Алгафари: Митрофанова показа, че Русия стои зад Радев

Арман Бабикян отхвърли поведението на посланика
8 сеп 2022 12:25, Росен Стойчев
132
Алгафари: Митрофанова показа, че Русия стои зад Радев
Снимка: БГНЕС

„Беше изключително нагло присъствието на госпожа Митрофанова на честванията за 6 септември, тъй като дори Високата порта е била по-благосклонна към акта на Съединението, в сравнение с руския цар. На този фон, да присъства руският посланик ми се струва, че е подигравка с достойнството на българите”. Това коментира Арман Бабикян, анализатор и политически пиар, в ефира на Нова Нюз.

Нидал Алгафари, политически пиар, каза, че прави впечатление, че от всичките посланици единственият, който е зад гърба на президента на Република България, е посланичката на Русия.

Още по темата
„Освен това, всички са облечени в тъмни костюми с изключение на вицепрезидента Илияна Йотова. Единственият, облечен в бяло, е госпожа Митрофанова. Посланието е, че Русия няма да си остави магаретата в калта и иска да покаже, че те стоят зад господин Радев, независимо дали той е с тях или не е с тях”, каза той.

Според Алгафари, отношенията с Русия са разделителна линия в момента- в България, в Европа, в света. „Това ще бъде едно от основните неща, които ще се говорят по време на кампанията. Смятам, че няма да повлияе особено, защото хората вече са се определили кой е за Русия и кой е против”, посочи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
0
 
1
 
! Отговори
Алгафарчоо преди 1 година
Това го знае и малко дете Радеф копейкин и боко тиквата,който му лиже г..а и вкара 3 милиарда в неработеща тръба са на хранилка там.
99
0
 
5
 
! Отговори
Радев преди 1 година
Е московското нахалство е безмерно,не им стига че имат най голямата земя на света но постоянно тършуват в чужди кошари макар че половината Росия е безлюдна,Япония е с почти същото по брой население но е колкото три българий но ни и пречи да е първа света по развитие,а тези само се въртят насам натам а половината им население живее в панелки и са бомжи
98
9
 
11
 
! Отговори
Иван преди 1 година
Че това е ясно и на малките деца.Копейкин янеФ радеФ.Открито лобиране за ***.Като толкова обичат всичките ни русофили русия,да отидат на гурбет там а не да обясняват колко е хубаво.
97
9
 
15
 
! Отговори
Македонец преди 1 година
Никога не е имало " санстефанска б- я", това е руска окупационна зона с руска администрация и безсрочно руско военно " присъствие", в договора м/ у Османската и Руската империи никъде не пише че се възстановява някаква си Б- я! Просто османското робство се сменяше с руско, както и Левски го е предсказал, защото е знаел и виждал как " освобождава" русия- Крим, Молдова, Бесарабия и " санстефанска б- я"
96
12
 
7
 
! Отговори
shilde преди 1 година
колко заблудени овци населяват тази клета Майка България. Не се ли сещате че като се навеждате с гръб към запада накъде ви е наведена главата?
95
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мутрофанката и радеф трябва да бъдат експулсирани към "майка русия" и да не се връщат повече.
94
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ВСИЧКИ ИМПЕРИИ СА ПРЕСЛЕДВАЛИ СВОЙТЕ ИНТЕРЕСИ, НИКОЙ НЕ Е НАПРАВИЛ НИЩО ОТ ОБИЧ!ВРЕМЕ Е ДА ПОРАСНЕМ ! СТИГА ВЕЧЕ С ТАЗИ ОБИЧ КЪМ МОСКВА НЕКА БЪЛГАРИТЕ ДА ОБИЧАТ ПЪРВО БЪЛГАРИЯ И ДА СЕ РЪКОВОДЯТ ОТ ИНТЕРЕСА НА БЪЛГАРИЯ!
93
8
 
