Нинова към ГЕРБ: Фактите опровергават лъжите и манипулациите ви

Страната ни отчете добър икономически разстеж
17 авг 2022 22:03, Нели Христова
61
Нинова към ГЕРБ:  Фактите опровергават лъжите и манипулациите ви
Снимка: БГНЕС

Г-н Борисов, фактите опровергават лъжите ви за хаос и провал. Това написа лидерът на БСП Корнелия Нинова в страницата си във Facebook. А ето и целият й пост:

Днес Европейската статистическа служба отчете, че икономическият растеж в България за април, май и юни е два пъти по-добър от средния в Европа. България бележи 4.8% реален икономически ръст.

Според Евростат българската икономика е нараснала през периода април - юни с 4,8% спрямо същото тримесечие година по-рано и след експанзия от 4,5 на сто през първото тримесечие на 2022 г.

На ГЕРБ и специално на Борисов, които всеки ден говорят за провал и хаос в икономиката искам да кажа: Фактите опровергават лъжите и манипулациите ви.

Никога при ваше управление България не е имала такива икономически показатели и не е получавала такова признание в Европа. Спряхме рекета върху бизнеса, пресякохме източването и кражбите, върнахме ролята на държавата с реална подкрепа на фирмите заради увеличените цени на енергоносителите и резултатът е налице.

Първо място в ЕС през май по индустриално производство и четвърти от 27 държави по реален икономически растеж. Подчертавам реален. И всичко това постигнато по време на няколко безпрецедентни кризи, връхлетяли България. Това е истинската оценка за работата ни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
4
 
1
 
! Отговори
Minavasht преди 1 година
Корнелия е пълен популист. И тя е "не ме гледай какво правя, слушай какво ти говоря".На следващите избори привършва и да не я виждаме и чуваме повече.
45
1
 
4
 
! Отговори
До Dinosaurus преди 1 година
Абе, твоя милост, ти на български не можеш да пишеш грамотно , а си се обозначил на латиница , брей..голяма си работа .Умник, пророк , много ли си друсан, че провиждаш в бъдещето, без да познаваш миналото ! Мишок, драскач , сложи си един огромен минус в живота, щом си на такава вълна ! Който и да си, един ден и това глупашко угаждане на чужди интереси ще ти омръзне. Вземи се в ръце, избягай от тази хранилка! За Нинова не бери грижа! Никога не можеш да имаш образованието й, ума й, манталитета й
44
5
 
4
 
! Отговори
Dinosaurus преди 1 година
До почитател 53: Ами земи си я у вас, недей да мъцкаш по форумите. И бай Тошо възкреси, ако можеш, Ама с чагъртане и хвалби нищо не става, нито с минуси и плюсове. На следващите избори Корни е вън от НС, а ти си я почитай на воля
43
6
 
5
 
! Отговори
Почитател преди 1 година
Един и същ *** пише тук ..като на нормиран работен ден. Плащането сигурно му е гарантирано според плювните , които сипе по адрес на Нинова. Нужно е ,драги , малко повече въображение и поне малко повече интелект да поразчупиш стила. Много ниско ниво на тролшаци. И дежурни има- да блъскат плюсовете за повърнята.Може ли нормален човек да казва на бялото черно. Нинова е много точна и свястна . Какъв вой че била при СДС, че ...а ваш Бойко де беше преди . Репресираният от комунистите - в БКП.
42
6
 
8
 
! Отговори
хахахии преди 1 година
НИНОВА СЕ СБРЪЧКА ОТ МЪКА ЧЕ НЕ МОЖА ДА ОТКРАДНЕ ОЩЕ ПАРИЧКИ ОТ ОРЪЖЕЙНИТЕ ЗАВОДИ !!!! ДА СИ БИЕ ОЩЕ БОТОКС И ДА СЕ ГОТВИ ЗА ПАДАНЕ НА ИЗБОРИТЕ !!ГЕРБ ПОБЕДА!!!
41
8
 
