Трифонов: Мислят ме за луд, защото съм върнал субсидията на ИТН

Замислих се, добре бе, луд ли съм наистина, пише той
18 авг 2022 17:30, Нели Христова
118
Трифонов: Мислят ме за луд, защото съм върнал субсидията на ИТН
Снимка: БГНЕС

От коментарите под днешния ми пост разбрах, че много хора ме мислят за луд. Мислят ме за луд, защото съм върнал на държавата законно дадената на “Има такъв народ” партийна субсидия от близо 4 млн. лв. (при превода от следващото тримесечие ще откажем още половин милион лева и така ще сме върнали на държавата над 4,2 милиона лева). Това пише лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов в нов пост във фейсбук в четвъртък.

Още по темата

Вижте какво още казва в него тв водещият:

"Замислих се, добре бе, луд ли съм наистина?

4 млн. лв. - това са ужасно много пари, които чисто по закон са получени като субсидия. Другите, които имат субсидия си ги взимат.

Е, имало референдум, на който 3,5 млн. българи казали, че субсидията трябва да е 1 лв. - голяма работа! Те могат да кажат всичко, но законът казва друго. Законът казва, че субсидията е 8 лв. Така че, дават ли ти - взимай.

Ето, например, Кирил Петков и Асен Василев се обявиха за почтени и за тях няма нищо непочтено в това да си взимат парите (равняващи се на милиони), въпреки че е имало такъв референдум.

Значи, ето така стоят нещата. Аз съм луд, защото поставям морала над закона и правя всичко възможно да си удържа на думата, а другите, които ви взимат парите, въпреки че ясно сте се изразили колко искате да им давате - те са нормални.

Поставете се на мое място. Вие бихте ли направили като мен? Каквото и да си отговорите, отговорът си е само за вас.

Но за публичните хора като мен, хората които носят отговорност за другите, отговорът е пред очите ви. Дали медиите го показват или не - няма значение. Интернет го показва. И вие ще решавате кой е почтен и кой е непочтен.

Аз лично предпочитам да съм луд"


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да то организацията му понеже е ЕТ и си смята парите за негови и че му принадлежат. То си личи що за стока са БГ политиците
92
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Абе за луд не знам ама определено е rлyпак, защото сега тези пари дето ги е върнал друг си ги е сложил в джоба. Вместо да ги връща на държавата да ги беше инвестирал в някоя добра кауза, да ги дари на орец Иван например или да построи болница, училище... Ама от кyxa лъскава кpaтyна умни неща никой не очаква.
91
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Славчо, единствено копейката те мисли за луд, защото той обещава и не върна субсидията. За другите хора е нещо нормално да я върнеш.
90
0
 
1
 
! Отговори
Мисля, че ... преди 1 месец
Ако някой има чиста съвест и чисто имущество, не би представлявало проблем да пусне имуществена декларация пред КТКОМПИ.
89
1
 
2
 
! Отговори
Реалист преди 1 месец
Искам да попитам Слави, с чии пари плати глобата си за неспазването на българския закон за неподадената декларация? С тези от субсидията за партиите ли, защото макар и 1% той също взима субсидии, а те са от нашия джоб, на нас данъкоплатците.
88
0
 
1
 
! Отговори
Мнение преди 1 месец
Слави, след законът, моралът е втори. Моралът е СЛЕД закона⚠️Слави, трябва да спазваш Закона! Слави, моралът е доброто и правилното, а това, че не спазваш Закона и не си подал декларация не е нито правилно, нито добро. Така даваш лош пример като известна фигура в България, как да не се спазва Закона, да си плащаш глобата и да мислиш, че си прав.
87
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не е заради това :)))
86
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Е как не, 4 млн лв за Слави са сигурно като 4 лв. При тези връзки с големите подземни босове, дето му напълниха джоба със стотици милиони, да се лишиш от 4 млн, все едно комар го е ухапал ! Стига се е правил на светец и на приятно разсеян. И да си разкрие най-после реалното състояние на колко млн възлиза и откъде ги е натрупал само от работа като тв водещ.
85
3
 
2
 
! Отговори
Саки преди 1 месец
Абе Слави то не е трудно бе братче. Изтегляш три екселски таблички, попълваш ги, разпечатваш ги ,подписваш ги, после ги качваш на едно обикновено дискче от 80 стотинки и ги пращаш в КПКОНПИ. Следващата година пак. Не боли, правим го всички хиляди българи ,които спазваме закона,и всичкото ни имущество е законно. Най висшите съдии също го правят, не боли Славче.
84
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоя за пореден път ни мисли за ***. Славчо, Славчо, свършен си в политиката, в пеенето и в доверието на хората.
83
2
 
5
 
! Отговори
Пфуй преди 1 месец
Учиндолският *** направи народа ни на маймуни. Ама виновни са тези заблудените шарани, които гласуваха за него.
82
2
 
7
 
! Отговори
Мнение преди 1 месец
Такъв наглец като този няма в нито една европейска държава. Как няма да си декларираш доходите вече две години бре. Глобата не те освобождава от задължението да ги декларираш. Не напразно се декларират пред обществото доходите на партийните лидери. Тук трябва да е прозрачно пред обществото с какви пари точно влизаш в политикатаэи с какви пари излидаш, да види народа ти злоупотребяваш ли с власт, корупзионер ли си, закаво влизаш в политиката, за да си напълниш банковите сметки в офшорните зони ли
81
2
 
6
 
! Отговори
Адее преди 1 месец
Ще декларира ли милионите в офшорните зони?
80
3
 
9
 
! Отговори
Хахаха преди 1 месец
Демонстративно уж връща субсидии за 5 милиона, обаче искаха да гепнат 4 милиарда чрез Караджока и да си ги "харчат" непрозрачно. Обаче ПП ги плесна през мръсните ръчички и те за отмъщение супиха правителството.
79
3
 
7
 
! Отговори
Странно преди 1 месец
Слави, подай декларацията си като всички лидери на партии! Слави нарушава българските закони, глобата го доказва, че гази законите и се мисли над законите, мисли си, че с пари може да купи нувинност. Слави няма морал и чест като съвестен граждатин да си подаде декларацията.
78
4
 
5
 
! Отговори
Реалист преди 1 месец
Субсидията е 8 лв., защото така е решил Българският Парламент! И защото без държавно финансиране политическите формации ще станат лесна плячка на корпоративни интереси.Слави ако наистина е върнал субсидията ( защото не е представил доказателство за това), тогава възниква въпросът: КОЙ го финансира и какво исща от него в замяна?
77
3
 
9
 
! Отговори
Нов преди 1 месец
Киро и Асен да върнат парите на държавата.И Ленчето да ги върне и Радко гела да ги върне и др.!
76
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Славуцо ти не си лудо ти си ***
75
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоя е жалък !
74
2
 
4
 
! Отговори
Ааааа преди 1 месец
не е заради субсидия та....

Спонсорирани публикации