Цеков: Вероятно бюджетът ще бъде приет на второ четене

Кодовете винаги са били достъпни
30 ное 2022 13:12, Росен Стойчев
6
Цеков: Вероятно бюджетът ще бъде приет на второ четене
Снимка: БГНЕС

„Проектът за декларация бе внесен в парламента още на 1 ноември, не незнайно защо не бе включен досега. От ПП заявихме неколкократно, че служебният кабинет абдикира от задължението да внесе реален бюджет, това е в ущърб на българските граждани.”.

Това заяви в ефира на Нова Нюз народният представител от „Продължаваме промяната” Андрей Цеков.

Още по темата


„Тезата ни е подкрепена от БСП и от ДБ. Нямаме мнозинство, вероятно удълженият бюджет ще бъде приет на второ четене, ако не ни подкрепят. Това е бюджет, който подценява приходната част на бюджета.Няма да са възможни промени с това мнозинство, което иска да запази сегашния бюджет”, каза Цеков.

„Няма скандал около достъпа до кодовете. Кодовете винаги са били достъпни за всяка една партия, която е искала достъп до тях. Само ПП и ДБ са искали достъп, останалото е пушилка от „Хартиената коалиция”, допълни Цеков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
перко преди 1 година
Реално бюджет се внася от правителство което ще го изпълнява, а да не забравяме, че сега действащият бюджет е на Кокорчо и беше гласуван юни месец! В този бюджет приходната част била подценена! Това означава че сте некадърни и бюджет да направите, но заеми умеете да теглите!Колкотоо до пушилката се видя, че само ПП я вдигате!
2
0
 
1
 
! Отговори
Майора преди 1 година
Ех Цеков , стига с вашта загриженост! Нима си забравил както ти така и твойте колеги , че миналата година действаше предходния бюджет дълго време , а след тпва пприехте такъв д голям бюджетен дефицит о против интересите на хорат! А колкото до машините , тр се манипулират , не са като ония които са в САЩ и затова спечелихте с тях и репресиите на имотния крал Рашков, за което птизна и Държавният департамент на САЩ!
1
2
 
0
 
! Отговори
?!? преди 1 година
Приходната част на БВП за 2022г. Е под 1% Реално! А заложеният растеж от Асен Василев във вашият бюджет е 7% за същата тази 2022г. Разликата е очевадна! Толкова за вашите сметки на ПП,БСП и ДБ. Пълен Провал. Затова искате повече разходи да си посипете главите с пепел. Срамно е и безгранично нагло от ваша страна.