11
 
! Отговори
до Анонимен 109 преди 1 година
Да попитам: защо Англия, Франция, Австрия или някоя от другите европейски сили НИКОГА не освободи България? След като за 500 години са имали доста войни с османците? Стигнаха до Индия, до Америка и до Австралия, ама не се сетиха на стигнат с войските си далеч по-близо? И то при положение, че са имали достатъчно потенциал, за да катурнат султаните? И после на Берлинския конгрес ни разпарчетосаха? Да включиш Caps Lock-а е лесно, ама да мислиш с мозъка си - не чак толкова.
92
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДА ПОПИТАМ :ЗАЩО РУСИЯ РЕШАВА ДА ОСВОБОДИ БЪЛГАРИЯ СЛЕД 500 ГОДИНИ?МНОГО ОБИЧ КЪМ БЪЛГАРИЯ ПРОСТО БЛИКВА СЛЕД 5 ВЕКА? ПРЕДИ ТОВА ВОДИ 18 ВОЙНИ С ТУРЦИЯ! БЕЗУСПЕШНО ДА ИЗЛЕЗАТ НА ПРОЛИВИТЕ!ТОВА ДА МИСЛИШ ,ЧЕ ТЕ ОБИЧАТ Е МНОГО ХУБАВО! А ДАЛИ Е ТАКА? КОЙ КОЙ ДА ТИ КАЖЕ? НА ЛИ СМЕ ИЛИ С ПРОМИТИ МОЗЪЦИ?
91
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 101Ти май никога не си чел оригиналните документи, а? Иначе щеше да знаеш, че Австрия е тази, която кара Сърбия да ни нападне)))))))Ти май нио не си чел!Сърбия изнудва Австрия, (по онова време отношенията им са много добри) да й отпусне заем за войната. Австрийците не са съгласни като й отговарят, че не е работа на Сърбия да се грижи за погазването на договореностите от Берлин.Това го има в сръбските архиви и е коментирано от техните историци.
90
0
 
4
 
! Отговори
Пич до До Знаещ преди 1 година
Чел съм оригиналния манифест на Царя Освободител за обявяването на руско-турската война и там България се споменава поне 2 пъти (заедно с Босна и Херцеговина). Иначе основно се говори за османския терор над християнското население на Балканите. И това е посочено като основна причина за войната. Така че недей да лъжеш - манифестът се намира лесно в интернет.
89
1
 
10
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 1 година
НАЛИ МИТРОФАНОВА ЩЕШЕ ДА ЗАТВАРЯ ПОСОЛСТВОТО? ЕТО ОТ КЪДЕ НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ СЕ УЧАТ ДА ЛЪЖАТ ЯКО!!!!!
88
0
 
3
 
! Отговори
Главорез преди 1 година
Нищо ново под слънцето.
87
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
дпс са проруска партия по скоро мафиотско образувание което само използва турският електорат не случайно сараите на лидера им са до лукойл руски фирми копаят до пристанището на тец варна примери много.а за президента който си спомня руснаците одобриха никому неизвестният летец и бсп го издигнаха.
86
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
КОЙ ПРЕДЛОЖИ НА НИНОВА ДА ИЗДИГНЕ РАДЕВ ЗА ПРЕЗИДЕНТ И НАБЪРЗО ГО ОЖЕНИХА ЗА ДЕСИ ЗА ДА ИМА ПОДХОДЯЩ ПРОФИЛ!РЕШЕТНИКОВ И ЗА КОИТО ПОМНЯТ ТОЙ ЛИЧНО ГО СПОДЕЛИ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА! БЕЗ ДА СЕ ПРЕТИСНЯВА!ЗОЩОТО БЪЛГАРИТЕ СА ....!РУСКА ГУБЕРНИЯ Е БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ СА КРЕПОСТНИТЕ СЕЛЯНИ НА МОСКВА!ФАКТ!
85
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Примата от Сирия не осъзнава кво говори .Каква Русия бе човеко ,ако имаше руско влияние за 24 часа се прави преврат ДПС не съществува и ставаме под техен контрол .А Радев и децата знаят ,че бил в Америка тъй че хващай влако и към Сирия
84
5
 
4
 
! Отговори
До до Знаещ преди 1 година
Ти май никога не си чел оригиналните документи, а? Иначе щеше да знаеш, че Австрия е тази, която кара Сърбия да ни нападне. И после пак Австрия обяснява на Батенберг, че ако не се изтеглим от Сърбия ни чака война и с австрийците. Но пък има официални протоколи, че руснаците се опитват да уредят проблемите с откупуването на барон хиршовата железница от българите. Която дотогава е турска собственост.
83
6
 
16
 
! Отговори
Гражданин преди 1 година
Русия винаги е била зад и над ГуменГадев. Неговото поведение като разделител а не обединител на нацията доведе до две управленски кризи. Много му отива снимката със свит юмрук над главата.
82
7
 
17
 
! Отговори
ЬЬЬ преди 1 година
радевчето е избран за президент на България с благоволението на генерал решетников, сиреч на руското разузнаване и поведението на мутрофанова е напълно логично спрямо подопечният й президент-послушник.И какво от това,че той е СРАМЪТ за България.За него пътят е един-към русия,без да го е грижа за злините, които ще причини на българите.
81
11
 
18
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Митрофанова вън, защо не са я освиркали в Пловдив? Руснаци на празника не щем