Петков пред протестиращите: Вътре борбата няма да е същата, ако ви няма вас отвън

Стотици се събраха на площада пред Народното събрание
Обновена: 1 дек 2022 21:53 | 1 дек 2022 19:43, Нели Христова
367

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Протест срещу промените в Изборния кодекс пред Народното събрание организират тази вечер от „Демократична България” и „Продължаваме Промяната”.

В 15-минутна почивка излязоха депутатите, за да излязат на протеста пред Народното събрание.

Почивката бе поискана от Ивелина Мутафчиева от "Демократична България". Тя поиска 30 минути, за да може депутатите да излязат при протестиращите.

Председателстващият Желязков обаче им отпусна 15 минути.

Някои от ДБ и ПП обаче вече бяха на протеста по-рано. Асен Василев поиска почивка, за разясняване на някои от предложенията за промени в ИК. В това време обаче негови колеги излязоха при протестиращите навън против връщането на хартиената бюлетина.

Пред протестиращите излезе и Кирил Петков.

"Вътре борбата няма да е същата, ако ви няма вас отвън. Всъщност депутатите от задкулисието най-много ги е страх от вас. Ще се борим тази вечер до когато трябва. Няма да допуснем да откраднат вашия глас, да откраднат данъците на всички вас", каза той от трибуната. "Всяка малка победа, която отвоюйваме, е победа за демократичното развитие на нашата страна", каза още той.

"Искаме реформарторските сили да управляват България. За съжаление, реставраторите начело с Борисов и Доган овладяха тази сграда и ние трябва да си я върнем. Сигурен съм, че заедно ще успеем да го направим това и не трябва да се отказваме. Бойко Борисов много иска да си закачи някъде на ревера демократичните сили, но това няма да стане. Ние от ДБ сме гарант за това, че няма да допуснем Борисов повече да управлява страната", заяви Атанас Атанасов - съпредседател на "Демократична България".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


367
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
207
25
 
3
 
! Отговори
NightWatch преди 1 година
Спрете с глупавите опорки, никой не е платен, платени бяха на Коцето и ДПС протестиращите преди месеци. А за хартийките -- драснеш няколко хиляди бюлетини с още едно хиксче и падат процентите на някои хора. На машинката -- не можеш да драскаш нищо и Боко го боли...
206
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Киро просто това умее най-добре, да реве пред НС и да организира протести.
205
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДРС, БСП и ГЕРБ не са във властта, нека власт имащите затегват контрола против злоупотреба с вота. Цяла Европа гласува с хартиена бюлетина, какъв е проблемът? Или това че ПП вече неможе да манипулира машинния вот?
204
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аре стига с тия твои платени протестиращи, бе. *** грантаджии. Да не би спонтанно да са се събрали.
203
4
 
24
 
! Отговори
планена преди 1 година
чиста платена пропаганда
202
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абсолютно съм съгласен с теб! Все пак 2020-та сме няма по-напредлано поколение от нашето сега. Смятам, че роботите са неспособни да навердят на човеците.
201
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С теб сме ***
200
18
 
4
 
! Отговори
ББ преди 1 година
Имаме си нов Апостол!!!нима Левски не умря за да може на ни има,да живеем в Просперираща и Справедлива България?...и агентите на кгб-дс...еничарите на доган отново правят опит да ни върнат в тъмното и гладното...за да ни манипулират и държат зависими..заради служби...от страх...не ми дадоха дърва...човек не можещ да чете от гроб..ало нинова назначи директори ама горските са от гроб..едно сте..не ми дадоха дърва гроб да закупя..ако ме намерят замръзнал обвинявам доган и борисов,Бог да ги съди!
199
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Време е за Възраждане :)
198
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пицагейт# Коронавирус# Зеленпаспорт#
197
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пицагейт
196
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Българския Зеленски
195
23
 
5
 
! Отговори
ББ преди 1 година
Подкрепа г-н Петков!Призовавам обичащите България и Децата си...милеещите да живеят Свободни...вярващите в Бог дал ни животите като Свободни,да се противопоставим на тази наглост и грабеж налаган ни за пореден път от дПс през обслужващите ги гроб и бсп...еничари обслужват предатели обслужващи...пУтин...съучастници в убийства на жени и деца в Украйна са...ограбват ви...превръщат децата ви в роби из чужбините...те ги прогониха...няма кой да ни погребва един ден...доган и борисов ни го причиняват!!
194
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЛОЙКО Е С ХАРТИЕНИ КРАКА !!!!
193
19
 
3
 
! Отговори
ББ преди 1 година
Подкрепа г-н Петков,дс и руската пропаганда имат само обидите и заплахите,не ни е страх,от 30 г. убиват България ченгетата на дс доган и борисов служейки на гАспадаря им пУтин,от 30 г са съучастници във война обявена на Свободният Свят от пУтин,глупави европолитици като меркел ги финансираха с парите на Народите си...толкова са бедни че имат само...пари,САЩ е време да обвини и помагачите на пУтин за съучастници във военни престъпления и геноцид!!!...орбан...стройтелят на руски поток борисов!
192
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бай *** ще победи Кирето.
191
1
 
22
 
! Отговори
Мдаа преди 1 година
Борбата е безмилостно жестока, какво тук значи някаква канадска личност.. !
190
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не е протест , а сбирка на секта ! Секта която иска да живее от кредити които ние ще плащаме ,разбирате ли го това ? Да България , Демократична България и Продължаваме Промяната са секта една ОБЩА ! Те се хвалят че са демократи , а се съво куплиха с БСП . Пазете се ,спасете се ,те идват за децата ви ...само това ще кажа.
189
10
 
3
 
! Отговори
Само споко преди 1 година
трият ми коментарите защото съм против герб и дружината
188
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ква борба, бе Петков! Айде правете го това правителство, че Радев ще ни управлява още 10 години. Вече си мисля, че нарочно са тия скандали, та служебното правителство на Решетниковия да ни управлява до края на света. Излагате се и ви пада рейтинга.