Атанасова: ПП използват откровени лъжи за да обяви за протестни действия

Томислав Дончев каза, че действията на ПП са целенасочена спекулация
1 дек 2022 19:20, Нели Христова
66
Атанасова: ПП използват откровени лъжи за да обяви за протестни действия
Снимка: БГНЕС

Историята стигна до такива размери, че вече откровени лъжи и спекулации се ползват, за да може една групичка от "Продължаваме промяната" да се обявява за протестни действия, едва ли не демокрацията е похитена. ПП вече са в пленарна зала, защото разбраха, че спекулациите им няма да се увенчаят с успех.

Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова брифинг в парламента, предаде репортер на БГНЕС.

По-рано съпредседателят на ПП Асен Василев напусна залата с мотива, че след като "машинното гласуване беше убито, не вижда смисъл да стои в залата".

Атанасова подчерта, че българските граждани, които се интересуват от избирателния процес, няма как да повярват в спекулациите на ПП.

Томислав Дончев каза, че действията на ПП са целенасочена спекулация. "Това е ясно доказателство, че колегите са в предизборен режим", отбеляза той и допълни, че от ГЕРБ ще направят всичко да сформират правителство.

"Ако някой започне професионално да се занимава с лов на призраци, в един момент ще започне да хваща призраци", заяви Дончев.

Тома Биков допълни, че заради напусналите пленарна зала народни представители от ПП и ДБ не се прие 100% машинно броене, а сега ще има и машинно, и хартиено.

Атанасова уточни, че е прието българските избиратели да имат избор как да гласуват. "Текстовете на ДПС са текстове, които са обсъждани и на комисия по правни въпроси", каза тя и добави, че трябва да има дебат по темата, защото оптичните устройства гарантират, че няма да има нито един сгрешен протокол и нито една невалидна бюлетина. "Тези текстове са свързани помежду си и ако единият не е приет, няма как другият до влезе в действие", обясни още Атанасова.

"Приехме да има район "Чужбина", само че няма да има, защото няма нито едно реално предложение как да се случи", допълни Дончев и уточни, че по отношение на сканиращите устройства има въпроси, на които трябва да се отговори.

"Нашите привърженици ще гледат футбол, а ние ще работим в Народното събрание до сутринта", каза още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На машините вярваме, но ни пречат да лъжем.
27
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Психопатски лъжи всеки ден. Лъжи, манипулации, унищожаване на честните избори, купуване и продаване на гласове с пари, психопатски кражби по общините на гербодепесарите. Истината и честните избори са нежелани и неудобни. Вярваме на машините и затова искаме да ги премахнем, защото ни пречат на измамите и лъжите.
26
1
 
5
 
! Отговори
Томи Праведният преди 1 година
Аз съм Томи Праведният и много съм слушкал в извънкласните кражоци по Дебати. Мога да дебатирам до рано сутринта и да въртя и да разтягам локуми до безкрай. Много ми помага факта, че като го правя си представям, че сме в Швейцаря и говоря така все едно сме там и много ми спори речта. Моля се някой ден гласоподавателите да не осъзнаят, че всъщност нещата не са толкова розови и да не ме замерят с камъни, защото ние не сме Швейцария, а аз всъщност помагам на мутрите и ми е все тая за всички други
25
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако въведат за депутатите тест за наркотици всичко ще се оправи.Онези няма да могат да влезнат да правят скандали и после да организират протести.
24
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бай Генийо прави избори в България.
23
7
 
17
 
! Отговори
Деси Наглото преди 1 година
Аз съм Деси Наглото и всеки ден лъжа и манипулирам безочливо българските граждани без да осъзнавам, че рано или късно ще ме замерят с камъни.
22
16
 
9
 
! Отговори
Обективно преди 1 година
ЦЯЛА ЕВРОПА ГЛАСУВА БЕЗ МАШИНИ. СИГУРНО И ТАМ СВОБОДАТА Е ОТКРАДНАТА, А?!? Смях в залата!
21
9
 
8
 
! Отговори
Майна преди 1 година
А беее, Кирчо е ОБСЛУЖВАН КАТО ДЕТЕ С ВСИЧКИ ЕКСТРИ НА ПРИВЕЛИГИРОВАН - ВИЖТЕ КОЙ МУ Е УЧИТЕЛЯ ПО БОЙНИ ИЗКУСТВА В ШКОЛАТА ЗА ДЕЦА НА ДИПЛОМАТИ И СПЕЦИАЛНИ ХОРА ОТ ДС И ЩЕ ВИ СТАНЕ ЯСНА КАРТИНКАТА КОЙ КОЙ Е! НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ ПО УСМИВКАТА И ЧАРА МУ! ДС, КАЕТО БЕШЕ И Е ЧАСТ ОТ ФСБ , ИЗБИРА ТОЧНО ТАКИВА - С ХАРИЗМА НА ЧАРОВНИЦИ!
20
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Омръзна ни от психопатски лъжи и хора в политиката. Нека се оттеглят всички психопати от политиката. Да се върнат обратно в техния престъпен свят на по-ниско ниво.
19
3
 
11
 
! Отговори
I преди 1 година
Запътили сте се към дъното. Скоростно.
18
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Прибирайте си обратно Shift и DELL!Да ни клатите ви е цел!Навсякъде другаде с бюлетини гласуват,а където има машинки стачкуват.
17
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ванчо, ще хванеш срамна болест и рак.
16
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Политиката ни е завзета от психопати. Лъжат, крадат, манипулират.
15
4
 
6
 
! Отговори
Защо преди 1 година
...не проследите Биографията на баща му? ДС агент и дооолно същество!
14
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не знам Деса-меса, ама умно-*** и ППто вече са за освидетелстване. Няма друга държава на планетата, където фарсът с гласуването да е стигнал до такова кресчендо. Та да си кажем - ако продължават да се излагат накрая ще си гласувам за ГЕРБ. Поведението им показва, че смятат българския народ за ***-оти. Губят гласове и ще се събудят на сутринта след вота като ударени с мокър ***.
13
7
 
7
 
! Отговори
До 11 преди 1 година
ЛИЧНИТЕ ЗАПЛАХИ ОТ ХЛАБАВИЯ СА ОБЕКТ НА МВР!!! ДОЛ.НО СЪЩЕСТВО, РАБОТЕЩО СЪС ЗАПЛАХИ! = КОМУНИСТ, ТА ДРЪНКА! Ама иначе членува в ПП - дете на ДС агент ги ръководи!!!
12
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Ако някой започне професионално да се занимава с лов на призраци, в един момент ще започне да хваща призраци".Айде...освен по подправени избори с разни машинки остава и нашите политици да почнат да си правят "Здрасти" с призраци като Бай Дрън.
11
9
 
10
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 1 година
Съд за канадския измамник.
10
9
 
17
 
! Отговори
Черноризец Хлабав преди 1 година
Г-жо Атанасова. Пожелавам Ви да управлявате съвсем скоро. Ясно е кои са Ви партньори и този път ви обещаваме, че линча Ви е сигурен. Ще се молите да не сте се раждала.
9
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Независимо как се гласува, дали с хартия или машини, никой в тази *** не работи за интересите на народа.