Корнелия Нинова: Решенията за България трябва да се взимат от българския народ

Призова за нов модел на управление
22 сеп 2022 10:17, Росен Стойчев
91
Корнелия Нинова: Решенията за България трябва да се взимат от българския народ
Снимка: БГНЕС

"Намираме се в такъв момент - да решим на кого да поверим управлението на страната. Отстраненото от власт 12-годишно корумпирано управление на ГЕРБ търси реванш.

Още по темата
Ние от БСП искаме нов модел на управление - правова, социална и сигурна държава със стабилно правителство и силни институции".

Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в Гоце Делчев по време на тържествения ритуал за Деня на независимостта.

"Днес почитаме паметта на героите, дали живота си за свободата и независимостта на родината ни. Най-истинското признание за тяхното дело ще бъде съвременните българи да докажем, че сме свободен и независим народ, който държи съдбата си в свои ръце. Решенията за България трябва да се взимат в България от българския народ и в негов интерес", коментира тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
2
 
8
 
! Отговори
билборд преди 1 година
нинова : гласувайте за бсп щото на мен демокрацията много ми отне !
66
1
 
16
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
НИНОВА БКП РАЗГРАБИ БЪЛГАРИЯ ОТ 80 ГОД НАСАМ НЕЗНАМ КОЙ ТИ ВЯРВА МОЖЕ БИ СТАРЦИТЕ БКП РАЗРУШИТЕЛИ НА ДЪРЖАВАТА БЕЗНАКАЗАНО ЦЕЛИ 30 ГОД
65
17
 
1
 
! Отговори
Стефан преди 1 година
На 2 октомври пак гласувайте за Бойко Борисов. Най-нормалните политици в момента са Корнелия Нинова, Кирил Петков и Христо Иванов, те не са идеални, но няма идеален човек.
64
1
 
5
 
! Отговори
Човек с чувства преди 1 година
Извинете, може ли да ми оправите живота?Аз също съм човек!Няма да правя лоши неща !
63
2
 
1
 
! Отговори
Истински ценител преди 1 година
Истината е че България трябва да си има свой независим и истински цар!Лъвът е орисан по природа да бъде цар, а щом като това е така, значи България трябва да има свой цар, но и своя царица, независимо тя развратница ли е или не?!Нека да бъдем реалисти и научно доказани специалисти!Аз съм хетеро сексуално момче, но си нямам приятелка!
62
2
 
13
 
! Отговори
Наблюдател преди 1 година
Откога хора като нея започнаха да се отъждествяват като народа?
61
2
 
8
 
! Отговори
Родоотстъпници черве преди 1 година
Комунистите, които биеха българи да се пишат македонци, как изобщо смеят да стъпят в града, който носи името на Гоце Делев!
60
1
 
15
 
! Отговори
леле мале преди 1 година
абе другарко , до като фалирахте България , до като открадвахте парите на българите , до като назначавахте милионери , до като създавахте мафията , до като създавахте кризи , до като приватизирахте , решенията за това българския народ ли ги взимаше ? ти специално как от сдс_арка стана бсп_арка ?
59
2
 
18
 
! Отговори
Севера преди 1 година
Когато приватизира импекса пита ли народа,наглост червена до небесата
58
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Оръжието е стока. България изнася оръжие, защото го произвежда.Формално се спазва решението на парламета, а фактически бизнесът си върви.Войната е бизнес, грандиозен бизнес, който мнозинството заплаща с кръвта си, а една привилигировано малцинство бясно печели...Войната винаги е за плячка, с каквито и перли и дантели да я украсяват. И да - победителите не ги съдят! Никога!Но България през последните 100 години винаги е била на грешната страна на историята.Благодарение на продажните си политици!
57
5
 
6
 
! Отговори
българин преди 1 година
Решенията за българския народ се вземат от интернационалните евреи, които привеждат в действие заповедите си чрез Козяк и слуги, една от които е тази жена.
56
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"12-годишно корумпирано управление на ГЕРБ " не може да се сравнява с вашето управление ! Само за 7 месеца убихте икономиката,увеличихте невъобразимо външния дълг, комисионирахте де що може - от търговия с горива и ток ,до военна и селскостопанска продукция !САМО ЗА 7 МЕСЕЦА,А КАКВО ЩЕШЕ ДА СТАНЕ ,АКО УПРАВЛЯВАХТЕ 4 ГОДИНИ!?!?! НИНОВА ,КОЛКОТО И ДА НЕ ХАРЕСВАМ СТАНИШЕВ ,ТОЙ ПО ЗАСЛУЖАВА УВАЖЕНИЕ ОТ ТЕБ!
55
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДА!ИМА ОЛИО,ооооо,при БОЙКО беше 2лв.ПРИ ТЕБ 5лв.ВДИГНАХТЕ ПЕНСИИТЕ.....АМА СИРЕНЕТО Е ЛУКС!КОЛКО И ДА ОТРИЧАТЕ ПРИ ББ БЕШЕ ПРИЕМЛИВ НАЧИНА НА ЖИВОТ И НЯМАШЕ СИРИЙЦИ НА ВСЕКИ ЪГЪЛ!НЯМАШЕ ИНФЛАЦИЯ!НЯМАШЕ ТОЗИ СТРАХ ДАЛИ УТРЕ ЩЕ СИ ПЛАТИМ СМЕТКИТЕ!ААА, КАКВО СТАНА С ЕВТИНИТЕ ДЪРВА!ЕДНО ЯЙЦЕ 50 СТ.ВИЕ КРАДЛИВИ КОМУНИСТИ СЪСИПВАТЕ ДЪРЖАВАТА ВЕЧЕ ЕДИН ВЕК!
54
0
 
12
 
! Отговори
А решенията преди 1 година
за оръжията за Окрайна - от кака Корни,срещу тлъста комисионна...
53
1
 
14
 
! Отговори
хахаха преди 1 година
импексова си знае само едно - Борисов е виновен :) за обещанията и лъжите и да не говорим. абе корнелио , е как Борисов управляваше България 12 г. след като е толко лош управник а ти беше във власта 7мес. ?
52
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Новият" ви стар модел си го знаем от горчив опит, мари Бульо Крушовице - обир до шушка! НЕ ви щем ни "новото", ни "старото" - вземете си юмручкОТО и идиЙОТОВА под мишница заедно с целия ви ко...му...ньо...изъм - и ДРУМ да ви НЯМА!
51
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Решение ще взема ЕДНА ФИРМА С МАШИНИТЕ НА МАДУРО!
50
1
 
20
 
! Отговори
Бен Ган преди 1 година
Вие, другарко, от кога сте извън кръга ,, мафия" ?
49
6
 
8
 
! Отговори
Да, ама не преди 1 година
Ама аз не искам самолети нито 8 нито 16. Кога беше референдума за тях?
48
1
 
14
 
! Отговори
SS преди 1 година
Все пак ще трябва да отдадем дължимата почит на другарката Нинова защото е на път да заличи една 100год партия !