Андрей Райчев: Партиите развращават народа

По-вероятно е да не се сформира правителство
20 ное 2022 20:52, Нели Христова
36
Андрей Райчев: Партиите развращават народа
Снимка: БГНЕС

“На 99% съм сигурен, че президентът ще наложи вето за хартиената бюлетина. Това е и негово право поне за един месец да наложи вето”, каза социологът Андрей Райчев в предаването “120 минути" по bTV.

Той подчерта, че голяма битка е било за тези машини. “Слави Трифонов отмени едни избори, когато стана втори, защото каза, че изборите са били фалшиви”, добави Райчев.

Според него по-вероятно е да не се сформира правителство в този парламент.

“Най-лошото е на какво обучават партиите, главно тези, искащи хартиените бюлетини, българския народ. Партиите им казват, че изборите са фалшиви. Те развращават народа. Обясняват му как всички власти са мошеници и не могат да седнат и да се разберат. Не могат да проследят 3 млн. бюлетини, а ще осигурят една честна държава”, смята социологът.

“Нинова си е въобразила, че низходящият резултат на БСП е заради машините. Това е абсолютна илюзия. Хората, които гласуват за БСП не са необразовани от някакви малцинствени групи, те са посветени, а повечето от тях са със средно и по-нагоре образование. ДПС си има своите съображения, те са свикнали на определени секционни доминации. Те са свикнали да печелят с хартиения вот. ГЕРБ внесе машите. Защо го правят, първо, защото още не знаят дали искат избори, или не, а второто е, че се опитват да отделят БСП от "Продължаваме промяната" и "Демократична България"”, каза Райчев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
П.К. преди 1 година
И този, от комуняжката, уж партия, пък иска тез трошки на Мадуро, с които той винаги получава 99 процента??? Хората, на талази, на юруш ще минат отгоре му с трошките. Но няма да позволят някакви пройдо-хи да се разпореждат с всички нас...
30
0
 
1
 
! Отговори
Вд преди 1 година
за това кой е Райчев четете книгата на проф. Емил Хорозов "Ограбването на българската наука". Проф. Хорозов е бивш шеф на Фонд научни изследвания и в книгата си описва с факти и подробности как Райчев и Кънчо (забравих му фамилията) сазаграбили милиони чрез фалшиви научни проекти и манипулации. За това пък истинските учени не са получили нито лев.
29
0
 
3
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Дядо,ти също развращаваш,но пък си мислиш,че на милионерите е разрешено.
28
1
 
3
 
! Отговори
Ангелина преди 1 година
Райчев ,Вие и компания всичколози ни отвращавате повече и от партиите .Всъщност - ВИЕ СОЦИОЛОЗИТЕ И РАЗНИТЕ ТАМ АНАЛИЗАТОРИ ,ПР И Т. Н. СТЕ ОСНОВНАТА ПРИЧИНА С ПОЛИТИЦИ - ПРЕОБЛАДАВАЩА ЧАСТ ДА СА ХОРА БЕЗ МОРАЛ И НЕ СТАВАЩИ ЗА НИЩО ДРУГО ,А НЕ "ЦВЕТЪТ" НА НАЦИЯТА.ВИЕ ОБСЛУЖВАТЕ ИНТЕРЕСИТЕ НА ТЕЗИ "ПОЛИТИЦИ" И МАНИПУЛИРАТЕ НЕВЕЖЕСТВОТО ,КАТО ПРОМЕНЯТЕ "АНАЛИЗИТЕ СИ " СПОРЕД "ВЯТЪРА НА ПРОМЯНАТА" И ЦЕЛИТЕ НА ЗАДКУЛИСИЕТО.
27
0
 
4
 
! Отговори
Петя преди 1 година
Ха,ха,ха партиите развръщават а вие ич,изобщо сте далече от уменията си да развръщавате.Нв си мисли,че не схващаме на къде бивш и ти .Дъщеря ти още ли в партията на Дълги мошеник?
26
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дедо не си прав! Има една мнооого голяма разлика от тези окупиралите властта и народа, от години потомствения ни политик, деца, внуци и правнуци не са народа, а крадци от народа. Социолозите им платени маши. България е като африкански колонат е шепа подкупни политици и тотално крадено и обедняващо население. А и Киро, Миро и Кокоро са низвергнати случайници, не и нормални хора
25
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ха, ха, ха, ха, защото вие социолозите не лъжете като дърти ц...ни и не развращавате от години?!? Намерил се кой да дава акъл, този , червен Колю и шайката платени социолози, политолози, експерти даващи лъжливи и манипулативни мнения са тотална забрана. Сегашните ни политици и вие сте калта на обществото. България потъва и се обезлюдява, обезличава, профанизира от такива платени юди като вас, г-н Мазников!
24
1
 
8
 
! Отговори
Пенсионер преди 1 година
Вече не гласувам, ама наистина няма да гласувам, Ако ЩЕ и извън земна партия да се появи пак няма да гласувам. Взимат си паричките и хич не ги боли за народа.
23
1
 
6
 
! Отговори
Есграон преди 1 година
Правителствата на партиите извършват извращения с населението с цел лично облагодетелстване. С еквивалент на геноцид. Има документи и доказаъелства .
22
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Социолозите и политолозите също!
21
1
 
17
 
! Отговори
Хурката преди 1 година
Накрая народа ще ви тегли една и ще ви запука мощно всичките мафиози и национални предатели.щото ножа опря кокала . И никакви хартии и бели автобуси няма да ви помогнат .
20
1
 
2
 
! Отговори
Ром'с преди 1 година
До 15 Разрешено е двойното гражданство в Италия, Черна гора, Малта, Португалия, България..
19
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Партиите не развращават, а отвращават народа. Да не се чудят що намаляват гласоподавателите.
18
1
 
7
 
! Отговори
Антисоросоид преди 1 година
И ти си от тях от една хранилка, а партиите служат на елита в САЩ, който развращава : ЮДЕИТЕ СЪЗДАВАТРАЗДЕЛЕНИЕТО МЕЖДУ НАРОДИТЕ, ЮДЕИТЕВНУШАВАТ НА НАРОДИТЕ СВОБОДА ЗА ДА ГИ ТЛАСНАТ КЪМ ПИЯНСТВО И РАЗВРАТ
17
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще наложел вето президентът! В демокрация уж живеем, ще ни налагат един единствен начин на гласуване. Направо да нареди президентът за кого да се гласува, само тоя обект/субект да е в машинката и да си дойдат нещата на място. Чл. 1 от едновремешната конституция обратно.
16
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А социолозите развращават ли народа?
15
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Райчев, като си толко печен, защо не написа, че всички пренебрегват въпроса с двойното гражданство, което ЕС не допуска! - явно, засяга децата им
14
1
 
5
 
! Отговори
Някой към 11 преди 1 година
Точно, ясно и кратко формулирано. Да се разбере от всеки. Синтез и разбор на случващото не само в България, а и по света. Световно изпростяване и грехопадение. Няма да е лошо Господ да обере доста версии....
13
2
 
6
 
! Отговори
Име преди 1 година
Тоя да не се прави на луд!
12
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Опитът за промяна на изборния кодекс по този начин, от тези дискредитирани партии е позор. Те имат толкова ниско доверие и вече по-ниско стана. Париите стават все-по пропаднали в очите на хората. И пари да дават, за да се гласува, броят на гласуващите само ще спада.