Левите избиратели няма за кого да гласуват

Това обяви Станислав Додов от "Прогрес"
15 авг 2022 13:12, Росен Стойчев
35
Левите избиратели няма за кого да гласуват
Снимка: БГНЕС

Идеята е на повече от година, свързана е с остро поставяния проблем, че левите избиратели няма за кого да гласуват. Като цяло имаме проблем с представителството на лявата общност.

Още по темата
Дойде моментът в политическия живот да започнем да водим  истинска надпревара на идеи с автентична левица. Това обясни за Нова публицистът Станислав Додов, представител на лява платформа "Прогрес" за нейната идея.

По думите му неслучайно е платформа, а не партия. "Тук ще се водят дебати, ще трасираме курс към левица. Има стари лица, това е неизбежно", обяви Додов.

Според него има много симпатизанти на БСП, които биха се присъединили към платформата, ако не е бил "диктаторски" начинът на управление на столетницата. "Прогрес" не е предназначена за предизборни коалиции, допълни Додов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
0
 
! Отговори
Музика за ушите преди 1 година
Стонове и вопли дълбоко от душата на смъртно ранената 130 годишна вещица. Ха сега да видим каква ще я вършат клакьорите на комунистите от предишното правителство на чегъртачите. Жълтите павета, чорап в юмрук и шепа умни и красиви мързеливи бездарници, платени от мутрите не сте България!!!
28
1
 
1
 
! Отговори
Петър преди 1 година
Който не гласува дава гласа си за мутpодемократите от ГЕРБ, а видяхма как те 12 години унищожаваха България. Като не гласуват, ГЕРБ печелят с купения от тях вот, затова гласувайте.
27
0
 
2
 
! Отговори
Обективен преди 1 година
След 1989 година в България всички значими партии са десни и няма центристки и леви партии. Спряганата за лява партия БСП, всъщност е най-дясната от значимите партии в България. Прав е човека, че левите избиратели няма за кого да гласуват, но и избирателите в центъра също няма за кого да гласуват.
26
0
 
1
 
! Отговори
Диана преди 1 година
Всеки трябва да гласува за когото смята най-подходящ за решение проблемите на времето ни. Който не гласува дава гласа си за БСП, а БСП трябва да се махне от политиката - стига интриги, манипулации, лъжи, удари под кръста! Трябва първо да изчистим от политиката тези, които само пречат там - иначе държавата е застрашена от разпадане, трупащите се нерешени проблеми ще ни заринат..Престанете да се делите на леви, десни, кучета бесни и какви ли не още - разни класификации от миналия век!
25
1
 
2
 
! Отговори
опетков преди 1 година
То от 30 години е така. Който мисли БСП за лява партия е пълен глу*пец. Партията е пълна с милионери, бизнесмени и обикновени крадци. Така е още от 09.09.1944г. Още тогава избиха бившите богаташи и се настаниха в къщите им. Народът "строеше", а те си живееха живота. Мръ*сни, га*дни, комунисти, слуги и продажници на чужда държава. Това ли е лявата партия. про*сто, тъ*по население българско?
24
1
 
4
 
! Отговори
обратните преди 1 година
Леваците да не се обаждат и да не гласуват.
23
8
 
1
 
! Отговори
До десен преди 1 година
То па герб са едни десни..На Бойко партийния червен билет му се подава от задния джеб..
22
2
 
4
 
! Отговори
Ляф преди 1 година
Как няма бе,за Путин ще гласуват наште леви..
21
1
 
2
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 година
"Според него има много симпатизанти на БСП, които биха се присъединили към платформата, ако не е бил "диктаторски" начинът на управление на столетницата." - тоя започва с оправданията....
20
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
леви - десни все крадци и измамници са
19
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЛЕВИТЕ ДА ГЛАСУВАТ ЗА КОГОТО ИСКАТ, САМО ЗА НИНОВА НЕ, ТЯ Е ТРОЯНСКИЯ КОН НА ИВАН КОСТОВ
18
1
 
0
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
в българия няма партии няма идеологии коалират се за да печелят това са клубовепо икон интереси и защо българите им вярват не мога да си обясня всеки виждакакво става и пак гласува моята прогноза е ниска изб активност купуване на гласовеи нови избори 2023 г
17
1
 
4
 
! Отговори
Комуновирус преди 1 година
Как да няма,за Нинова. Те ПП ще спечелят 200 гласа и ще ги поканят с ДБ във властта. Само да махнем Гешев,че се е заел да разследва далаверите в Кинтекс. Дано се кротне!
16
2
 
4
 
! Отговори
до Анонимен преди 1 година
""""Възраждане ще ни оттърве от двуличните евро гейци и кравари...""" ----- След проекта "хАтака", вече никому не вярвам! Политическата криза, направо Хаос, е следствие от 30 годишния "Преход". Опитът за "промяна" не просто се провали, а направо се сгромуляса! Предстои ни дълга и тежка политическа "Турболентност", какъв Гювеч ще се получи накрая, не смея дори да гадая.
15
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бойко направи партия и за левите избиратели. Големи стратези са измамниците от ГЕРБ. Мислят престъпно и престъпленията и измамите на народа са техен истински живот.
14
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И този ли ще ни прави на улави. От 20 години не виждам лява или дясна партия. Всички партии и партиики гледат собствените си банкови сметки и облаги. Този път ще гласуваме ние гъбарите да ви покажем как и за кои се гласува. Ще гласуваме за единствената партия която не ни успива с евроатлатически ценности. Видяхме ги 15 години тези ценности. Възраждане ще ни оттърве от двуличните евро гейци и кравари ще си върнем държавата и ще я Възродим.
13
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Че то има ли леви избиратели??
12
4
 
5
 
! Отговори
Обективен преди 1 година
Чувам напоследък някои числят "Възраждане" за лява партия... Явно изобщо си нямат понятие от идеологии или програмата им. Партията на Костадинов е най-дясноконсервативната в България, ако изключим КОД на Москов. Разликата е, че "Възраждане" са евроскептици, докато в КОД има немалко русофоби и някои "евроатлантици".
11
1
 
8
 
! Отговори
Беновска пипа преди 1 година
Сред българските партии отдавна няма леви и десни. Има партии, зад които стоят определени финансови интереси и объркани гласоподаватели. Но все пак, ако го говорим на теория, то сега левите партии с лопата да ги рине човек: БСП, ПП, БВ, Мая Общата, та дори ДБ. Проблемът е, че хората с дясно мислене няма да бъдат представени в новия парламент. Десницата отдавна е разбита и без лидери ...
10
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е как няма Манолова и нейните овци кандидат депутати. Вижте и партийните точки и червената линия, върл борец е тя срещу бедността, ще завре БеСеПету в седма глуха.