Всички договори на спортното министерство отиват в прокуратурата

Софтуерът на Националната спортна база бил много скъп
16
Всички договори на спортното министерство отиват в прокуратурата
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Всички договори от последните дни на предишното управление на спортното министерство, свързани с финансови разходи, ще бъдат дадени на прокуратурата. Това заяви пред БНТ служебният министър на спорта Весела Лечева. Тя даде за пример договор за скъпия софтуер на Националната спортна база и договора за 1 млн. лева на Спортния тотализатор.

"Това, което през последните дни и седмици се опитват да наложат, че Националната спортна база едва ли не работи на тефтер и че няма дигитализиране на всички процеси, това е меко казано е лъжа. Това беше един изключително скъпо струващ софтуерен продукт. Абсолютно ненужен за размерите, капацитета и потенциала на дружествата. Аз тука мога да кажа, че самият факт, че собственикът на фирмата поиска да бъде разтрогнат този договор показва за начина, по който е бил проведена цялата процедура, за стойността на продукта", заяви Весела Лечева.

Тя уточни, че по отношение на разходите в последните дни преди да предадат властта, предишното управление в Спортния тотализатор и всички договори, разписани в Националната спортна база, всичко това ще бъде предоставено на прокуратурата.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
4
 
! Отговори
перко преди 1 година
Киро *** иска Борисов в затвора, но той и шайката му ще го изпреварят! Какво да се прави? Нааши хора млади, красиви и почти толкова умни!
9
0
 
2
 
! Отговори
Кире преди 1 година
E kak razbra.
8
8
 
1
 
! Отговори
Нагла, много нагла! преди 1 година
Повече от нагла е тази червена и в червата слугиня на селяндурина от Славяново - кремълски лакей и национален предател! Че защо не дадеш на прокурор сделките и договорите на Крадлев ***, "Веселата вдовици?! Защо не обясниш откъде са милионите, с които строиш хотели, казина и купуваш скъпи имоти? О т чудовищните кражби на онова алчно чудовище, което Бог наказа, като го държа жив труп десет години, о ти се чукаше пред очите му! Я бяггай да плашиш гаргите ***, запъртък умиририсан! И много вониш!
7
1
 
14
 
! Отговори
перко преди 1 година
ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА ПП Е ЗА ПРОКУРАТУРАТА ТЕПЪРА ЩЕ ГЪРМЯТ ДАЛАВЕРИТЕ ИМ!!! !
6
1
 
9
 
! Отговори
Ралица преди 1 година
Браво на Лечева най после един министър да покаже как ПЪПЪ ШАЙКАТА СА КРАЛИ А ТОЗИ РУДИ ГЕЛА БИЛ ПРОМЯНАТА ДАЛАВЕРАДЖИИ МОШЕНИЦИ БЪРЗИ КРАДЦИ ПОЗОР ЦЯЛАТА ШАЙКА НА ПОДМЯНАТА РАЗСЛЕДВАНЕ СЪД ЗАТВОР БРАВО ЛЕЧЕВА МИСЛИШ ЗАБЪЛГАРИЯ
5
2
 
12
 
! Отговори
Без значение преди 1 година
каква била Лечева, трябва да се разследват далаверите на Руди Гела! Друг е въпроса прокуратурата какво върши,под командването на Гешефта...
4
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Комунистка и жена на мафиот,какво повече да коментираме?
3
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП затова натресоха Руди гела за водач в Габрово, без той да има нещо общо с града, за да бъде избран и да получи имунитет. От този град влизат най-малко народни представители и винаги са само водачите на основните партии, като реално им трябват много малко гласове, за да станат депутати.
2
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
гълъбите на радев излязоха по-зле от калинките на бойко!
1
0
 
15
 
! Отговори
р преди 1 година
Има ли още будали да глсуват за Руди гела и ПП ?