Никола Минчев: Работим за мнозинство с БСП и ДБ

ПП работи по съставянето на листите за изборите на 2 октомври
19 авг 2022 14:41, Росен Стойчев
215
Никола Минчев: Работим за мнозинство с БСП и ДБ
Снимка: БГНЕС

"Дойде ли време за работа в 48-ото Народно събрание, ще работим заедно с "Демократична България". Важното е да имаме повече народни представители. Отделното ни явяване на изборите ще даде повече депутати. Гледаме към варианта, в който събираме поне 121 представители.

Още по темата
Гледаме към осигуряване на мнозинство с ДБ и БСП".

Това каза пред БНР бившият председател на парламента Никола Минчев от "Продължаваме промяната".

И допълни, че ПП има желанието да управлява и първото място е ясната цел. Също така сподели, че партията е анализирала грешките си по време на управлението.

"Съжалявам, че реформата в антикорупционния орган не се случи. Основната спънка, която имахме в приемането на този закон, няма да бъде част от коалицията в новия парламент. Също промени в Закона за съдебната власт, попълване на състава на регулатори, които се назначават напълно или частично от Народното събрание".

ПП работи по съставянето на листите за изборите на 2 октомври.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


215
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
156
2
 
25
 
! Отговори
ПП За Затвора преди 1 година
това Искат 95% от Българският Народ!
155
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нахално момченце, много бързо ти хареса властта
154
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП - 5-7 процента, ДБ - 2-3 процента. Толкова са откачените българи, дето ще ви се вържат на лъжите
153
1
 
12
 
! Отговори
ЗНАЕТЕ ЛИ преди 1 година
1934 -1935 Г ПАРТИИТЕ СА ЗАБРАНЕНИ СЪС ДЕКРЕТ В БЪЛГАРИЯ. СЛУЧВА СЕ ЧУДО -,БЪЛГАРСКИЯТ ЗЛАТЕН ЛЕВ .НЕМЦИ ИДВАТ В БЪЛГАРИЯ ДА ТЪРСЯТ РАБОТА ,ЗАРАДИ РЕЦЕСИИТЕ В ГЕРМАНИЯ. ОТТОГАВА Е ЛАФА : КАКВО ГЛЕДАШ КАТО ОПУЛЕН НЕМЕЦ.БЕЗ ПАРТИИ И СЕГА ,БИ БИЛО ЗЛАТЕН ВЕК ЗА БЪЛГАРИЯ.
152
5
 
10
 
! Отговори
Йо преди 1 година
Престъпници недни, дано сте в съседни килии до герб!
151
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
хора, дайте на куколда да управлява, че ще заплаче и иде при мама!
150
1
 
2
 
! Отговори
подсказка преди 1 година
Вредну за България за толкова много партии участвали във власта. Всички.ДБимашанса да не направят 4 % ,а БСП- 8 % макс. ПП очаквам да са макс 15 %. Ако не са изтрезнели повечето гласоподаватели ,лошо...герб също не трябва да имат над тези проценти,защото помним все още Безхаберието им . По-добре малки партии и повече за да стане пълна ферментация на този Уникално *** Парламент .И справителство и БЕЗ все тая като в Италия. Поне политиците да не се отпускат в кражбите си на ВЛАСТ.
149
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП са новите ни поробители - всички до един са членове на сектата Америка за България, обучавани старателно с години в безродие, чуждослагачество и предателство.От първия ден и час Кирил Петков работеше в полза на Скопие и срещу България, в полза на Украйна и срещу България!
148
2
 
5
 
! Отговори
ВЕСЕЛИНЪ 7112136860 преди 1 година
КАТЕГОРИЧНО ОТКАЗВАМ ДА ГЛАСУВАМ НА ТЕЗИ ИЗБОРИ! КАТЕГОРИЧНО СЪМ ЗА НАРОДНО ВЪСТАНИЕ НА ЕТНО-ГЕНЕТИЧЕСКИТЕ ЧИСТОКРЪВНИ БЪЛГАРИ СРЕЩУ МАЛЦИНСТВЕННАТА ДИКТАТУРА!АЗ СЪМ БЪЛГАРИН И СЕ ГОРДЕЯ ОТ ТОВА.ИСКАМ МАЛЦИНСТВАТА,КОИТО НЯМАТ БЪЛГАРСКА ГЕНЕТИКА ДА СИ ОТИДАТ В СВОИТЕ ДЪРЖАВИ,КАКВИТО ИМАТ.ЕВРЕИТЕ В ИЗРАЕЛ,ТУРЦИТЕ В ТУРЦИЯ,РОМИТЕ И nомацuте в ИНДИЯ,ЕГИПЕТ,СИРИЯ И АРАБСКИЯТ СВЯТ. ИСКАМ СИ МОЕТО БЪЛГАРСКО СЕМЕЙСТВО! ОТКАЗВАМ ДА ГЛАСУВАМ,ЗАЩОТО НЯМА ЗА КОГО!
147
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Долу диктатурата на ***, свобода за България!
146
0
 
3
 
! Отговори
северозапад преди 1 година
И да имат мнозинство пак нищо няма да направят защото се работят един друг като дявола децата си когато става на въпрос за власт и пари.
145
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Коалирайте се, браво. Така най-после ще се изчисти дясното пространство от лъже-демократи. Комунисти-БСП, комсомолци-ДБ и пионери-ПП - заедно в далаверите.
144
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да каже Лена в избирателните списъци ли е или Кокор я е разкарал?
143
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Коалиционните партньори на БКП през цялата история на България са само: БЗНС(казионен), ДПС, НДСВ, ПП и ДБ. Това е достатъчно, да покаже произхода на изброените партии. Повече не мисля да се обяснявам!
142
0
 
7
 
! Отговори
и те така преди 1 година
тия не мислят да работят за България , просто искат от тях да зависи колко и какво да ядем . за това искат 121+
141
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Момченце, вървете си с добро. Много глупости натворихте и няма нужда повече.
140
1
 
11
 
! Отговори
Лойко преди 1 година
Работете,работете....Знаем е ние вашата работа. Аман от толкова работливи празноглавци.
139
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добре, че бързо се отървахме от тези никаквици. Още няколко месеца и България нямаше да я има. Да си ходят по фирмичките и да продават чорапогащи, макар че и за това надали стават.
138
2
 
2
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 1 година
На внедрените в дадени историпески моменти гърци в България нямам доверие. Мицотакис,Минчев(Мицев,Мичев),Мицковси,Мика Зайкова,Миков...Който разбира от етногенезис ше разбере и това,което казвам. В България Освобождението никога не се осъшестви и това е факт. Никой от нашите поробители,по вина на Русия и Сакскобургите,не си тръгна от Българските земи както повеляваше елементарната човешка етика...Никой! Ето го резултата,управлявани сме във всички сектори на живитът ни от nомацu,турци,гърци,евреи
137
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
абе тия от пп най-добре да се коалират с герб, поне имитират че са демократи, а просто са си фирма за далавери, също като пп