Слави: ПП не пазаруват, хич! Предателите лъснаха

“В битка е по-добре до рамото ти да има приятели, отколкото предатели"
Обновена: 17 авг 2022 13:45 | 17 авг 2022 13:44, Александър Попов
383
Слави: ПП не пазаруват, хич! Предателите лъснаха
Снимка: БГНЕС

Слави Трифонов коментира последните информации, че отцепниците от ИТН в последния парламент ще се включат в листите на Продължаваме промяната. Той е особено саркастичен към Радостин василев, който е сред най-дейните критици на лидера на ИТН.

"Още на 13 юни ви казах, че отцепниците от “Има такъв народ” най-вероятно са купени с пари и постове от “Продължаваме промяната”. И че ще разберем за това като проследим и кой какъв ще стане.

Е, днес, само два месеца по-късно, разбираме, че отцепници от “Има такъв народ” щели да бъдат в листите на “Продължаваме промяната”.

А някои от тях даже щели да бъдат водачи на листи. Най-новият политически номад в българската политика Радостин Василев например е спряган за водач на листата на “Продължаваме промяната” в Габрово.

Какво нещо е иронията на съдбата! Мисля, че няма по-подходящо място за един доказан предател и жалък службогонец от водач на листа в града на хумора, сатирата и забавата. Шегаджиите от Габрово вероятно гледат на тази номинация като продължение на прочутия си фестивал.

Иначе какво да кажа за “почтените” от “Продължаваме промяната” - те въобще не пазаруват депутати, ама хич.

Какво стана с прословутата им декларация за почтеност? Какво стана със заявката им, че няма да приемат при себе си хора, членували в други партии? Това ли е поредната им лъжа и поредното им лицемерие?

Така изглежда “почтеността” в българската политика. Кирил Петков и Асен Василев са толкова почтени, че ако бяха нови и самопровъзгласили се за почтени политици в Римската република, щяха да сложат за водач на листите си Брут. Просто никой не обича предателите, освен “Продължаваме промяната”. Което пък говори красноречиво какви хора има в “Продължаваме промяната”.

На 2 октомври у нас ще се проведат парламентарни избори. Ще завърша тази публикация със същите думи, с които завърших и публикацията си от 13 юни:

“В битка е по-добре до рамото ти да има приятели, отколкото предатели".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


383
Още по темата: Слави Трифонов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
249
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
тоз пък продажник пак излази от дупката, само за да плюе разбира се, тези от итн друго не могат, всички от тая банда итн са доста неприятни
248
0
 
0
 
! Отговори
Кото преди 1 година
Всички да гласуваме за Има Такъв Наглец
247
0
 
4
 
! Отговори
Бунгур преди 1 година
Гласуващите за ИТН/Станислав Трифонов/ са толкова големи,колкото са големи бръмбарите в главите им.
246
1
 
9
 
! Отговори
Избирател преди 1 година
Първо си подай имуществената декларация, чалгар, после кудкудякай!Законите и моралът важат и за теб, ще видиш парламент през крив макарон!Гласувам за Харвард и просперираща модерна, образована България, не за Путин и простите му олигархически слуги у нас!
245
4
 
6
 
! Отговори
toti преди 1 година
Ааааааааааааааааа то па кой беше.....
244
3
 
2
 
! Отговори
байгиго преди 1 година
До БНТно предатели пак ще има, виж други тичат сегеаааа, па ра ри ри ри ри бам!само, който не е назначавал не е грешил. И Президентът Радев и Слави и Бай Тошо и Цар Калоян, даже и Христос. Важно е кой с какви подбуди е действал.
243
5
 
0
 
! Отговори
байгиго преди 1 година
До Svetoslav IvanovДа, ако не беше слави 5кофти щеше да продължава със совалката от дризззни, които изцвъка със завидна скорост след вота, разчитайки че го харвардят
242
1
 
