Възраждане: Единствено ние можем да решим проблема с газа

Можем да преговаряме на изток и на запад без зависимости, твърдят от партията
Обновена: 13 авг 2022 19:44 | 13 авг 2022 18:29, Анисия Иванова
480
Възраждане: Единствено ние можем да решим проблема с газа
Снимка: БГНЕС

Единствената политическа сила, която може да реши проблема с газовата криза, е "Възраждане", се посочва в позиция на партията.

"Като единствената българска политическа организация, която поставя на първо място българския национален интерес, ние можем да преговаряме на изток и на запад и да установяваме партньорства без зависимости. В тази посока "Възраждане" е единствената независима българска политическа организация, която може да преговаря с Руската Федерация за разрешаване на кризата с газа и която да нормализира отношенията с традиционно близката до нас държава", смятат от Възраждане.

В текста се изтъква, че на фона одобрените цени от КЕВР от 297,89 лв. за МВтЧ от 1 август и увеличение от 60 на сто, преговорите с "Газпром" били на нивото, на което ги е завещало правителството на четворната коалиция на Кирил Петков.

За пореден месец потребителите на газ отново са в неведение и в невъзможност да планират разходите си.

В текста се поставя въпросът защо други страни-членки на Европейския съюз като Унгария и Гърция получават цена 2-3 пъти по-ниска от тази, на която ние в България получаваме.

Според тях всеки българин ще плати сметката за решенията на политиците от 47-то Народно събрание и най-вече от доскоро управляващата четворна коалиция.

Към днешна дата сме изправени пред огромния риск от 40 процента недостиг на газ от заявеното количество за потребление. Нямаме и уверения, че няма да плащаме санкции за газа, който в момента не получаваме по договора с "Газпром". Стои възможността, по клаузата "take or pay", да платим количествата, които не сме взели директно.

Ясно е кой ни изправи пред тези рискове и кой взе решението на 13 април 2022 г. на оперативното съвещание на Министерски съвет, което доведе до спирането на доставките от "Газпром" за България, се посочва в позицията на "Възраждане".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


480
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
270
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма как украинските наемници да бият руската армия. Зеления ако не се предаде трябва скоро да бяга или в Израел или в САЩ. Жалко че народа стана на пушечно месо заради един театрален актьор. Няма ли кой да го отрепе тоя клоун. Джендърчета, покрай тази война станах голям русофил. Кръв пикате от яд нали.
269
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Истукан 318И аз имам такива съмнения. Омразна реч, обиди, не са ок.
268
12
 
11
 
! Отговори
Истукан преди 1 година
Този е Волен Сидеров 2. Щях да се излъжа и аз да гласувам за него, ама повече няма да стъпи в парламента. Ще видите.
267
2
 
13
 
! Отговори
Ами сега ? преди 1 година
Кирчо нали развъртя крана на Интерконектора с Гърция. Позира усмихнат , то кво се оказа че го е бил затегнал. Ха ха. Още на акт 14 както ония завод за Ел. Автомобили дето се снима. А то било с китайска голф количка снимаха го на паркинга. Хората не са глупави.
266
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русия бавно и систематично унищожава украинската армия с минимални загуби и минимални разходи. Всеки украински войник има избор - или да бъде погребан, или да се предаде в плен. А САЩ изобщо не ги интересува колко украински войници ще бъдат погребани, за САЩ е важно колко руски войници ще бъдат погребани, но не осъзнават, че реално усилват руската армия която придобива опит и много бързо се приспособява, а вярата на руския народ към своите ръководители постоянно се усилва.
265
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как бе Копейкин,като увеличиш БОБА в менюто ли.
264
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
NATO не е в състояние да воюва с Русия в Украйна. Дори в конвенционална война, няма войници, няма достатъчно боеприпаси, няма логистика как да ги достави. Затова ще доставят на Украйна всевъзможни оръжия и чрез Украйна ще воюват с Русия до последния украинец и докато и последния завод в ЕС спре.
263
9
 
9
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
*** са толкова решение, колкото да хвърляш сухи дървета в огън и да се надяваш да го изгасиш! Този цирк Москва вече го играхме с Болен златното пръстче! От *** в най добрият случай ще чуете руските заповеди, на вашият роден език!
262
1
 
0
 
! Отговори
https://youtube/watc преди 1 година
ооооохоооо
261
0
 
6
 
! Отговори
Край преди 1 година
До 302 - Проблемите ти с газовете явно са от запушване. Всеки депутат от ДПС може да ги реши. Отпушването е в традициите им.
260
5
 
0
 
! Отговори
Край преди 1 година
При тази система гласуваш за този пък получаваш Искра Михайлова и един болюк напористи службогонци.Бойкот на пропорциожнални избори.
259
14
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не бих се учудил ,ако Копейкин спретне референдум и присъедини България към Русия.Възраждане са абсолютно проруска партия с маска на патриоти, за тези,които им се вържат.
258
9
 
4
 
! Отговори
черния преди 1 година
До Анонимен --- Ти за който и да гласуваш, порциите все сарая ще ги разпределя. Почетния Предцедател много бавно ви го обясни това преди 15 години, време да вземете да го осъзнаете!
257
13
 
16
 
! Отговори
Алтерниращ веганист преди 1 година
Винаги се изумявам колко е вреден този *** и колко са тъnи тези които са готови да гласуват за него. Преди спечели толкова голямо влияние сред най-простата прослойка от българското население като стана проводник на антивакса и ковидиотизма разпространяван от руската хибридна агентура, сега обещава евтин газ от русия, и пак най-пpостите български парчета ще гласуват за него.
256
10
 
4
 
! Отговори
Дин дзън преди 1 година
Имам проблем с газовете искам копейката да ми го реши.
255
13
 
14
 
! Отговори
край на маскирането преди 1 година
За Възраждане на 02.10.
254
5
 
6
 
! Отговори
Депутат преди 1 година
Преди години и БКП-то беше единствената партия, която имаше законовото право да управлява България. И този на снимката започна да се прави на хан Аспарух. Такива са българските политици. Мислят си, че България започва от тях. Така си мислеха и тези от Герб, че без Бойко Борисов над страната няма да изгрява слънце. Та си го направиха като вожда на БКП-то Георги Димитров.
253
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Решението на проблема е в газа на Копейкин!
252
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много, много, много страх и агония. Хахаааа, значи наистина Възраждане е заплаха за поамериканчените укрофили. Гласувайте з Възраждане!
251
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз ще гласувам за ДПС. Искам премиер да бъде Мустафа Карадаиъ