Френският посланик: Гарантирахме бъдещето на българи и македонци

Призова за единство в Европа
15 сеп 2022 16:52, Росен Стойчев
19
Френският посланик: Гарантирахме бъдещето на българи и македонци
Снимка: БГНЕС

Всички - българите, македонците, както и френското председателство на Европейския съюз, работихме заедно, за да може Европа да бъде по-силна, за да може историческите проблеми между България и РС Македония да срещнат повече разбиране.

Още по темата
Това заяви пред БГНЕС посланикът на Франция у нас Н.Пр. Флоранс Робин.

„Ние бяхме отворени, ние слушахме и едните и другите и мисля, че успяхме и постигнахме един компромис, който да гарантира бъдещето и приятелството между народите“, подчерта посланик Робин.

Според нея в момента Европа трябва да бъде единна пред огромните предизвикателства породени от множеството кризи, пред които сме изправени.

„В момента повече от всякога европейският континент има нужда да бъде заедно, ние всички трябва да се обединим, за да преодолеем всички трудности и предизвикателства, които се изправят пред нас, така че повече от всичко е важно, макар и да сме различни, да бъдем обединени и да вървим заедно напред”, призова посланик Флоранс Робин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ОО франсетата и гаранция(ГАРАНЦИЯ ФРАНЦИЯ) ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО ОЗНАЧАВА ТОВА
12
1
 
7
 
! Отговори
Magna Bulgaria преди 1 година
Бъдещето на ,,македонците"??? И какво бъдеще, като нямат нито минало, нито настояще? Единственото възможно бъдеще за тях е съдбовен кръстопът: или да се върнат към българските си корени, или да се албанизират. Сърбите и сърбоманите така или иначе ще хванат пътя към Шумадийско...
11
0
 
9
 
! Отговори
Бспар преди 1 година
И така го начукахте на България !!!
10
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
тая франкофонска бабукера що така има азиатски черти? Довършиха я тая велика франска република тия. Ако стане Де Гол да ги види, пак трябва да взема пушката и да излиза да воява
9
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво бъдеще сте ни гарантирали, па вие? Тежко ни и горко, ако бъдещето на нашите народи, които всъщност са един народ, зависи от такива като тази очилата кухарка. Виждаме какво става между братя като украинци и руснаци, когато дори и единия народ вземе, че ви се довери. Съсипвате източна Европа и не без да искате, а планомерно. И с Беларус опитахте, но там ви свирнаха под опашките.
8
5
 
13
 
! Отговори
Аве преди 1 година
Европа става глобална, нищо не зависи от нас или македонците. Ако до 100 години не се затрием като вид, очаквам в Европа да паднат всички граници и да сме провинции на една държава. Сега въпросът е, след колко години ще се оправи нашата територия, дали ще трябва да се ликвидира първо население или ще се опитат да го превъзпитат.
7
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това не са македонци и след като така ги наричат създават проблеми които няма да се решат докато ги наричат така.
6
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма как а сме силни и добре , когато в управлението са събрани от кол и въже само случайни ине много умни хора .Това нагледно ни беше показно от баш шефката , която ги надроби толкова глупави и недомисени дейсвия , които ни навредиха и ни направиха много по- бедни отколкото бяхме .Сега и ще мръзнем без топло през зимата пак по тяхна вина. Щом толкова и сече пипето , че ни казва да пращаме сметките си за ток където нямаме отношение са толкова *** ,че нямам думи , това е тяхна вина.Стига вече !
5
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дрън..дрън..ярина!Нищо не сте гарантирали!
4
1
 
20
 
! Отговори
Свако Цако преди 1 година
Френското недоразумение да ходи да лъска имиджа на *** на друга сцена, тук няма да хване дикиш
3
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Туй сега мъж ли е или жена?
2
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
какво бъдеще ни е гарантирала тази, на слуги и лакеи?
1
3
 
26
 
! Отговори
Лелята преди 1 година
Изоообщо не е в час. Гарантирали, дрън дрън. Ако кажем, че Анри IV е бил крал на Германия или Белгия, не на Франция, ще подскочат и дълго ще обясняват как грешим. Щим е за Самуил обаче, може. Българите кучета ги яли.