Ген. Атанасов: На Борисов му се иска във всичко да бъдем заедно

ГЕРБ няма да получат подкрепа за първия мандат
20 ное 2022 21:28, Нели Христова
56
Ген. Атанасов: На Борисов му се иска във всичко да бъдем заедно
Снимка: БГНЕС

Протести пред парламента, блокиране на работата на НС, конфликт на двата полюса – от едната страна са ГЕРБ, ДПС и БСП , от другата ПП и ДБ, битката е за хартиената бюлетина и изборния кодекс.

Аз гласувам с машина. Имам доверие на машините. Важно е да се подчертае кой промени тази система – Корнелия Нинова и Бойко Борисов. Какво се случи сега, че трябва да се промени, та трябва да се отиде в обратна посока – губят стотиците хиляди недействителни бюлетини и фалшивите протоколи. Всичко е с фокус местните избори. Това заяви съпредседателят на ДБ Атанас Атанасов пред NOVA.

По думите му от ДБ утре на консултациите при президента ще кажат, че няма да подкрепят първия мандат на ГЕРБ за съставяне на кабинет. ДБ са готови да подкрепят „Продължаваме промяната” за съставяне на правителство.

„Борисов и тези, които управляват досега страната, искат да запазят местната власт. На Борисов му се иска във всичко да бъдем заедно, във властта може би да не сме заедно. Иначе – винаги да се асоциира със здравите сили”, каза съпредседателят на ДБ Атанас Атанасов.

Според него ГЕРБ няма да получат подкрепа за първия мандат, но той гледа към третия проучвателен мандат за съставяне на правителство. Милиардите, откраднати по времето на Борисов, ще започнат да се въртят отново.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
2
 
! Отговори
П.К. преди 1 година
Този с големите алкохолни сенки под очите не беше ли от зловещата държавна сигурност? И сега води "отбор юнаци" към "демократична" България? И на всичкото отгоре е в "ръководството" НА БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ??? МИЛИ БОЖЕ! ИЗБАВИ НИ ОТ ТЕЗИ "демократи"...
45
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този комунистически престъпник продължава да се показва по телевизията и да участва в управлението на държавата. Никакъв шанс за шенгени стандарти на живот и права на хората.
44
1
 
6
 
! Отговори
Алеко преди 1 година
Генералчето никой не го иска!
43
0
 
6
 
! Отговори
Щ vi + Щ преди 1 година
България извади голям късмет, че падна отровното редовно правителство, в противен случай оттичахме в канала.
42
3
 
5
 
! Отговори
милиарди,а преди 1 година
До Анонимен Ако имаше откраднати пари,мислите ли,че Рашков щеше да го пусне метър!?Арестува го без доказателства,непрекъснато заплашва с документи,но до сега всичко е пушилка!И последно,ако Герб не се бяха намесили,ПП и ДБ щяха да продадат енергетиката на България барабар с атомната централа на джеимскорп за 1 млрд,и след това щяха да смучат евромилиардите за енергетиката!Хората не разбират каква беля щеше да стане!Не случайно краварите се разграничиха!На ПП и ДБ трепането им е малко!
41
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като го видя и ми се повръща - др атанасов , даже буцо ми става симпатичен за момент
40
0
 
14
 
! Отговори
ЕДИН БЪЛГАРИН преди 1 година
Генерал ГНОМ - ЖАЛЪК ДОЛЕН ЕГОИСТИЧЕН *** ОТ ВРЕМЕТО НА БКП !!!
39
3
 
5
 
! Отговори
Alex преди 1 година
Да краднете заедно ли?
38
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Смятай щом бай тошовския разградски бкп прокурор за една нощ от заклет пазител на партията стана пръв демократ и вече над 30 години уж продава фалшиви надежди на народа без да има, какъвто и да е друг стаж освен в парламента. С такива демократични водачи още дълго страната ни ще се лута.
37
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сегашните партии го докарват досущ като тези в началото на 30-те г. на миналия век. И после са изяли дървото от военните на 19 май 1934 г. за да тръгне България напред. За съжаление болшевишкият режим в България унищожи армията като национална иституция, защото я превърна в партийна. Сега нямаме армия , която да измете тези несъстоятелни партии.
36
1
 
8
 
! Отговори
Ангелина преди 1 година
Да - те от икономическата ,схемаджийска групировка "обичат заедно " да плащаме заради тяхното управление ,а те да крадат обединено и по единично в строга йерархия на тяхната "партия" и себеподобни наглеци ,без оглед на "цвят".Едно е сигурно ,наближава времето ,когато някои "заедно" ще бъдат в специализирани заведения със строг режим.
35
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тиквата трябва да напълни трапа възможно най-скоро!
34
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Я, Гълъб Донев, добре си ви управлява, няма спорове при него, защото човека не е от никоя партия!
33
2
 
12
 
! Отговори
Михаааал преди 1 година
И този е лаком, ама много лаком.
32
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЗАЩО ВСЕ НАИ ПРОПАДНАЛИТЕ ПОЛИТИЦИ ДАВАТЕ
31
3
 
21
 
! Отговори
Уолеле.. преди 1 година
Заедно с теб ли бе 'Танасов... ужжассс.....!!!
30
5
 
29
 
! Отговори
Ива преди 1 година
Танас е поредния не потребник ,който е от 1989 г. е в политиката и нищо ,ама нищо полезно не е направил за България и като министър при Костов и като депутат,освен да се занимава с подслушвания и с Борисов.Пълен негодник. Борисов не му е удовлетворил мераците да го направи вътрешен министър на и тоя не може да спре да мрази.Егати не...ща....стан...и..Ка
29
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 30. Прав си за Бойко и Биков.
28
4
 
27
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Изключитено отвратително същество! Само като го гледаш ти се повдига. Ако направиш труда и да се вслушаш какво приказва, то разбираш защо смятат дребосъците за гадняри и злобари.
27
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В България няма леви и десни, а само слуги на чуди посолства. къде ни е буржоазията?