7
 
! Отговори
Хахахахах преди 1 година
Наглата мутра от Банкя не се спря да лъже и драпа към властта. Толкова се е страстнал с нея, че не се усеща в какво посмешище се е превърнал. Жалко, че другата противна *** - тази на Каскета, го пази от заслужено масто за старините му в Централния Софийски затвор
40
5
 
8
 
! Отговори
?!? преди 1 година
Националната статистика ясно заеви въпреки увеличените доходи - Обедняваме заради високата инфлация и лошото управление. Факти Нинова за Факти иде реч
39
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Силно де надявам другарката Нинова да изпадне под чертата. Не че ГЕРБ са стока и те са крадци и мошеници, но като другарката Нинова и приятелчетата и от Продължаваме Провалянето, такива крадци не е имало от Луканово време.
38
3
 
21
 
! Отговори
Майора преди 1 година
Нинче , Нинче още ли си вярваш за доброто ни икономическо развитие? Та според теб в страната всичко тече като по мед и масло , народа е доволен и всичко е наред! Нинче това се вижда през розовите очила на теб и такива като теб , благодарение на което съраната е пред поредния фалит , което е запазена марка на вашата партия! А защо не казваш че газта скочи 400% , хранителните стоки около50-100%,двуцифрена инфлация и прочие! Стига лъжи госпожо Лъжа!
37
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най лошият е бойко бре. Що ревете?
36
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хаос е навсякъде, Нинова, хаос. Ти просто живееш друг живот.
35
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Затвор за престъпната ша.вра.нт.ия Нинова!
34
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никога при ваше управление България не е имала такива икономически показатели и не е получавала такова признание в Европа. Спряхме рекета върху бизнеса, пресякохме източването и кражбите, върнахме ролята на държавата------------------------Доколкото знам, това стана благодарение и главно на ПП и ДБ. Откъде накъде БСП ще си преписва заслугите, още повече, че накрая застана срещу премиера, който е от същата коалиция!? Но сега си пролича кой за кого работи.
33
2
 
34
 
! Отговори
смях преди 1 година
тая за къв икономически ръст говори ?! алооо импексова , на това даже и на бузлуджа не ти повярваха бе . какви бяха цените при Борисов какви са сега ? аааа , забравих че войната е виновна :)
32
3
 
34
 
! Отговори
Xaxa преди 1 година
Само не разбрах тая CopocПачавра къде го видя този "разтеж". Всеки българин има сериозен тънеж на джоба, но това са ... как беше, ахааааа сетих се - "теории на конспирацията".
31
4
 
32
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
По-големи лъжци от теб и ПП няма
30
4
 
33
 
! Отговори
Анатема преди 1 година
Има нещо гадно,гнусно,отвратително,подло в излъчването на тази жена,което се подсилва от спомените,че беше дясната ръка на Драгалевския гърбав Ай дук и част от СДС-Шайката,която изкорми и погреба жива Българка,прокуди децата ни да слугуват в чужбина на извратеняци,окраде спестяванията на възрастните, обричайки ги на мизерия,глад и мрацинарска смърт,а и самата Техноимпекпсова бая захлеби,докато стадото обикаляше като простинало по нощите с Фори Светулката и пееше:"Кой не скача е червен.".
29
3
 
32
 
! Отговори
17% инфлация у нас преди 1 година
Етническата принадлежност на тази дама ще познаете по лъжите, не случайно е известна с прозвището "Госпожа Лъжа"
28
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
E, щом др. Техноимпексова го е казала значи е вярно. Тя от пари и повишаване на благосъстоянието разбира. Ама като сме бедна държава - не може да има за всички. Стар виц. Кюфтета от конско и врабчешко месо едно към едно. Един кон и едно врабче. Долу горе - НАЦИОНАЛНА СТАТИСТИКА
27
2
 
37
 
! Отговори
HMLF преди 1 година
Много проста и неприятна, ако може да се нарече жена!