Мая Манолова: Левицата е в будна кома

Вървим към предсрочни избори, смята лидерът на "Изправи се, България!"
Обновена: 29 ное 2022 22:06 | 29 ное 2022 21:10, Красимир Ангелов
34

Ще има ли промени в лявото и появата на нов силен играч?

"БСП вече не е център на лявото и не е неотменимият фактор за лявомислещите хора. 4 пъти е спадът на доверието в социалистическата партия за 5 г. под ръководството на Нинова. 700 000 по-малко избиратели, а представителство с 24-ма депутати е историческо дъно", коментира лидерът на "Изправи се, България!" Мая Манолова в студиото на "Денят ON AIR".

Още по темата
Тя коментира и призива на Нинова видни имена от левицата да се подновят членството си. Манолова заяви, че лидерът на БСП не е в позиция да раздава амнистии, да бъде съдник и последна инстанция кой може да се върне и кой не.

"Левицата е в незавидно положение, в будна кома е лявото представителство. Отговорност за това носи ръководството на БСП, то се превърна в частен клуб, шепа послушковци без право на собствено мнение припяват на ръководството", настоя Манолова пред Bulgaria ON AIR.

Тя разкритикува представителите на левицата в Народното събрание, че са подкрепили връщането на хартиената бюлетина.

Лидерът на "Изправи се, България!" очаква съвсем скоро предсрочни избори.

"Очевидно е, че вървим към предсрочни избори, ритуалните танци на партиите вбесяват избирателя. Нито ГЕРБ ще направи техническо правителство, нито правителство на малцинството ще направи Кирил Петков, а мераците на Янев за обща коалиция будят смях", коментира Манолова.

Тя посочи, че на следващите предсрочни избори ще се яви новото ляво обединение от бивши и настоящи социалисти, обединени около президента Георги Първанов.

"Ще отидем заедно на предстоящите избори, работим за нов ляв политически субект, ляв блок. Обединихме се около три стъпки: Левицата трябва да се върне към хората, към проблемите и дневния ред на българските граждани, да издигнем общи листи, да извадим левите остриета в местната и парламентата власт, а не послушковците около някои партийни лидери", даде категорична заявка Манолова.

Вижте видеото с целия разговор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
2
 
! Отговори
карачанаков преди 1 година
След като изкара толкова време/ по гръб/ с този и онзи Маямата реши да се изправи това обаче трая кратко и .... наред са следващите Гоце,Румен шадравана и т. н.
26
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Той народът е в будна кома, тая тръгнала да се притеснява за левицата.
25
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма спасение от та`а лузарица и подобни на неа но така е в БеГето и така ще продължава!
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Когато човек е в кома не се "ръчка". Колкото повече ръката около това толкова по-зле.
23
1
 
3
 
! Отговори
Каква е разликата преди 1 година
Между Мая и журналистиката?! Няма! Едни и същи им плащат.
22
0
 
0
 
! Отговори
До 12 преди 1 година
Неуместно "КАТО"!!!
21
2
 
0
 
! Отговори
Тая е преди 1 година
Единствената будна?! Нанася последния удар в гърба на столетницата. Скоро няма да ги има и двете. На ход е Възраждане... Айде 30години назад!
20
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До АнонименЕ каква по-паразитна партия от БСП на Нинова, бе чиляк?? Раздаване оръжия, танкове, каски на Покрайна, според теб малък повод за нова партия ли е? Те така и не излезнаха да си признаят пред избирателите... а уж ги водят леви. БСП и кравофилката Нинова с нейната рода по САЩ трябва да бъдат изгонени позорно от политиката, не само от лявото пространство!
19
1
 
6
 
! Отговори
Права е преди 1 година
Сестра Галева, няма спор в думите и
18
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Точно тази кики.мора ли раздава оценки? Че тя първа повлече крак с Дончева,с напускането на БСП и създаване на паразитни партийки и движения. Сега някой друг е виновен за "будната кома",но не и тези лъжливи душички.
17
2
 
14
 
! Отговори
Пустиняка преди 1 година
Тая кво работи?
16
2
 
11
 
! Отговори
Lina преди 1 година
Редно е да не я мъчат повече. Горката левица. Да си иде и е време
15
2
 
15
 
! Отговори
Траян преди 1 година
Еййй, никакъв срам няма тая, само е зинала за пари. По зале е от мутрите, ония биеха с юмруци за пари, тая заблуждава с думи за пари, а това е още по страшно.
14
9
 
4
 
! Отговори
БСП преди 1 година
След отстраняването на фашистката и американофилка Нинова всичко ще си дойде на мястото! Мачкай, Майче!
13
4
 
3
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 1 година
Никой не е...собственик на...левицата,няма и да бъде. Каква кома,какви...пет лева. Народът му писна от...партии,вождове и...спасители и за това не ходи да гласува. Едва ли Манолова ще го накара да го направи,ама да опита,това е...демокрацията.
12
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тая, кака галева що не се гръмне вече?
11
2
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Ех, Майче, Майче! Ти като някаква лека жена си готова да пристанеш на всеки, който ти намигне или те покани. Колко партии, движения, формации смени вече? Май и ти самата си им изгубила бройката. Явно много сладко и доходоносно е да си политик, затова толкова напъваш.
10
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гaлeвa чe 'ogи ga я бygи...
9
2
 
15
 
! Отговори
Бебо преди 1 година
Заедно с Татяня Дончева е адвокат на мутрите и на който даде повече пари. Какво направиха за хорицата - нищо. Боже пази ни от алчни типове и от *** които им вярват.Бягайте от тази, пазете децата си от тази...моля ви.
8
2
 
16
 
! Отговори
Илия преди 1 година
Тая има ли 100 привърженици.....Е на това се казва дебелоок, дебелокож, гъонсурат...И всички медий се надпреварват да я канят...а кажете ми че няма зависимости и корупция.