ГЕРБ поиска и Зеленски да говори на тържественото заседание на НС

Партията предлага среща на парламентарните групи за решение
586
ГЕРБ поиска и Зеленски да говори на тържественото заседание на НС
Снимка: БГНЕС

При откриването на 48-ото Народно събрание в сряда президентът на Украйна Володимир Зеленски да направи видеообръщение, поиска ГЕРБ.

Още по темата


Предложението е официално внесено до главния секретар на НС Габриела Килфанова.

От ГЕРБ предлагат да бъде свикана среща на всички парламентарни групи на 14 октомври, която да отправи поканата до Зеленски.

На тази среща трябва да се обсъдят и всички останали технически подробности по откриването на новия парламент.

Идеята на ГЕРБ за поканата към Зеленски идва на фона на решението на повечето от парламентарните групи на тържественото заседание на НС да не бъде поканена посланичката на Русия Елеонора Митрофанова, нито посланикът на Беларус.

Предложението за това дойде от ДБ и беше подкрепено от ПП, ГЕРБ и ДПС.




 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


586
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
471
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Значи 1600 наши момчета курбан...Бойко, ако е казал това, то народът защо спи...
470
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-естествено е да говори в масонската ложа, пред актива на СИК и ВИС... СЪЩО ТАКА МОЖЕ И НА НАЦИОНАЛНИЯ СТАДИОН ПРЕД ПРАЗНИ ТРИБУНИ... АМА ДА Е СЪС ЗЕЛЕНАТА ДРЕШКА, ЗА АВТОРИТЕТ. МОЖЕ И ДА АМНИСТИРА ЗАТВОРНИЦИТЕ СРЕЩУ ПОПЪЛВАНЕТО ИМ В ДОБРОВОЛЧЕСКИТЕ БАТАЛЬОНИ НА МЕСТАТА НА ГЕРОЙСКИ ЗАГИНАЛИТЕ В БОРБАТА С РУСКАТА АГРЕСИЯ УКРАИНСКИ ЗАТВОРНИЦИ.
469
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Зеленски по добре да си мълчи, да не се излага!
468
0
 
9
 
! Отговори
Слаба памет преди 1 година
Нека говори Зеленски. След него дядо Байдън. След това Макрон. След него Шулц. Ние и без това нямаме политици, а тези които взимат заплати в парламента и министерски съвет говоря от името на гореспоменатите. И защитават интересите на украинци, американци, франсета и немци. Те всъщност може да не искат но така са им наредили, както за Македония.
467
1
 
10
 
! Отговори
Ще е интересно преди 1 година
Коцето каза, че ако се приеме тази безумщина Зеленски да открива българското народно събрание, от Възраждане няма да имат избор освен да поканят като парламентарно представена партия руската посланничка. Ще е страшен куриоз - Зеленски говори, а отсреща Митрофанова му се хили.
466
0
 
13
 
! Отговори
Lina преди 1 година
фащ явно притежават боци с компромати и като се наложи го активират, както беше с маседония, следващата активация на еврейската комбинация ще е за приемаме на шистите.
465
19
 
2
 
! Отговори
Сър Пичук преди 1 година
Митрофанова - ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ!!!
464
18
 
2
 
! Отговори
Русомраз преди 1 година
Разбира се, че Зеленски ще говори! Не онази бyцa руска лoй...
463
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Господарите на Бойко го държат на каишка,ще даде народа курбан,за да се отърве от затвора,но нас това какво ни интересува,на другите избори ГЕРБ ще оберат плодовете на това,което правят
462
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бойко, Бойко, по-мазен си и от курбан в старанието си да угодиш на господарите си.
461
1
 
36
 
! Отговори
АЙДЕ СТИГА ВЕЧЕ преди 1 година
Не ни стигат наши родни самозабравили се луди политици и наркомани по улиците и в полицията ,а каним и нашмъркания да се цепи в парламента и да обяснява за нашия дълг към Украйна.НЕ ДЪЛЖИМ НИЩО НА УКРАЙНА !!!! ТОВА САМО ШЕПА НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ В ПОЛИТИКАТА НЕ ГО РАЗБРАХА!!!
460
0
 
30
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Лоико Борисов си го каза в прав текст, иска да изпратим два батальона наши военни в Украина и да ни вкарат във война с Русия. Това ли искате да почнат да падат ракети и България? НАТО ясно ви го казаха няма да воюваме с Русия, това значи че ще ни оставят да ни бомбандират вас в София а те ще се изхлузят по терлик. Лоико ще избяга в щатите при Зеленски а вие в София ще видите новите бомбардировки като в Украина.
459
0
 
26
 
! Отговори
Аа преди 1 година
Незнам за идея ,но много яко пускат ГЕРБ по бопслея.Знаят,че повечето Българи изпитват "нежни" чувства към тоя МухляСал ГлаМак..,Ристьо, Надето Киро ги нахъсаха към гьола и гербажиите пощръкляха.
458
0
 
22
 
! Отговори
пуйката преди 1 година
И вдъхновени от речта му може и да станат доброволци при него.А аз обещавам,че ще ги подкрепям морално като си пия ракията и при всеки техен успех на бойното поле срещу армията на Изтока ще им ръкопляскам пред телевизора.
457
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво е станало с Бойко, не мога да го позная!:)))
456
3
 
38
 
! Отговори
Цирк Боко преди 1 година
Продължава да изнася представления с пълна сила
455
2
 
26
 
! Отговори
Мда преди 1 година
И зеленски ли ще дава нещо за чекмеджето - не го канят току така корумпетата от герб
454
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Изгледайте този клип български политицш и елате на себе си...https://youtube/watch?v=9YTQgEL8tUAспрете да допринасяте за световна война... за да ви харесват господарите.спрете опорките и тролениятааЗеленски с поддържането си на войната е един безумец, жертващ народа си.
453
1
 
28
 
! Отговори
Мда преди 1 година
Герб сьсипа страната за -12 г корупция , кражби - 1 милион бьлгари вече ги няма в бьлгария след тях
452
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Герберастите вече се чудят с какво още да ни забаламосат , та белким забравим за 12-те години крадене ,диктатура и връщане на България в средновековието !