Антоанета Цонева: ГЕРБ имат огромна вина по отношение на диверсификацията

Тя е категорична, че "Газпром" не предоставя евтин газ
24 авг 2022 09:11, Нели Христова
53
Антоанета Цонева: ГЕРБ имат огромна вина по отношение на диверсификацията
Снимка: БГНЕС

Не видяхме да се различава позицията на ГЕРБ и позицията на служебния кабинет по темата за "Газпром". Това каза Антоанета Цонева от "Демократична България" пред bTV.

Още по темата

ГЕРБ имат огромна вина по отношение на диверсификацията, когато през април "Газпром" прекрати доставките - 94% от всички доставки бяха от нея. Ако Борисов за 12 г. е направил това - означава, че не е направил нищо за енергийната независимост, обясни още тя. И заяви, че България за една година е построила тръба, за която бяха хвърлени над 3 млрд. лв., за да се угоди на Путин и да се заобиколи Украйна.

Тя е категорична, че "Газпром" не предоставя евтин газ и даде пример с високите цени в Унгария. Страната преднамерено се тласка към газова зависимост от "Газпром", каза още Цонева.

Този служебен кабинет взима решения, които не удовлетворяват националния интерес на България, каза още тя.  Припомни на Бойко Борисов, че от 2007 г. "Лукойл" за първи път е платила данъци при кабинета "Петков".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
1
 
! Отговори
Васил преди 1 година
Паредната калинка от ДБ, такива бяха и всичките им министри в предното правителство.
37
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
МНОГО МИ Е ОТВРАТИТЕЛНА ТАЗИ АРОГАНТНА И НАГЛА ЖЕНА........
36
3
 
3
 
! Отговори
Хан Аспарух преди 1 година
Не ми хвали толкова ГЕРБ,нали те изкараха на 13 март2021 ел.енергията и газа на Европейската Борса в Холандия,затова всичко като цени скочи.Имаме цена от Газпром на 280 долара за 1000 кубометра,но не Ние сме много ербап и Демократи Европейци,ще купуваме на 2700 от нидерландските финансови измамници.Не уважавам ДБ -ПП и те са едни продажни Ам.*** на хранилка,но ГРОБ да ми рекламиращ...????
35
0
 
14
 
! Отговори
7777 преди 1 година
Кака Цона и тя изпълзя. Преди две седмици беше сгушила едно плакатче пред президенството. Ама то пък протест на се получи. Дионисий събираше повече хора-15-20 човека.
34
1
 
14
 
! Отговори
О хо хо преди 1 година
За газа са Антируски, но за нефта и петрола - Проруски. Айде определете се, ***!
33
0
 
10
 
! Отговори
Офф преди 1 година
ВОЙНСТВАЩА ПОСРЕДСТВЕНОСТ. НО УСТАТА КАТО БАТЕ СИ ИЦО -АПАРТАМЕНТА В БРЮКСЕЛ.
32
0
 
7
 
! Отговори
юлиян преди 1 година
А бе,най-накрая ще излязат ли наяве истинските цени на внасяния газ.Дайте,публикувайте цените от всички възможни източници и да сравняваме.Какво е това,един казва тоя е скъп,друг,не,той е най-евтин.Омръзна ни да стоим в неведение.Като попиташ за цената,търговска тайна.А всеки редови ''експерт'' в парламента компетентно дискутира за или против.Публикувайте всички официални цени и оферти и да ни стане ясно и на нас накрая,коя е и кой предлага най-изгодната оферта.А то вече ни омръзнахте ''експерти
31
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А вие с Хр.Иванов и А.Атанасов сте света вода ненапита
30
0
 
17
 
! Отговори
Мария преди 1 година
Добре тетко верваме ти ,,всичко знаеш, с всичко си наясно и никога не лъжеш" Аз имам обаче,друг въпрос като за твоите възможности ,кога ще си намериш подходящата прическа ?че вече на човек не приличаш.А се спри вече избери нещо и мирясай
29
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кака Цонка и Хр.Иванов ще гледат Парламента от вън
28
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това същество от злоба е заприличала ва вaмпир.
27
2
 
7
 
! Отговори
до 25 преди 1 година
поне се направиха опити , трябва да се започне отнякъде и като не сте съгласен/а какво решение предлагате
26
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ама кАко не дей рива, Парламента щъ гледаш през крив макаран! :)
25
10
 
4
 
! Отговори
откривател на америк преди 1 година
До реалист: __________________________ И колко Божковци, бобоковци и пеевци получиха присъди, когато спецпрокуратурата "Работеше"? С мустака какво стана, много ли го осъдиха? Или то само 8 години минаха?
24
1
 
37
 
! Отговори
интересен въпрос преди 1 година
Това дрънкало от какво се храни??? Кой и плаща??? Същите които издържат Христо Иванов и сие??
23
1
 
27
 
! Отговори
реалист преди 1 година
абе няма ли най накрая да има оправия, тия *** закриха спецправосъдието . сега разни Божковци , Маринели , Бобокови и т.н пак ли няма да си получат заслуженото , направиха сума поразии в държавата с газ, ток ..инфлация и пак продължават да се правят на много компетентни и умни. То бива да си гьон сурат биваа , но това е прекалено , еми хора мислете за кого ще гласувате ,стига лоши експерименти
22
1
 
17
 
! Отговори
Лена преди 1 година
безкрайно черен френски гражданин да се размножи чрез всички жени от партия ДБ, за да има от новите европейчета и да не са напрегнати като госпожата на снимката, а и да има нови гласоподаватели на ДБ
21
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Антоането, ти откога си станала енергиен експерт? Или си специалистка по всичко (да разбираме по нищо), както впрочем всички във вашата партия. Певецът Михалев също е много добър пример за това.
20
5
 
15
 
! Отговори
Пффф, преди 1 година
ПъПъ, ***, Гепи, БКП, ДъПъСъ и др. - едни и същи *** джендъря сте всичките пребоядисани комунисти и производните им израстъци! Няма разлика между вас, продажници!
19
3
 
24
 
! Отговори
Цона Брашното преди 1 година
Не се притеснявайте, ще намаля процедурите ми за смяна на пола и спестените пари ще даря за закупуването на демократичен американски газ!