Петков пред протестиращите: Вътре борбата няма да е същата, ако ви няма вас отвън

Стотици се събраха на площада пред Народното събрание
Обновена: 1 дек 2022 21:53 | 1 дек 2022 19:43, Нели Христова
367

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Протест срещу промените в Изборния кодекс пред Народното събрание организират тази вечер от „Демократична България” и „Продължаваме Промяната”.

В 15-минутна почивка излязоха депутатите, за да излязат на протеста пред Народното събрание.

Почивката бе поискана от Ивелина Мутафчиева от "Демократична България". Тя поиска 30 минути, за да може депутатите да излязат при протестиращите.

Председателстващият Желязков обаче им отпусна 15 минути.

Някои от ДБ и ПП обаче вече бяха на протеста по-рано. Асен Василев поиска почивка, за разясняване на някои от предложенията за промени в ИК. В това време обаче негови колеги излязоха при протестиращите навън против връщането на хартиената бюлетина.

Пред протестиращите излезе и Кирил Петков.

"Вътре борбата няма да е същата, ако ви няма вас отвън. Всъщност депутатите от задкулисието най-много ги е страх от вас. Ще се борим тази вечер до когато трябва. Няма да допуснем да откраднат вашия глас, да откраднат данъците на всички вас", каза той от трибуната. "Всяка малка победа, която отвоюйваме, е победа за демократичното развитие на нашата страна", каза още той.

"Искаме реформарторските сили да управляват България. За съжаление, реставраторите начело с Борисов и Доган овладяха тази сграда и ние трябва да си я върнем. Сигурен съм, че заедно ще успеем да го направим това и не трябва да се отказваме. Бойко Борисов много иска да си закачи някъде на ревера демократичните сили, но това няма да стане. Ние от ДБ сме гарант за това, че няма да допуснем Борисов повече да управлява страната", заяви Атанас Атанасов - съпредседател на "Демократична България".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


367
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
187
5
 
2
 
! Отговори
хей преди 1 година
*** ми изтри доста коментари които са насочени против бойко ***
186
4
 
22
 
! Отговори
Харвардски цръвул преди 1 година
Какво го показват само тоя зализан цръвул и го лансират и го пропагандират. Видя се, че продължаваме потъването лъжат. Да обясни къде са 9 млрд, които откраднаха. В кравария ли са в канада ли са? Къде са? И защо купуват 5 пъти по-скъпа руска газ?
185
4
 
23
 
! Отговори
Не сте България преди 1 година
Кирчо лъжеца начело на ***
184
6
 
3
 
! Отговори
Само преди 1 година
да ви кажа че един човек пише коментарите тук, всичките са еднакви
183
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какъв кеф,като гледам как са улашени и се дразнят герберюгите и мюслитата...Браво,младежи!Вива ла революсион!
182
16
 
3
 
! Отговори
Чшшш алоу преди 1 година
наистина ли не помните бойко висаджията/мутра как окраде държавата последните 15 години???? и тоя си го искате отново и дпсто и бспто, сериозно ли??!!!
181
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много е гнусен Киро *** с магарешката физиономия. Пфууууу
180
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гледайки броя на присъстващите на "протеста" по- малко от полицаите ясно се вижда залеза на ПП народа определено рано или късно разбира "кой колко струва" . Истерията с която защитава машините - направо граничещо с поведение на луд показва, че има нещо, което Кирчо крие.
179
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Радев е виновен, че ни натресе тези *** - Кирчо и Кокорчо. Тези ни докараха безброй кризи, инфлация и обедняване на хората.
178
4
 
8
 
! Отговори
От мен преди 1 година
До къде стигнахме, да избираме между Боко и Кико.
177
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На простото Киро и ококорената Асенка мястото им е в затвора и то веднага.
176
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези са тотална щета!
175
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези са тотално деградирали!!!!
174
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тез са по зле и от онези !
173
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хубавото е,че на протеста са млади хора.Бабите на Нинова нещо не се интересуват.А мутрагените щракат на компютрите по поръчка
172
8
 
1
 
! Отговори
Българската Коледа п преди 1 година
Акция . Да събираме мазни хартийки от мазни парламентарни банички със спанак за материал за бюлетини. А другите да събират капачки от жълта лимонада за кувьози.
171
4
 
16
 
! Отговори
до Пеевски преди 1 година
Киро Флашков Кодов,Кокорчо и кликата им си искат комисионните от газа,да си потъпкват Конституцията,"Джемкорп",парапети,пици на кристали,незаконни арести,воаяжи в Гърция за влюбените с държавния самолет на държавни разноски и т.н.Затова Кирчо и кликата му е изкарал всичките жълтопаветни смръдливи некъпани клакьори от прокопиевите офиси - около 500 бр. СМЕХ.
170
10
 
5
 
! Отговори
Пеевски преди 1 година
32 години стигат лъжи. Мачкат наред всички българи. За затвора са Боко тиквата Доган и Слави и Нинова и всички останали които крадяха България през прехода и олигархията съсипваше всичко което носи пари. България е в будна кома. *** народ слаба държава
169
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ей пелтек що ревеш бе *** кодовете са у теб и машините на Мадурото ще са на Изборите през март, или те е шубето че всички ще гласуват с Хартиената БЮЛЕТИНА, я къде било заровено кучето, а ние се чудим що ревеш като машините не са отменени
168
4
 
18
 
! Отговори
Царя е гол преди 1 година
Киро откача, защото след нормалното гласуване, хептен ще отпадне от политиката, което носи негатив за него. Все пак трябваше да свърши работа поръчана от мутри като Божков и той се провали, ама ония режат пръсти и тем подобни. Дали ще е жив и здрав Киро след неуспеха в политиката въпреки подкрепа на издигналите го мутри не е ясно. Затова реве на умряло за машините, защото не успя да защити техните интереси и сега ще отговаря очи в очи! Успех Кире, съчувствам ти!