Продължаваме промяната обявяват вижданията си за правителство

Свикват пресконференция
7 окт 2022 07:32, Росен Стойчев
109
Продължаваме промяната обявяват вижданията си за правителство
Снимка: БГНЕС

След като преди три дни от партия ГЕРБ обявиха, че създават контактна група за преговори за кабинет, днес предстои коментар по темата от втората политическа сила след изборите на 2 октомври.

Още по темата
От "Продължаваме промяната" ще оповестят на пресконференция от 11 ч. днес вижданията си за съставяне на управленска коалиция.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви във вторник, че начело на контактната група за водене на преговори с останалите шест партии, които влизат в парламента, застават Соломон Паси и Росен Плевнелиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
18
 
17
 
! Отговори
ГЕРБ преди 1 година
ХАЙДЕ НЯМА НУЖДА КЛОУНИ!!!! ЧУПКА У ЛЕВО -КОКОРЧО-!!!
67
14
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Въй какво напрежение:)))))))))))). Да чакаме мнението на простите. Сякаш на някой му пука за тях!!!!!!
66
9
 
20
 
! Отговори
Хаха преди 1 година
Фантазии и мокри сънища на пъпчиви пейраси
65
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Шшлсфкигксисидси - И без да правят правителство с Герб, вървят вече по пътя на Слави.
64
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези самовлюбени *** се изгавриха с надеждите ни за промяна. Да се чуди човек, откъде събраха толкова гласове. По-лоши са и от старите далавераджии, защото знаят, че са за малко и гледат бързо да се налапат. Явно така са ги учили в измислените им университети, но всичко на гърба на народа
63
8
 
15
 
! Отговори
Joko преди 1 година
Ако одобрят еднополовите бракове, тези ще са първите, които ще вдигнат голямата сватба !
62
7
 
8
 
! Отговори
tc tc tc преди 1 година
Като чета коментарите и си правя извода, че някои хора трябва да бъдат ваксинирани против тъпотия! Уви от Пфайзер и Модерна още не са измислили такава ваксина.
61
23
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кирил Петков изгони руските посланици и веднага бе свален от русофилските партии ГРАБ, Възраждане,ДПС и ИТН.Сега същите предатели се пишат НАТОв ци.Какви евроятлантици са те.Изпълниха поръчката на Кремъл за сваляне на правителството ..Разбиха единствените прозападно правителство За да докарат ДПС и Възраждане и Възход на власт.
60
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кирил Петков изгони руските посланици и веднага бе свален от русофилските партии ГРАБ, Възраждане,ДПС и ИТН.Сега същите предатели се пишат НАТОв ци.Какви евроятлантици са те.Изпълниха поръчката на Кремъл за два ли Яне на истинските евроатлантици.Разбиха единствените прозападно правителство За да докарат ДПС и Възраждане и Възход на власт.
59
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До S...... - Премахна "сертификатите", понеже 70% от българите останаха да се съпротивляват срещу насилственото инжектиране! А само седмици преди да премахне сертификатите, Продажникът Кирил обясняваше, че "нямало да отпаднат докато не се ваксинират 80%"! Много ясно си го спомням! Интересно как непрекъснато чезнат коментарите ми, припомнящи за предателството на Кирил Петков към българите!
58
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Премиерът Кирил Петков съобщи, че евентуално зеленият сертификат може да отпадне, когато се достигне ниво на ваксиниране от 70%". 7 яну 2022
57
9
 
20
 
! Отговори
Augusto Pinochet преди 1 година
ВИЗИЯ ЗА ПРАВИТЕЛСТВО НА ЛЪЖЛИВОТО КАНАДЧЕ КИРО И КРАДЛИВИЯ ОКОКОРЕН АСЕНЧО - В ДВОРА НА "КОЗЯК" ЕДНО БУНГАЛО С НАДПИС - "МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ" ВЪТРЕ ДВА СТОЛА ЗА ДВАМАТА БЮРА НЕ ИМ ТРЯБВАТ ПИШАТ НА КОЛЯНЦЕ. КАТО ИМ КАЖАТ КАКВО ДА ПРАВЯТ - ТИЧКАТ ДО ДОНДУКОВ ДА ПРЕДАДАТ ИНФОРМАЦИЯТА - МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ КУРИЕР.
56
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще обявят брака по сметка с Бойко и Доган с кума Херо Мустафа
55
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До до 61 Боко може да "обещава", но Националният Предател Кирил Петков го НАПРАВИ срещу волята на 80% от народа! 80% бяха неинжектирани, когато Кирил Петков направи задължителни "сертификатчетата" за да може да ходиш на работа и да влизаш в магазина! Никога няма да го забравя! Продажни Предатели!
54
4
 
9
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
аморални хора няма да ни управляват никаква чест и достоинство чакате траншоветеот ес да ги докопате и след вас потоп как може да има хора които да ви вярват наизмиш-лъотините и да гласуват за вас ние пенсионерите не гласу вахме не защотосме се изморили или уплашили от машините а защото няма за кого затоваизбори 2023 г това което е в мом на сергията е брак не става за нищо
53
4
 
12
 
! Отговори
до 61 преди 1 година
А спомняш ли си като настана пандемията и още Боко беше на власт как обещаваше по ТВ, че до няколко месеца щял да ваксинира 60% от населението
52
17
 
14
 
! Отговори
Един от народа преди 1 година
През 2009 г. гласувах за ДСБ. След изборите те подкрепиха ГЕРБ и приключих с тях. Миналата и тази година подкрепих ПП и ако те колаборират с ГЕРБ приключвам и с тях.Никакъв компромис с това ОПГ водено от крадлива, лоясала, застаряла, нервозна и изперкала сикаджийска мутра.
51
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГРАБ търсят нова партия чрез която да се изперът.Да се избелят.И после пак.Кражби и далавери.Вълкът кожата си меня, ала пак си остава вълк
50
8
 
14
 
! Отговори
Равнопосавеност преди 1 година
До 42 - Че по времето на Живков никой не ревеше, че го крадат. И самолетите не бяха на картинки. А за Възраждане какво да кажа - те не са управлявали и не знам някой да се оплаква, че са крали, но виж ГРОБ и Продължаваме Измяната всеки който е на газ ги усети по своя джоб. Освен това да теглиш заеми за да се опитваш да подкупваш най-бедните докато заради твоята политика на подкрепа на чужди войни обедняват всички е предателство и очевидно изборите го показаха!
49
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
РАБ търсят нова партия чрез която да се изперът.Фа се избелят.И послепск.Кражби и далавери.Вълкът кожата си меня, ала пак си остава вълк