Шефът на ФПБ: Държавата нехае за правата на българските потребителите

Оставам с убеждението, че министърът извършва политическа поръчка, заяви Емил Георгиев
15 авг 2022 20:50, Красимир Ангелов
7
Шефът на ФПБ: Държавата нехае за правата на българските потребителите

Шефът на Федерацията на потребителите в България инж. Емил Георгиев поиска с отворено писмо оставката на министъра на икономиката Никола Стоянов.

"Това, което сътвори министърът на икономиката, ни дойде малко в повече. Служебното правителство трябва да се въздържа от действия, които може да се тълкуват като политическа намеса. Държавата нехае за правата на българските потребителите. Оставам с убеждението, че министърът извършва политическа поръчка", каза той в предаването "Денят ON AIR".

Според него егото на министъра е било засегнато и заради това той е започнал политическа разправа.

Георгиев заговори и за метаморфозата при президента Румен Радев. Според него левият избирател е бил подведен при избора на президента за втория му мандат.

"Битката между президента и лидера на БСП много хора не могат да си я обяснят. Аз си обяснявам едно - никога човек не трябва да хапе ръката, която му е дала хляба. Президентът беше изкаран от военните служби и беше направен президент изключително със съдействието на г-жа Нинова", коментира шефът на ФПБ.

"Знам по какъв начин се опитаха да разбият левия електорат. Сега той е достатъчно мъдър. По-консолидиран е, отколкото на предишните избори. От БСП настоявахме парламентът да не се разпусне и да се състави програмно правителство, а избори да има в началото на юни", каза още инж. Георгиев пред Bulgaria ON AIR.

"Очертава се тежка кампания и фронтален сблъсък с ГЕРБ, те са основните ни конкуренти. Ще се стремим към достойни избори. Вече сме готови с листите", завърши той.

Вижте видеото с целия разговор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
Избирател преди 1 година
Шефът на ФПБ бил готов за изборите, а пък от БСП-то искали изборите да са през юни. Сега сме август, а от толкова много избори лидерите на партиите са тотално объркани. Дори и президентът вече не знае кои са му съветници, кои са министри в поредния му служебен кабинет., а пък Бойко Борисов си мечтае отново да го арестуват.
4
1
 
2
 
! Отговори
Няма вече преди 1 година
МОНОПОЛ !!! Има браун газ, който се прави от вода и умните български бизнесмени го внедряват в производството !!!
3
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички цени са спекулативни. На борсата са 1,50 докато стигне до магазина вечее 4 лева. Като си сложи магазинера печалбата и вечее 6 лева. Само ние Гъбарите ще ви оправим. Не сме гласували от 30 години. Този път ние ще определяме кои ще ни управляват достатъчно ви оставихме вие да избирате. Видяхме ви какви избирачи сте. Винаги от трите за най дългото се ловехте. Възраждане е истинската народна партия. Стига с тия евроге йски ценности. Едни се облажват другите на пост и молитва. Стига толкова.
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Промяната дойде, вече си имаме прескъпи ментета сирене и кашкавал на балончета, дори в брошурите ги слагат също и продукти които изтичат след 1 ден и никой нищо.
1
3
 
5
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Федерация на потребителите къв е тоя *** ? :)))