Василева: Трябва обединение, за да не се върнат ГЕРБ

Очаква се отговор
16 авг 2022 12:27, Росен Стойчев
80
Василева:  Трябва обединение, за да не се върнат ГЕРБ
Снимка: БГНЕС

Коалиция на ДБ и ПП е по-добрият вариант за България, за да не се върне ГЕРБ на власт. 

Още по темата
Хората очакват голям антикорупционен сбор, който да промени държавата. Въпреки това ние имаме готовност за самостоятелно явяване на изборите. Това коментира Бонка Василева, председател на ДСБ-София и представител на "Демократична България" за Нова Нюз.

"Имаме газова зависимост от Русия. Не знаем дали газът от тях изобщо ще дойде. Те могат да ни дадат добра цена, но не и сигурност", заяви Василева.

"Протегнахме ръка към ПП, сега очакваме техния отговор. Днес ще подадем документи за регистрация в изборите. Не ни обижда това, че те чакат резултатите от социологическо проучвне, за да ни каже дали иска коалиция", обясни тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
НЕ ИСКАМ ГЕРБ НО НЕ ИСКАМ И ДБ НАГЛИ ХОРА
46
1
 
18
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 1 година
Почна ли да критикувам ГЕРБ, все ще има какво да кажа, но трябва да им се признае едно: те са най-малката злина. Другите дори не са злини, те са непоносими КАТАКЛИЗМИ И БЕДСТВИЯ. При непопулярни решения ББ даваше назад, преговаряше, намираше с-ва, успокояваше, строеше, балансираше м/У Русия и Запада, подхващаше инфраструктурни проекти. А КАКВО ИМА СЕГА??? РАЗРУХА И ГРАБЕЖИ! И да, ББ има кусури - вие, понеже нямате, хвърлете първи камък по него!
45
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кои са тия двете стрини? Ни едната, ни другата ми е позната. Протегнали ръка към ПП, нямало отговор, ама не се обиждали. Не смея и като просяци да напиша, че хората просат от зор, а вие що? Малко гепихте, та да си довършите ли?
44
0
 
9
 
! Отговори
мдааа преди 1 година
и тая иска да е парапет :)
43
1
 
13
 
! Отговори
Помнещ преди 1 година
Първо се обединиха срещу БКП, за да не дойдат никога повече на власт. А обединител и те се оказаха крадци, които ограбиха трупаното при предните.Последните обеди или се срещу сравнително стабилно и успешно управление направиха същото. Ограбиха трупаното от предните.На мен ми стигат толкоз промени, от трън та на глог.
42
1
 
20
 
! Отговори
анонимен келеш преди 1 година
Смешници:):)Бихме вика направили коалиция с ГЕРБ,обаче Бойко да се пенсионира:):):)Та тези жъптопаветни *** направиха коалиция с БКП,Корнелия,Румен Гечев и Румен Овчаров бе:):):)Никакъв морал само ламтеж за постове и кражби.Страх ги е от Бойко,защото един път ги изхвърли като мръсни котета извън парламента като ги усети,че крадат докато той беше премиер:):)
41
1
 
29
 
! Отговори
Петрова преди 1 година
По-добре ГЕРБ отколкото вие, некадърници такива !С ГЕРБ бяхме много по-сигурни и спокойни, отколкото с вас ! Айде, чупка !!!
40
3
 
14
 
! Отговори
ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ преди 1 година
ЩЕ ИЗБЕРЕМ ГЕРБ ДЪ СЪ НИ ВРЪЩАТЕ ВИЙ МЪ- ГЛЕЙ СИГЪ ЩО- НСИ МАРТ 2011Г/МАРТ 2021Г ИНФЛАЦИЯ ЗА 10Г ПРИ ОНИЯ ДЕТО ДА СЪ НЕ ВРЪЩАТ ДИМЕК ПРИ ГЕРБ- 12.6%, НСИ- ЮЛИ 2022Г ДИМЕК ПРИ ВАС КРАСИВИТЕ УМНИТЕ БОРЦИ С ГЕРБ САМО ЗА ИМА НЯМА 8 МЕСЕЦА, ГЛЕЙ СИГА- 17.3%- ШЪ ИЗБЕРЕМ ГЕРБ ЧИ ПОРТФЕЙЛА МИ ВИ МРАЗИ, И ДРЪНКА НА КУХО КАТО ВАШИТЕ КРАТУНИ
39
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Що, *** Боне,какво ти пречат от ГЕРБ,та толкова ги не искаш ? Видяхме другите,как ни подредиха,пак ли тях искаш ?
38
14
 
5
 
! Отговори
Ко? Не! преди 1 година
Най - малкото зло са "Възраждане". Тези и да се обединяват, и да не се обединяват, все тая. За нищо не стават.
37
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бонка, кръстена на дядо си с разменени последни букви, не трябвали избирателя да реши, кой да го управлява.
36
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоа мaчkaн лak мо'е 'а се обединява само с Макроня...
35
1
 
17
 
! Отговори
Вики преди 1 година
Преди да ми дрънкат небивалици ,Бонка,Ристьо,Рада Дълбоката,онова малкото Танасчо, Настимирчовци,Киро,кировци и ... Да кажат какво са направили те нещо полезно за България .Нищо-хаос и пропадане в пропастта.Нагли та нагли.Зимата като ви мръзне електората ,на пролет ще видите, кой как и къде ще се връща.Вие по-далеч от носа си бе виждате
34
3
 
23
 
! Отговори
Никой преди 1 година
Бях най върлия антигербаджия но след като минаха тия от харвард ще гласувам за гробаджиите, че по малко бели правеха!!!
33
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Между две злини се налага да избираме по-малкото зло и то доста по-малкото зло ГЕРБ. Видяхме ги тези "новите" започнахме да им сърбаме попарара, а като изглежда с глупостите, които сътвориха зимата ще е много много тегава. Обещаха, че ще спрат кравби да 10 миларда, а те изтеглиха заеми за десетки милиарди и не се знае къде са! Доказано целокупно ни общество плаща по скъпо за горива над 200милона евро в по-вече, но те ни показват, че са спрели кражби на капитан Андреево за 4-5милиона и голям кеф
32
1
 
22
 
! Отговори
Разочарован преди 1 година
Най-много ме е страх да не се върне ПП, че вече закриваме
31
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русия е снабдявала България с газ от близо 70 години, сигурност очевидно е имало. Припомням че големите фабрики работеха с руски газ десетилетия наред. Но сега се появиха някакви хора, които казват: това е несигурно. Това се повтаря като мантра, многократно, и се очаква какво? Сигурни доставки от Марс ли?
30
5
 
32
 
! Отговори
Мария преди 1 година
Я па тая,е що да не се върнат ГЕРП мъри жено ,нагла а? Ние дето гласуваме за тях,кви сме!? Танганайци?!Я се разкарайте крадлива,С ..га..Н.,мошеници,некадърници.Кои сте вие,че ще казвате кой ще управлява България Я марш! Пълна победа на ГЕРП.Точка.Тия раз Па. Са ни ци трябва да се научат на ред
29
1
 
38
 
! Отговори
Morski преди 1 година
Бонкее, Бонке! Видяхме вашето обединение за 7 месеца каква КАТАСТРОФА за България докара! НЕ , БЛАГОДАРЯ! БЕЗ ПИПИТА И ДЕЙБЪЛИ!
28
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Българинха-ха-ха къв европейски проект без ГЕРБ бе смешници? Нали ГЕРП са в Народната Партия, която е водеща в ЕП, а ПП-тата бягат къде либералите -- новите комунисти!