Делян Добрев: Ще изоблича всички далавери на Кирил и Асен

Не, няма да ме спрете, закани се депутата от ГЕРБ
18 авг 2022 16:37, Нели Христова
69
Делян Добрев: Ще изоблича всички далавери на Кирил и Асен
Снимка: БГНЕС

"Не, няма да ме спрете! Атаките към мен показват, че съм на прав път и гениалните схемаджии са си изпуснали нервите!  Ще продължа да изобличавам всички далавери за милиарди на Кирил и Асен и тяхната промяна и никакви фалшиви новини в анонимни сайтове няма да ме спрат", това написа във Фейсбук депутатът от ГЕРБ Делян Добрев.

Поводът за публикацията на Добрев е материал на сайта Bird.bg, в който се казва, че САЩ събират информация за компаниите, офшорките и обществените поръчки на Делян Добрев и Владислав Горанов.

"Сайтът, който тиражира тази лъжа, вече го осъдих за друга клевета, но не мога да получа обезщетение, тъй като сайтът е фантом и няма собственик. Нямам никакви бизнес отношения с Николай Павлов, а Хамбарлиев нямам никаква представа кой е... Важното е обаче да се знае кой стои в основата на тази атака - Кирил и Асен", пише още Добрев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добрев.След като си такъв голем ,,изобличител", защо не подхванеш твоя приятел Горанов за ония 600 милиона от хазарта които така и не влязоха в хазната.Разбра ли в кой шкаф влязоха?.Или снимките от спалнята на Борисов не са ти достатъчни.Като караш, карай на ред се.Първо Борисов по реда си А после Кирчо и Асен.Щи прескачаш Борисов.Само щото ти е авер ли ?
45
2
 
6
 
! Отговори
Софиянка преди 1 година
Добрев, Баце, всички негови много приближени, царя, билети Василев, Милен и всички от по старо време върнат откраднатото то както пееше Тодор Колев - може и да приближим американците и заеми да раздава държавата.
44
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По някога се получава Бунеранг
43
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като се сетя , колко истински патриоти си дадоха живота за тази държава , за да живеем свободни ! Какво ли са си представяли за бъдещето ни ? Ако знаеха сега , как разни тарикатчета ни крадът и грабят от 32г.и как , свой мачка по-добре от чужд , щяха сами да си изкопаят гроба и да легнат в него ! Ние като народ и нация , не си заслужаваме героите и жертвата им !
42
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Той Бацето си знае че е крадец , нали за това си сложи каскета да го пази ! Ако ГЕРБ върнат всички заграбени пари от народа , ще си изплатим един външен дълг!
41
12
 
12
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Теб те разследват и най-вероятно ще влезеш в Магнитски. Трай си и бегай някъде
40
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всичко заграбено от ДЪРЖАВАТА да се върне незабавно !!!Има начини , ако Народа е буден !
39
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бойко дрънкаше за биткойни че са се раздавали , аз искам поне едно доказателство за всяка изречена дума от Банкянският лъжец!
38
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До42 То пък при Бацето , хич нямаше корупция ! Хайде да го канонезираме, приживе за светец ! Ха,Ха!
37
2
 
13
 
! Отговори
40 преди 1 година
При бай Тошо викаш, никаква корупция нямаше.?Да не си стендъп комик?Караш ме, много да се смея.
36
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тро..вете на ГЕРБ са се активирали че да искарат някой лев от Бацето , той нали за това ги нахъсва! Страх го е че , ако не спечели изборите ще ходи при Бай Ставри , а там го чака много любов !
35
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До37 Аз живеех най-добре при Бай Тошо ! А ако ми намекваше за Борисов забрави , при този *** мизерията беше навсякъде , от пенсионери до работещи бедни ! Старците ровиха и се хранеха от казаните , а да не говорим за работещите бедни , които даже нямаха право да протестират , защото ги изхвърляха , като крастави ! А от Кирчо съм доволен поне той помисли за по-бедните !
34
7
 
13
 
! Отговори
Ралица преди 1 година
34 А ШАЙКАТА ПЪПЪ В КАКВО ПРЕВЪРНА БЪЛГАРИЯ В ТРЕСАВИЩЕ БЪРЗИ КРАЖБИ САБОТИРАНЕ НА ЦЕЛИ ОТРОСЛИ И НАКРАЯ ФАЛИТ НА БЪЛГАРИЯ 34 ТИ НЕНАВИЖДАШ БЪЛГАРИЯ И СИ РАДОСТЕН ЧЕ ЕДНА ШАЙКА ТЕ ***
33
9
 
12
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
ГЕРБ ПОЛИТИКИ ЗА БЪЛГАРИЯ БОРИСОВ ЛИДЕР КИРО И ШАЙКАТА МУ ОКРАДОХА ИКОНОМИКАТА НА БЪЛГАРИЯ И БЕЗНАКАЗАНО НАФУКАНИ ЛЪЖАТ КУПУВАТ МАНИПУЛИРАТ ЩО ЗА ИАРАН ТРЯБВА ДА СИ ЗА ДА ТИЧАШ ПАК ДА ГЛАСУВАШ ЗА ТЕЗИ РАЗСЛЕДВАНЕ СЪД ЗАТВОР ЗА ТЕЗИ ПЪПЪ ПЛАТЕНИ ПРЕВРАТАДЖИИ
32
5
 
12
 
! Отговори
31 преди 1 година
Има още хора ,които правят разлика от говоря и правя.И ясно се видя ,че държавата тръгна стремглаво надолу.Който и да е на власт ,ще има корупция ,но при кой живяхме по добре.!Навремето имаше приказка от по-възрастните майстори и учители. -Не ме слушай какво приказвам ,а гледай какво правя.
31
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз пък искам доказателства, че Кирчо и Асен са бъркали в кацата с мед ! Защото , пачките и кюлчетата ги видях в спалнята на Бойко , а не на Кирчо ! А и къде изчезна видеото и записите , как Бацето ще унищожава , този или онзи ! И ако този не се изживява , като БОС на мафията , здраве му кажи !
30
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 31 Ти в час ли си ? Всичко което си написал пасва за всички , които продължават да гласуват за най-крадливата партия ГЕРБ ! Вие сте мазо..дисти , от вас сме в ръцете на едни крадци , които ни затриваха в продължение на 12г.като ни оставиха да сме най-бедни в ЕС !
29
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако ще разобличаваш, дай пример като почнеш първо със себе си , а после с лидера си!Толкова пари ни профукахте ,че се чудя с каква наглост си тръгнал да търсиш сметка на други ! 12г.всички от ГЕРБ си напълнихте гушите , кой с луксозни имотчета , банкови сметки някои от вас за милиони , като ги маскирате уж като приходи от инвестиции ! Ако има още балами да ви вярват , аз не съм от тях!
28
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Yes! Само напред, ПП трябва да отговарят пред съда за престъпленията, които извършиха. Схемите с газа, в плана за развитие, в ББР... Прокуратурата да се самосезира.
27
9
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Това, че някои от вас ще гласуват за ПП е простено, защото м-азох-изма ви е втора природа, но този безумен порок се трансформира в с-ади-з-ъм когато с б-езу-мието си наказвате роднини, приятели, съотечественици. Само ниско интелигентен човек вярва на кухи фрази и не обръща внимание на делата и резултатите. Имплантираната ви о-мр-аза от майстори в това действие, не води до нищо добро.