Нинова за Шенген: Незаслужено и унизително

Нека всички заедно защитим националния си интерес, призова тя
93
Нинова за Шенген: Незаслужено и унизително
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Лидерът на БСП Корнелия Нинова взе отношение по темата за Шенген, след като стана ясно, че Нидерландия и Австрия няма да ни подкрепят в усилията за влизане в пространството.

"Незаслужено и унизително. България е изпълнила критериите за приемането ни в Шенген. Въпреки това ни третират като втора ръка хора. А ние не сме. Трябва  да го заявим достатъчно твърдо без да превиваме гръб и да се подмазваме за подаяния. Шенген е една от малкото теми, която ни обединява. Нека всички заедно и категорично да защитим националния си интерес", призова тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още по темата: ШенгенКорнелия Нинова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
0
 
! Отговори
Lina преди 1 година
корнице, вярна ли е клюката, че губиш " Червеното сърце " на Бг Правец и околни села?
39
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Цялото ни членство в ЕС е унизително! Цялото! Събрахме се с най-наглата, най-долната и лишена от елементарна човечност част от популацията на хора в света. На заседанието на ЕС, когато се е разглеждала проекторезолюцията за обявяване на Русия за спонсор на тероризма, представителка на Ирландия много явно е назовала зверствата и извращенията, които съвсем наскоро натовските европейци са вършили в Либия, за разбиването на цветуща икономикка и гаврата с хората. Точно те са терористи като държави.
38
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Отвори ли се шенген за БГ това означава, целия наркотик от арабския свят , до германия,белгия,холандия и т,н ще бъде доставян без проблем ! Ура ЕС сама си го набутва .. нима не вижда България със коя държава граничи ? Нима не е чувала за пътя на коприната ?)
37
0
 
0
 
! Отговори
Хо хо преди 1 година
Обърнахте всички *** като слънчогледи към EU-то, то пък взе че ви отряза. *** бяха оръжия за украйна, то не беше македонския въпрос продаден, то квот можа сдадохте и тия от там не смениха и грам отношение. Ми патки сте си, дружно ще пасем.
36
0
 
0
 
! Отговори
Кое е по унизително преди 1 година
ДА БЛИЖЕШ ГЗ НА ПУТИН --ИЛИ ДА НЕ ТЕ ПУСКАТ У ШЕНГЕН....хаха
35
0
 
0
 
! Отговори
До келявия преди 1 година
ОСЕМ от старите държави са категорично против това даже ние да сме в Евросъюза а не само Шенген, това са Германия, Франция, Дания, Швеция, Норвегия, Белгия, Австрия и Люксембург.Но пращат по малките да ви отхвърлят и ви мразят защото още сте под чехъла на Кремъл не може да ви се вярва
34
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Къде са палатките и протестиращите пред нидерландското посолство? Будните и ранобудните къде са? Аа сетих се, за това няма по 50лв на калпак, няма протест.
33
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
КРАДЕ ЛИ GOOGLE DRIVE ПОВЕРИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ОТ КОМПЮЮТРИТЕ НИ ??!!!
32
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Напълно очаквано развитие на нещата след като лицето на България навън се представя от хора като забележете, Елена Йончева, Радан Кънев както и едеота Кирил Петков които освен да плюят по България имат ли една конструктивна критика която да е изправена и да имаме ползи от това, ами нямат те са в Брюксел да папкат и саботират.
31
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
*** коментира без да знае причините...А те са икономически! Отказът на Холандия е формален! Изразява мнението на всички шенгенски членове а на нас ни хвърлят прах в очите! Идеята е да сме зле икономически, тук да няма читав бизнес и да бъдем донор на евтина работна ръка ...Всичко друго е лицемерно бля,бля за евроатлантически ценности и *** се пеняви из форумите
30
0
 
0
 
! Отговори
БДЖ преди 1 година
"Въпреки това ни третират като втора ръка хора. А ние не сме." --- Сигурна ли си, бе, Мадам К.!? Я се позамисли? За 30 години такива като тебе превърнаха държавата в ограбен и разграден двор, а населението в т.уземци.
29
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Заради теб, Нинова, заради такива комунисти обслужващи руски интереси като тебе, ни изхвърлят от Еврозоната. Стига с театралното лицемерие колко си възмутена, защото си даже доволна, че не ни приемат! Европейците искат лоялност и реформи. А БСП възпрепятстват реформите.
28
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аве Нинова , И кой е виновен , народа , или управниците ?
27
0
 
0
 
! Отговори
Другарко преди 1 година
Затъваш все повече в блатото,в момента то е над челото ти.оставати малко и си в блатото.*** къде ще те търсят незнам.мс нищо,нищо,нищо не направи за народа а за себе си!!!?.
26
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
НАГЛО И ВУЛГАРНО ГЕРБ-СДС,ДПС и БСП ИЗНАСИЛВАТ ДЕМОКРАЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ С ОТМЯНАТА НА МАШИННИЯТ ВОТ. ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ НЕ СТАВАЙТЕ СЪУЧАСТНИК В ТОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, НАЛОЖЕТЕ ВЕТО !!!
25
0
 
0
 
! Отговори
Смех преди 1 година
С КОМУНИСТИ В ШЕНГЕН- на Путкинден....!
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Първо се унижават и се подлагат, после защо ни унижават?! Ами защото се унижавате сами, затова ви унижават и другите.
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абсолютно заслужено!
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Населението си е виновно, че си избира същите мафиоти, които ги клатят леко и унищожават народа и държавата докато си пълнят джобовете и шкафчетата. Както се казва: какъвто народът, такива и политиците. България вече е в смъртоносна спирала и излизане от там е почти невъзможно.
21
0
 
0
 
! Отговори
Нео преди 1 година
Унизително - да, но не и незаслужено. Дори и плоскочелите ни сънародници знаят, че съдебните и правоохранителните ни институции са нереформирани и корумпирани! Това е доказан факт и го изпитваме на гърба си ежедневно. За политиците ни се сещам само за мръсни думи. Какво да очакваме тогава!!! Овации и поздравления?