9
 
! Отговори
Рита Тумберг преди 1 година
Но пък, не иска да си подаде декларацията та суверена да не разбете за една година власт как се облажи и смята това за морално ...голям смях
241
0
 
6
 
! Отговори
!!! преди 1 година
Господи! Каква грозна, противна и зловеща мутра! Мутра на мафиот и бандит, на ортак на мафиоти и мутри! Българи, тази зловещо мутра с доказано болен мозък, тази зловеща мутра на сакато чудовище една година разиграваше държавата и се гавреше с народа ни! Ще му позволим пак да го направи, или ще го изхвърлим в сарайската канализация, откъдето всъщност и тръгна?!
240
0
 
8
 
! Отговори
ИТН преди 1 година
Този се готви за битка. Сигурно вече се е въоръжил да убива политическите си противници и предателите от партията му. Но пък, не иска да си подаде декларацията.
239
0
 
6
 
! Отговори
ЬЬЬ преди 1 година
Все още ми е чудно,че има не малко българи,които вярват на един чалгар-диктатор и гласуват за него.Изглежда само с жаждата им за власт и парите ги прави послушни и ги води за носовете както и където си поиска.
238
2
 
7
 
! Отговори
riho преди 1 година
И кзква е ползвата да купищ 5-6 депутата, когато ти трябват поне 14? И някой от другите депутати да е застанал с лицето си и да каже, че са искали да го купят? Ако от ППб са искали да купуват депутати - просто щяха да ги имат тези 14 човека
237
7
 
9
 
! Отговори
Богданов преди 1 година
СЛАВИ,ПИТАМ ТЕ ЧОВЕШКЕ, съзнаваш ли ,ЧЕ НЯМА ДРУГ БЪЛГАРИНЛ , ОСВЕН БОРЕСОВ,КОЙТО ДА Е НАНЕСАЛ ТОЛКОВАЗЛИНИ НА НА БЪЛГАРИЯ ТРИ ПЪТИ ПОСИДОВАТЕЛНО!!!!НО ЗА ТЕЗИ ТВОИ ДЕЯНИЯ ЩЕ ТИ ОТГОВОРИМ ,КАТО ТЕ ИЗПРАТИМЕ В ЗАБВЕНЕ!!!!!
236
6
 
6
 
! Отговори
ПРЕДАТЕЛИТЕ ЛИ! преди 1 година
Да де, само че предателите за всеки българин-европеец са руските шпиони, какъвто е стриганият чалгар и неговите последователи със съмнителна политическа грамотност. Впрочем това най-добре ще докаже Военният трибунал, когато изправи до стената националните предатели, нека само войната в Украйна свърши...
235
6
 
9
 
! Отговори
Комшията преди 1 година
А ти като купуваш гласове си траеш а ? Айде да не става дума , че щв си втория изгорял !
234
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
тоя клоун още ли е жив бе ?!?
233
15
 
19
 
! Отговори
БНТ преди 1 година
Щом Трифонов казва, че от ПП не пазаруват, значи е така. Той е последната инстанция в България. Все пак, нали преди да се отцепят от партията му бяха свестни. Ех, какво прави политиката с хората. До вчера били добри, а днес вече са лоши, просто защото не са вече с него. Ще е по-добре, ако набие Цитиридис и му вземе шоуто.
232
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
диван бей още ли мърда тоя инвалид?!? бегай оттука, на всички им стана ясно че само устата ти е голяма. аре у лево клоун!
231
7
 
18
 
! Отговори
Стамболов преди 1 година
200 милиона отидоха заради селския бек! И излиза да говори за купуване дракулата!
230
9
 
18
 
! Отговори
Вълчева преди 1 година
Този човек освен ,че е арогантен,но е и без абсолютно никаква ценностна система,Жалко,че в началото на заявката си като политик(какъвто изобщо не е)излъга толкова хора.Може би е време да се поучим от животните - те никога не оставят най-простия да води стадото...