Манолова: Партиите не мислят за хората

Кабинет на "хартиената коалиция" ще е победа на статуквото
11 ное 2022 21:11, Александър Попов
20

Трябва ли да има кабинет, трябва ли да има бюджет, справедливи ли са исканията на синдикатите?

"Най-важното е да има бюджет и възможност за повишаване на доходите. Очертава се тъмна и студена зима за хиляди българи. Хората наистина ще студуват тази зима, а работещите бедни, които получават по 710 лв. – чисти 530 лв., отдавна са под линията на бедност. И тук въпросът е дали през зимата ще могат да си купят храна и да са на топло децата им", заяви лидерът на "Изправи се, България" Мая Манолова пред Bulgaria ON AIR.

Според нея депутатите и партиите са длъжни сериозно да започнат разговори за съставяне на редовно правителство, което да внесе бюджет с цялата ангажираност за приоритети или, ако това не се случи, да поеме отговорност служебното правителство.

Манолова смята, че парламентарните партии изобщо не мислят за своите избиратели.

"Техният взор е насочен към предстоящите предсрочни парламентарни избори. Те нямат никакво намерение да поемат отговорност и да изведат България през следващите месеци. Всичките тези разговори са прах в очите на хората, ритуални танци, каквито политиците могат да играят, но в крайна сметка цената ще я плати българският народ", посочи тя.

"На думата на Борисов не трябва да се вярва. Когато ГЕРБ и ДПС ти носят дарове, трябва да бъдеш предпазлив. Ако приемем, че хартиената коалиция ще състави правителство, това ще бъде един много печален завършек на този провален парламент. Това ще означава тържество на статуквото срещу надеждите за промяна", категорична е Манолова.

Тя е категорична, че парламента трябва да реши проблема с бензина и дизела и да има таван на цената до 2,50 лв., което са обещавали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: Мая Манолова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
7
 
! Отговори
П.К. преди 1 година
Потрошената латерна отново изпълзя от небитието. Изритана с леви крошета и...отново и отново си показва кирливите ризи.
10
3
 
4
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
в българия няма партии а само икон групировки и всички чакат траншовете от есборбата е за тези пари кои ще ги докопа пръв
9
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Малка и дойде партийната субсидийка, добре, че Митрофанова помага.
8
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мая, ти ли си най-първата мислителка на републиката? Фактите говорят друго. НПО-та, далавери, Галеви, фалшиви компромати, Бареков, това-онова...
7
5
 
11
 
! Отговори
тцтцтц преди 1 година
Тая пак ли изплува от калта бе?Еййй...умиране има ама отърване от тая няма ей!Сутрин, обед, вечер се тая в новините.Не можа ли да разбере тая че е много противна и никой не иска да я вижда вече.
6
4
 
12
 
! Отговори
Влади преди 1 година
Колкото по не им обръщаме внимание на такива като тази пеперудка, Хаджолян, Бабикян и пр. -ян, толкова по-бързо ще изчезнат от взора ни с лъжливите си тези. Хубаво се говорят сиромахомилски лъжи но :" Не ме гледай какво говоря, А какво върша!"
5
3
 
7
 
! Отговори
До преди 1 година
В нормалните държави,да,но тук ходят в Панорама.Безнаказани и самодоволни.
4
4
 
7
 
! Отговори
Без упойка преди 1 година
48 НС ще остане в историята с прозвището ГАДНИЯТ парламент.Отвратителни,самодоволни мафиоти,сложили главния мултак на републиката за шеф.Гномът Атанасов,който в нормална държава след онзи скандал с подслушване на гл.прокурор щеше да е с 20 г присъда,се явява днес пак в отвратителното предаване Психодрама с ГНОЙКО.Биков,мръсен човечец,продал душата си на дявола.И естествено другарката вице,влязла със световната глупост,че Ботев бил...малък човек.За това в нормалните държава се подава оставка.
3
2
 
12
 
! Отговори
хаха преди 1 година
мая общата която е безработна говори против партиите :)
2
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Oщe ли върви тa'a noшлa canyнka?
1
3
 
19
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Сестра Галева са уреди с партийна субсидия - мина 1% на изборите :)))