Радев за Шенген: Вместо европейска солидарност, получаваме цинизъм

Нидерландия и Австрия не ни искат в Шенген
195
Радев за Шенген: Вместо европейска солидарност, получаваме цинизъм
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Вместо европейска солидарност, България получава цинизъм!", коментира президентът Румен Радев във Фейсбук позицията на Нидерландия за Шенген.

"Наскоро трима български полицаи загинаха, охранявайки външната граница на Европейския съюз. Премиерът на Нидерландия Марк Рюте недопустимо внуши, че тази граница би могла да се премине срещу 50€", посочва държавният глава.

Още по темата
Следващата седмица Нидерландия ще се съгласи Румъния и Хърватия да се присъединят към Шенгенското пространство, но ще блокира приемането на България, съобщи Нидерландската радиопредавателна корпорация.

Нидерландското правителство реши на заседание днес, че България все още не отговаря на условията за присъединяване към Шенген, съобщава медията.

След холандката и австрийска медия съобщи, че Австрия е твърдо против България в Шенген, но в пакет с Румъния. Основната причина била мигрантския натиск.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
142
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Те доказаха че няма равноправие в ЕС. Има двоен стандарт и расизъм и така ще бъде винаги.
141
0
 
0
 
! Отговори
Българ преди 1 година
Хаха, кво се чудиш е фалшив герой? Ние нито за ЕС, нито за НАТО, нито за Шенген покриваме изискванията. Страната ти е от третия свят, кой къде да ни иска?46
140
0
 
0
 
! Отговори
до ДНЕС . БГ преди 1 година
До скоро неможеха да се пишат коментари,сега неможе да отценяваме коментари. Наясно ли сте ,че това са най-големите ви приемущества пред останалите сайтове и ако ги загубите никой няма да ви чете сайта което ще доведе до отлив на рекламодатели!!!
139
0
 
0
 
! Отговори
113 място ! преди 1 година
Няма + , няма - минус , защо се знае какъв ще е РЕЗУЛТАТЪТ , В ПОЛЗА НА НАРОДА !
138
0
 
0
 
! Отговори
Независим преди 1 година
Както в цял свят така и у нас има ***, има и просто заблудени хора, но убеден съм, че благодарение на Адолф Путин, заблудени вече няма да има и кучетата с изключение на побеснелите ще разберат, че тоя Радев и тия от БСП, ГЕРБ и ДПС са едни и същи фекалии от една и съща яма !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
137
0
 
0
 
! Отговори
АНГЕЛ преди 1 година
А вие им слогувате и сте съгласни да им приемете скапаното евро .България трябва незабавно да спре да изпълнява Еропейските си задължения и да подаде документи за напускане на съюза. Факта че малка и бедна държава им показва среден пръст до такава степен ще увреди имиджа на този съюз ,че дори и най-големите Евротолерасти ще се стреснат от възможността за евентуален разпад на ЕС!!!
136
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Г-н Президент , и в ЕС ВИЖДАТ какво се случва в България , повече не можете да се криете / важи И за всички политически партии /... Но за съжаление изнесеното от ЕС е В-Я-Р-Н-О ... МЕРСИ !Единствено не е вярно че с/у 50 Евра се преминава , а вярното е че и със 20 евра !
135
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Истината боли г-н Президент,защото холандците Ви казаха истината а тя е че липсват тъка наречените гранични войски,с командировани граница Не се пази,полицайте са неподготвени,необучени,как да действат,защото не се правят Занятия,и аз считам,че болшинството от тях Не могат да правят коремното като Вас,а се разхождат с папки като чиновници
134
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Оедин откровен ц*ин*ик говори за цинизъм? Е, това не е ли още по-голям цинизъм скрит зад преставите ни за понятието генерал. Какво понятието генерал означава за една държава и за един народ. Генерал. Извратиха и това понятие.
133
0
 
0
 
! Отговори
Аноним преди 1 година
Подмяната върна България 80 год назад Европа вижда това ясно сега служебните и Подмяната да се видят какво представляват
132
0
 
0
 
! Отговори
тумба лумба преди 1 година
нашите политици и управници наистина нямат оправдание освен да скочат на западните които пък не пасат трева сега запада ни е лош за това че ние сме нескопосани и некадърни и се започва едно настройване на простолудието че не е проблема у на с а онези воидите ли били двулични
131
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С Шенген, без шенген все едно!, и еврозоната не ни трябва, за тях някои са втора ръка хора, българите са най старата държава в Европа, това е факт, по европейци са от тях!, може би е за добро!
130
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Радвам се, че хората осъзнават истинската същност на Радев. Колкото и да вярва, идва момент в който проглеждаш. И аз вярвах в Радев, имах надежда в него, че е готов да застане на страната на народа. Този юмрук, този фалшив юмрук винаги ще го помня. Как се опитаха да убият енергията на протестите. Гответе се за това което се задава. Това вече беше върха на гаврата с гражданите. Какъв *** е Радев. Всеки който се хване с ГЕРБ изгаря.
129
0
 
0
 
! Отговори
Наглец преди 1 година
Крадецът викнал "Дръжте крадеца!" А не е ли цинизъм точно ти да задаваш подобен въпрос ? Ти, който не се срамуваш да бъдеш откровена Кремълска под*ога ? Точно заради такива пр*дат*ли като теб България получава от ЕС такава "солиданост" , каквато ти ц*нично демонстрира към унищожавания украински народ.
128
0
 
0
 
! Отговори
Независим преди 1 година
Ей Радев на *** ли се правиш, или напротив ??????????????????????? Ей Радев, искаш шенгет, а слугуваш на Путин, що за нагла простотия от твоя страна ??????????????????? Докато Радев е президент и тия крадци от ГЕРБ, ДПС и БСП са в управлението - Шенген няма да има и то с абсолютно и пълно основание !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
127
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Членовете на шенген не подлежат на граничен контрол. В такъв случай и терористите получили гражданство в шенгенска държава не подлежат на граничен контрол.
126
0
 
0
 
! Отговори
Нещо да направим? преди 1 година
Можем ли да им разкараме самолетите от българска територия? Ей така в знак на несъгласие. Испанците нека останат.
125
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абсолютен цинизъм от страна на Нидерландия. Така е. Никакви европейски ценности. Нека всички да знаят!
124
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Много интересно защо Ирландия е договорила правото си да остане извън шенгенското пространство.
123
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ами изтегляйте тогава гранична полиция от границите,слагайте такса 100 евро за преминаване през България и да си ходаят емигрантите небезпокоявани при тия холандски и австрийски ***