Стоян Мирчев: Поведението на служебното правителство е неадекватно

В парламента може да влязат между шест и осем групи
Обновена: 12 сеп 2022 13:06 | 12 сеп 2022 12:57, Росен Стойчев
16
Стоян Мирчев: Поведението на служебното правителство е неадекватно
Снимка: БГНЕС

Държавният глава трябва да спре да се разграничава от политиците, защото е един от основните политически играчи. Коментарът пред Нова Нюз направи представителят на БСП Стоян Мирчев.

"Радев продължава да разделя обществото, а това удря всички партии. Вече да влязат в парламента се борят между 6 и 8 партии. Атаката изглежда концентрирана върху БСП, но удря върху цялата политическа система", смята той.

Трябва да имаме нормални отношения с Русия. Например Унгария балансира много добре. Не трябва да затваряме възможността "Газпром", за да не изпаднем в ситуация да нямаме газови ресурси тази зима. Поведението на служебното правителство относно кризата с газа е неадекватно. При тях има жестоко объркване.

Още по темата
Това коментира за "Твоят ден" Стоян Мирчев от БСП.

"Бих нарекъл кризите предизвикателства. Във властта е отговорността да направи бъдещето предсказуемо. Има решение на кризите и показахме това. Недопустимо е Кутев да хвърля пагубни сценарии и да плаши. Такива като него трябва да успокояват обществото. "Лукойл" трябва да разговаря с Министерство на енергетиката. Ако тези разговори не дадат резултат, президентът следва да говори с посланика", подчерта Мирчев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
3
 
! Отговори
Извода преди 1 година
Другаря *** сложи другарката *** на динена кораа и я засили по пързалката
11
1
 
6
 
! Отговори
По комунистически преди 1 година
А когато ядохте кюфтетата що не ревахте. Я питай госпожа "лъжа"
10
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Горкото, чак е излязло е без климатик на слънце, след изборите ще му се налага все по-често, току виж и мотика ще трябва да хваща.
9
0
 
5
 
! Отговори
Ама защо е преди 1 година
този рев? Нали вие си го избрахте, вие си го гласувахте, вие му се радвахте като размаха юмручето. От какво сте недоволни? Че няма да пимиришете власт повече начело с техноимпексова?
8
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Радев не беше ли президент на БСП. Сега какво ревете....
7
5
 
9
 
! Отговори
Гавраиил преди 1 година
Дано ПРОКЛЯТИЕТО на народа, за злините които му причиниха тези национални предатели и задокеански *** от "ДП" и "ПП" с подръжката на "Столетницата" да ги застигне на поредните избори ! Надявам се те никога повече да НЕ ПРИСТЪПЯТ в Парламента,заради съсипването на българо-руските братски отношения,датиращи от векове !
6
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нека караме по ред: Вас,БСП-то, кой ви накара да влезете в коалиция с ПП,ДБ,ИТН? Такава комбинация с перушаните от ПП, пишман-политиците и администратори на Сл.Тр. и мушиките на ДБ беше вредна и противопоказна за вас.Вие замълчахте за отказа от газ на Киро П, сетне при изгонването на 70 руски дипломати, а вашият лидер Нинова подписваше разрешение за тежко оръжие и боеприпсаси с/у руснаците.Вие бяхте типична дясна партия в кабинета Петков. Сега пак ли сте (псевдо)лява партия? Друг път!
5
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
храни Чорап, да те лае
4
2
 
9
 
! Отговори
Нане преди 1 година
Мдааа мирчев... Вие определено, ще се борите за влизане в Парламента... Успех все пак...===)))
3
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен-о1.... От както сме ф нато /сащ/ , народа в Бг не живее добре , добре са политиците , евроатлантиците -0.00001% , бежанците , ромите и държавният апарат , ... всичко останало е , майка плаче !
2
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Който и да дойде на власт , положението ще е същото , ако кривне , го привикват фъф Уашингтън , набиват му канчето , и след като се завърне в Бг , започва да се крие от народа ...
1
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Брадатото комунистче чувало ли е, че в Германия приватизираха ключови обекти от мордорските фирми? Няма полза от преговори с Мутрафонова, еле пък и назначения от Решетников Резидент. Приватизация на Лукойл и приключваме с драмата. Копейкин и БКП - вън от парламента.