МВнР с призив да не се пътува до Русия

Съвет: Българите там да напуснат страната
Обновена: 27 сеп 2022 10:58 | 27 сеп 2022 10:58, Нели Христова
38
МВнР с призив да не се пътува до Русия
Снимка: БГНЕС

Във връзка с усложняващата се обстановка, Министерството на външните работи на Република България призовава към въздържане от пътуване до Руската федерация.

Препоръчва се на българските граждани в РФ да обмислят възможността в срочен порядък да напуснат страната, като за целта използват налични към момента транспортни средства, предаде БНТ.

В петък на консултативната среща при президента Румен Радев и преди това в изявления на външния и вътрешния министри бе съобщено, че засега няма данни българи с двойно гражданство да са включени в мобилизацията, която Москва обяви. И бе декларирано, че на всички българи на руска територия ще бъде съдействано да се приберат у нас, ако искат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До: номер 5 (Сочи) "Защо да се прибирам?" Ми щото ще те мобилизират.Освен ако не искаш де - да се биеш "За Родину, за Путина!" Щях да забравя, че вие русофилите сте готови да си дадете живота за Путин на украинския фронт, нали така?
5
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От 15 години в ютюб гледам руснаците - Стоп хам и други техни движения Мисля че руснаците са доста изостанал , примитивен народ , но са добри хора , доброжелателни Пропагандата на Путин ги е зомбирала много , много се лъжат по нея че ''Западът иска да ги унищожи '' Винаги съм искал да обиколя Руската федерация и да видя отблизо тези хора и да видя живота и манталитета им
4
4
 
6
 
! Отговори
Мишо преди 1 година
Що Ко ще стане?
3
11
 
5
 
! Отговори
Сочи преди 1 година
Защо да се прибирам? Знаете ли колко вдовички има сега )))) И всичките искат да се утешават с НАТО-вския боздуган ))))
2
1
 
4
 
! Отговори
До Анонимен 1 преди 1 година
От къде разбра това? Няма такова нещо
1
4
 
14
 
! Отговори
taschunka witko преди 1 година
Аз ще емигрирам в Русия за да се отърва от еврогейове