ВМРО: Мигрантският натиск пак взе жертви, къде е държавата?

От партията призоваха служебния кабинет за "нулева миграция"
25 авг 2022 11:55, Красимир Ангелов
35
ВМРО: Мигрантският натиск пак взе жертви, къде е държавата?
Снимка: БГНЕС

"Безвластието вече не е просто опасно. То е пагубно. Година и половина политически театър и лъжи доведоха държавата до пълен колапс. Днес усещането е като през 2014 г. – тълпи с нелегални мигранти, гонки, престрелки и жертви. Въпрос на време е София да се превърне в бежанско гето, каквото беше тогава. Въпрос на време е да се върнат набезите, грабежите, изнасилванията и убийствата на невинни българи. Докога?"

Това се чете в позиция на ВМРО, изпратена до медиите, по повод тежкият инцидент от тази сутрин, при който загинаха двама полицаи.

Още по темата
"Чувството за справедливост и за сигурност отдавна изчезнаха в България. Когато преди 8 години ние от ВМРО заедно с други патриотични формации обявихме война на нелегалната миграция и като част от Народното събрание, а по-късно и от управлението на държавата, я прекратихме, бяхме хулени и обвинявани в нехуманност от неолибералните клакьори. А днес, когато същите тези марионетки на САЩ, Русия и „батковците“ от ЕС се преоблякоха в костюми, станаха политици и овладяха държавата, виждаме до къде ни доведоха", пишат още войводите

"Двама млади полицаи дадоха живота си по време на служба, в опит да въведат ред в хаоса, който управлението на ПП, ДБ, ИТН и БСП създадоха. И смъртта на тези млади мъже трябва да тежи на тяхната съвест. Ако имат такава!", се чете в позицията на ВМРО.

От партията призоваха за нулева миграция. "Държавата трябва да обяви война на каналджийството и да върне спокойствието и сигурността на българските граждани. Само крути мерки в момента могат да спрат това безразборно преминаване на мигранти. Ако не се реагира спешно, е само въпрос на време да станем свидетели на още подобни трагични инциденти", смятат от партията.

От ВМРО призовават служебният кабинет да прекрати „тези безчинства с цената на всички законови средства“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
2
 
! Отговори
Никой преди 1 година
Държавата е във вечни избори между ламтящи за власт хора!
31
0
 
3
 
! Отговори
бг смешки 2 преди 1 година
народ ли беше да го опишеш ...
30
0
 
12
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Куршумите са най-евтиния и ефективен метод за охрана на границата. Като застрелят стотина "емигранта" нещата ще се нормализират. За успелите да влязат - екскурзия до някой набързо ограден трудов лагер.
29
3
 
5
 
! Отговори
Говежда Димитрова преди 1 година
Вмро да си пита единия автобус симпатизанти квото иска. Даже и един процент за субсидия няма да хванат
28
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия от ВМРО да питат кво става оградата Далавери техния ортак,който направи това "съоражение"
27
3
 
11
 
! Отговори
Смях преди 1 година
Пита жалката партия построила жалката разпадаща се ограда на границата. Е, ако не бяхте изкарали и вие парите, може би щяхме да сме по-защитени.
26
1
 
2
 
! Отговори
Дъпъсърската преди 1 година
Движеща Секта е необходимо,спешно и а приори,незабавни мерки с Драгунов,Молтов,камъни и винкел да се отцепят от България.
25
3
 
7
 
! Отговори
ДО ВЪЗМУТЕН преди 1 година
БЕ ТО ПУТИН НЕ МОЖЕ 7 МЕСЕЦА ДА ПРЕВЗЕМЕ УКРАЙНА! ТУРСКИЯ ФЛОТ В ЧЕРНО МОРЕ Е СИЛЕН КАТО РУСКИЯ. А АМЕРИКАНСКИЯ ФЛОТ Е БЛИЗО ДО ПРОЛИВИТЕ. КАКВИ ГИ БЪЛНУВАШ. В МОМЕНТА СМЕ КАТО ГОЛА ИЗРАЕЛСКА КОКОШКА ИЗЛОЖЕНА НА 40 ГРАДОСОВО СЛЪНЦЕ. ТАКА, ЧЕ МАЖЕ ДА СЕ РАЗЧИТА САМО НА СОБСТВЕНИТЕ СИЛИ.
24
1
 
11
 
! Отговори
666 преди 1 година
Продължава да спи 500 годишния си сън!Спиш ли българино??? Спя ,спя. А кога ще се събудиш? Ами не знам братко, те Левски и Ботев си отидоха хората, та няма кой да ни събуди! Така ще пукнем в съня си! Язък за красивата земя!
23
4
 
11
 
! Отговори
Аз преди 1 година
Абе ей, ВМРО-то,че то държава нямаше и при шкембе войвода, че даже и преди него. Кви са тия лъжепатриотарски напъни от вас сега?
22
0
 
3
 
! Отговори
доста преди 1 година
вьображение ще трябва да познаем какво са направили тази гпляма глава с никакьв мозьк в нея
21
0
 
0
 
! Отговори
сьветвам преди 1 година
те да не се обрьщаш пове4е кьм мене
20
3
 
11
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
ВМРО и ГЕРБ направиха бутафорната ограда,която е лесно препятствие за мигрантите.Усвоиха приятна сума от бюджета.Да отидат до Гърция и да видят как изглежда истинска ограда.
19
5
 
11
 
! Отговори
Възмутен преди 1 година
Да идва Путин че да сложи ред и дисциплина в тоз разграден двор!Да идва и да раздава калашниците..аз занм откъде да започна!
18
1
 
7
 
! Отговори
факт преди 1 година
Точно 4 сте , за един белот , не повече .Нищо не става от вас ,авантаджии като боко сте !!
17
2
 
6
 
! Отговори
6тото преди 1 година
нпо тата ги превозват
16
0
 
10
 
! Отговори
BG СМЕШКИ преди 1 година
държава няма отдавна ...
15
0
 
10
 
! Отговори
купуват преди 1 година
и бебета от бьлгария и ги продават в гьрция
14
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В Европа масово ислямистите си правят каквото искат.Стрелят по полицията,изнасилват момичета..Ни звук ни нищо.Медиите мълчат и прикриват ислямската заплаха.Опита се нещо добро и веднага скачат разни нпо и почват:фашисти ,расисти,нацисти.
13
3
 
13
 
! Отговори
Весо преди 1 година
Ха ха... Я па тоя: Къде е държавата? Че нали четири години управлявахте с толупа, одете го питайте къде е държавата... Не я ли намерихте?... ААА верно, бехте заети да продавате паспорти на макетата.