Нинова: Без данък върху доходите за младежите до 26 години

Днес се проведе шествие на младежкото БСП
26 сеп 2022 12:43, Росен Стойчев
95
Нинова: Без данък върху доходите за младежите до 26 години
Снимка: БГНЕС

"Все повече млади хора ни подкрепят, защото се увериха, че ние изпълнихме обещаното към тях. Детските градини са безплатни, майчинството за втората година се увеличи, детските надбавки нараснаха, имат необлагаем минимум от 600 лв. за едно дете и 1200 за две.

Още по темата
Сега ще се борим за безплатни лекарства и безплатни учебници за децата.

Младите двойки с репродуктивни проблеми ще получат напълно безплатни процедури. Трябва да помогнем на младите да стартират кариерата си и затова работещите до 26-годишна възраст ще бъдат освободени от данък върху доходите. Ще направим всичко по силите си за преодоляване на демографския срив. Радвам се, че младите оценяват направеното от нас", заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова на шествието на Младежкото обединение на БСП в София.

Там присъстваха и водачът на левицата в 23-ти МИР Христо Проданов и председателят на младежкото обединение на БСП Габриел Вълков.

"Само в последните седмици връчихме електронни карти на над 100 нови членове. В листите ни има 119 кандидати за депутати до 35 години и 46 от тях са млади момичета. Никога не сме имали такова голямо представителство в листите на младежи. Имаме и опитни парламентаристи, така че става страхотен отбор. Подкрепете ни с номер 28 да дадем перспектива на младите", добави председателят на БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
У кратунната на на комунист акъл не вирей,у кратунната са му са само как да излъже и как да крадне.
40
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нема по-противна мутра от на тая.
39
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как не и омръзна на тази крушовишка *** да продължава да лъже. Не се накраде за 6 месеца иска още и още.
38
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сряда 21 септември 2022 година - магазин "Лидл" в Кавала, Гърция. Захар "Диамант", 1 килограм - 0,72 евроцента, което се равнява приблизително на 1,40 лева.Нормална захар, дори не е на промоция. Вчера в "Билла" - захар 1 килограм - 2,70лв. Точно 2 пъти е по скъпа в България. И това ако не е спекула.
37
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Видяхме я тази крадла другарката Техноимпексова и простото Киро за 6 месеца сринаха държавата и бяха изритани с вот на недоверие и искат пак да крадат и да надуват цените с над 50-200% инфлация. Марш некадърна селянко.
36
1
 
13
 
! Отговори
Социаглиcт преди 1 година
Ха ха ха, никой не може да ви даде това което Нинова може да ви обещае! ...... Само да питам кой ги плаща тия безплатните и от къде взема парите? Щото не съм чувал някой да работи за без пари.
35
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
О НЕ БЛАГОДАРИМ ОТ МЛАДИ СОЦИАЛИСТИ ДРУГАРКО НИНОВА...АКО ВСИЧКИ СА КАТО ЯВОР БОЖАНКОВ,ТО Е ЯСНО ЗАЩО ХОРАТА НЕ ГЛАСУВАТ ЗА ВАС...ТА ТОЙ Е ЕДИН ТАСКО ЕРМЕНКОВ РОДЕН НЯКОЛКО ДЕСЕТИЛЕТИЯ ПО-КЪСНО...ТИ НЕ МОЖА ЛИ ДА РАЗБЕРЕШ,ЧЕ МЛАДО ПОПЪЛНЕНИЕ В ПАРТИЯТА НЯМА ДА ПРИВЛЕЧЕ МЛАДИТЕ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ТЕБ И ОНОВА ПОДОБИЕ НА ПАРТИЯ НАРЕЧЕНО БСП...ТОВА ЧЕ ИЗТЪПАНЧВАШ МЛАДОЦИ ВЧЕРА ЗАВЪРШИЛИ ТРЕТОРАЗРЯДЕН КОЛЕЖ В ХОЛАНДИЯ,НЕ ОЗНАЧАВА,ЧЕ ЩЕ ИМАШ УСПЕХ НА ИЗБОРИТЕ
34
4
 
2
 
! Отговори
Въздраждане преди 1 година
За Първа Политическа Сила! Съд и Присъда за Кики,Коко, Корни и Ристу - съсипали България за 7 месеца и истината е, че за следващите 10-15 години едва ли ще оправим от надробеното от тях, най-малкото без Руски Нефт, Газ и Ядрено гориво и Резервни Части за АЕЦ-а, сме за Никъде - ставаме Африка!!
33
4
 
3
 
! Отговори
:) преди 1 година
*** е една тъпоBaта червена крава. За да краде е готова да обещае дори повече от краля на кpaдците - Боко Обратното на Умното!
32
1
 
22
 
! Отговори
Популизъм и то тъп преди 1 година
Демек всички да си прехвърлим фирмите ба децата и да не плащаме данъци! Или фиктивно да ги изпоназначим. Каква прекрасна идея!
31
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нинчето усеща, че ще бъде в забрава и взе да говори небивалици :)))
30
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
НИНОВА ЕТО ТИ ЕДНА ЕЛЕМЕНТАРНА СМЕТКА:НАСЕЛЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ ОКОЛО 6 МЛН.,ОТ КОИТО 2 МЛН. РОМИ,КОИТО НЯМАТ НИКАКЪВ ПРИНОС КЪМ БЮДЖЕТА,2 МЛН. ПЕНСИОНЕРИ,ОКОЛО 800 000 ДО 1 МЛН ДЪРЖАВНА АДМИНИСТРАЦИЯ,ОСТАНАХА 1 МЛН.,ОТ КОИТО ИМА-НЯМА ЕДНИ ПОЛОВИН МИЛИОН,КОИТО ДА ВКАРВАТ НЯКАКВИ ПАРИ В ХАЗНАТА...ОКАЗВА СЕ,ЧЕ ЕДНО НЕЗНАЧИТЕЛНО МАЛЦИНСТВО ИЗХРАНВА МНОЗИНСТВОТО.
29
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 26 : Предлагам на всички лелки над 50 год. да се взема двоен данък и да се дава на тези до 25 години. *** ли звучи? Ами това предлага Нинова. Комунистът не знае какво говори, но за сметка на това си вярва.
28
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И що? Данък върху доходите трябва да плаща всеки, който работи. Иначе тази лъжкиня е ясна отдавна, дано не я огрее сега НС, че много й стана.
27
2
 
6
 
! Отговори
факт преди 1 година
при импексова лъжите , обещанията и популизма , нямат граници ! киро и асен я догонват :)
26
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЗА БОГА, СЪСЕЛЯНИ !! НЕ ГЛАСУВАЙТЕ !!
25
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лошо Нинова, лошо, тези избори не знам дали ще достигните процента за влизане в парламента. Всеки работещ равен с другите работещи трябва да си плаща осигуровките. Това е. И без това има доста голям сив сектор който Вие политиците не щете да осветлите.
24
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
а който не е започнал работа още на 32 г за кого да гласува ??
23
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Спокойно! Работещите под 26 годишна възраст не са много.
22
5
 
11
 
! Отговори
30годишен преди 1 година
Още Един Повод да Гласувам - Против Вас и за Възраждане! Не Може Постоянно да Има По-Равни от Други, по Пол, Жендр, Възраст, Цвят на Кожата, Религоизна Принадлежност и т.н. Или Всички Сме Равни - както Пише в Конституцията ни или ще гласувам за Коста, за да ви Научи!!