Нинова за Шенген: Незаслужено и унизително

Нека всички заедно защитим националния си интерес, призова тя
93
Нинова за Шенген: Незаслужено и унизително
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Лидерът на БСП Корнелия Нинова взе отношение по темата за Шенген, след като стана ясно, че Нидерландия и Австрия няма да ни подкрепят в усилията за влизане в пространството.

"Незаслужено и унизително. България е изпълнила критериите за приемането ни в Шенген. Въпреки това ни третират като втора ръка хора. А ние не сме. Трябва  да го заявим достатъчно твърдо без да превиваме гръб и да се подмазваме за подаяния. Шенген е една от малкото теми, която ни обединява. Нека всички заедно и категорично да защитим националния си интерес", призова тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още по темата: ШенгенКорнелия Нинова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
А де...2022г. преди 1 година
Сетила се др. Нинова....А не беше ли унизително да не дава оръжие за Украйна?
19
0
 
0
 
! Отговори
БРАВО. преди 1 година
Съвсем ЗАСЛУЖЕНО Е!!!ЕВРОПА И САЩ НЕ СПЯТ !!!
18
0
 
0
 
! Отговори
До 6 преди 1 година
Ти живял ли си в Западна Европа, защото аз съм живял и не само че за доста години дори не съм усетил намек за корупция, ами съм сигурен че такова нещо като при нас може да има само в най-бедните африкански или латиноамерикански държави.
17
0
 
0
 
! Отговори
До 23 преди 1 година
За холандия не знам и не ме интересува. Но скоро с вас елита от задкулисието, ще има сериозен конфликт. Той вече го има, просто ще придобие други размери.
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ние не сме за никъде с тия политици.......
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Държавата ни е разграден двор,а те мислят само за джоба си. Кое и е странно на Нинова.Корупция,безнаказаност,простотия,те се карат по какъв начин да откраднат изборите с хартия или машини.Никога не следват интереса на България,всички се гаврят с нас,като почнеш от македонци.Никой не уважава държава с корумпирани политици-слуги на чужди интереси.Унизително положение
14
0
 
0
 
! Отговори
Заскужено преди 1 година
и правилно! Двойни стандарти,двуличие и ЕСССР на две скорости! А с пребоядисани к0муняги като ПъПъ, Дъй Бъ,Гепи,БКП, ДъПъСъ и др евроатланДически тYMoри изровени от полит-бунището остатъци на к0мунисто-седераЗтката гмEжж няма как да ни приемат сериозно с безгръбначие и сервилност от т нар политически елиТ!
13
0
 
0
 
! Отговори
СМЕХ... преди 1 година
Ще видите ШЕНГЕН---- на Путкинден, с тия комунисти в управлението!
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
защо холандия все още има посолство и посланик у нас? ясно е, че търсят сериозен конфликт, нека го получат тогава. а следващите да пият също студена вода са финландия и швеция, за нато. както ни спират за шенген, нека им се обясни, че в нато са приятелски държави партньори и след като те не ни смятат за такива, и ние не ги смятаме.
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За съжаление е напълно заслужено, но найстина е унизително. Нито пазиме границите, а корупцията дава достъп до всякаква информация, стига да си платиш, към добавка имаме частна граница, частно пристанище и частни летища. България в момента не е държава, а някаква територия на която се говори български.
10
0
 
0
 
! Отговори
Независим преди 1 година
Типичното лицемерие за типичните комунисти, които заедно с Радев не спряха да се кланят на Путин, а искат Шенген !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Докато Радев е президент и тия крадци от ГЕРБ, БСП и ДПС са в управлението на страната - ШЕНГЕН няма да има !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
9
0
 
0
 
! Отговори
ВСЪЩНОСТ преди 1 година
ШЕНГЕН Е МНОГО ИЗГОДЕН ЗА НАС, ЗАЩОТО МИГРАНТИТЕ ЩЕ СЕКНАТ ДО 0, ЗАЩОТО ЩЕ ТРЯБВА ДА МИНАВАТ 2 ПЪТИ ШЕНГЕНСКИ ГРАНИЦИ. ПО- ИЗГОДНО ЩЕ Е ДА МИНАВАТ 1 ПЪТ - ПРЕЗ ГЪРЦИЯ ИЛИ РУМЪНИЯ, ИЛИ ИТАЛИЯ!!! НЕ СЕ КОСЕТЕ ПОВЕЧЕ!
8
0
 
0
 
! Отговори
Андрешко преди 1 година
Незаслужено ли?А какво направи ти спрямо необходимите реформи за да постигнем влизане?занимава публиката със политически интриги и нищо друго облагодетелстващо народа ни
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Корнелия е латинско име и означава дрян.Време е да взимаме дряновицата...
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БСП и ГЕБР тласкат България в орбитата на териристична Русия и в пипалата на убиеца Путин.
5
0
 
0
 
! Отговори
Jag преди 1 година
Що бе Нинова, кое е незаслуженото? Да не би дупките по оградата да са на холандската граница? Да не би трафика на мигранти да не е под чадъра на БГ т. н. политици?
4
0
 
0
 
! Отговори
Червената мафия преди 1 година
Машината на задкулисието отново бълва помия и интриги. Какво приятелство бе? Те ще си затварят очите заради корупцията ви ли? Заради хартиената ви коалиция ли? Заради това което сторихте през последните две седмици с изборния закон ли? Нима те не знаят какво се случва тук? Нима вие на казвахте РАБОТА РАБОТА РАБОТА?? Думите на вашия вожд от Банкя ли бяха? Хартиената бюлетина ли ви е работата? Да отнемате права и свободи? Герб са подли интриганти и няма да управляват при никакви обстоятелства.
3
0
 
0
 
! Отговори
Болгар преди 1 година
Защо да ги пазим от нашествениците,а Те не ни уважават и то за втори път ? Предлагам,да отворим границата да преминат,след това да се обединим с вентилаторите от СРМ и да станем велика дръжава
2
0
 
0
 
! Отговори
Fox преди 1 година
...RUSIYA NAD EU LICEMERITE....
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
направете мигрантски коридор българия-холандия !!