В кадър: Рехав протест на "Възраждане" пред парламента

Исканията са за запазване на българския лев
Обновена: 3 дек 2022 13:30 | 3 дек 2022 12:39, Александър Попов
96

Снимка: БГНЕС

Пред Народното събрание започна протестът на Възраждане. Исканията са за запазване на българския лев.  

Със знамена и надписи "Аз избирам лева" и "Не на еврото" протестиращите изразяват позицията си срещу приемането на еврото и за запазване на българския лев. На място е и лидерът на партията Костадин Костадинов.

"Еврото е смърт за българската икономика, обезценяват се доходите и спестяванията, защото то ликвидира остатъчната българска независимост и защото на практика унищожава независимото финансово положение на България. Огромното мнозинство в България е против въвеждането на еврото, а това което се случва в момента, е против волята на българите - нас ни анексират. Сега сме пред парламента, след малко отиваме пред сградата на ЕК, ако трябва и в Брюксел ще отидем, за да заявим ясно, че България няма да загуби своята независимост, тя няма да допусне да бъде анексирана и някой друг да взема решения вместо нас. 45 години решенията бяха взимани от Москва вместо нас, не искаме сега да бъдат взимани в Брюксел", заяви за БГНЕС лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов.

Движението в района към този час не е преустановено. Има засилено присъствие на полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още по темата: Възраждане
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
България е вързана за еврото, ако някой още не е разбрал, имаме валутен борд. Ако не беше така, досега да сме станали като Венецуела. Само *** може да протестира срещу еврото.
80
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За какво е това бързане за еврото?!, нещо не е наред! Доста страни от ЕС го отлагат далеч във времето! Но има нещо странно, Англия избяга от ЕС, защо?!, и май който иска да е добре и да оцелее, трябва да следва стъпките на стара, хитра Англия, англосаксите избягаха и има защо, ще се разбере!, да му мислят другите!
79
0
 
1
 
! Отговори
ЯМБОЛИЯ преди 1 година
Еврото е истината и ще се случи. Нашата държава е ЕВРОПА УНИОН. Нашата столица е Брюксел. Ние сме към 500 милиона граждани и сме с втори най-голям БВП след САЩ и пред Китай.
78
1
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
когато бяхме в "Соцлагера" никой не ни притискаше да въведем руската рубла !!!!..Въпреки,че лешперите наричат онова време "Тъмни времена" !..СЕГА обаче са се засилили-и външни и наши еничери,да ликвидират лева !..Осъзнайте:..-В "ЕС" сме ДО ВРЕМЕ,както и ВРЕМЕННО бяхме във "Варшавския договор"!..Няма нищо вечно!..-"Утре" ЕС ще започна да се разпада и какво ще правим без СОБСТВЕНАТА си валута?...На некой еничерин дреме ли му за това?
77
0
 
0
 
! Отговори
Браво преди 1 година
Най ми харесва като натисна "like" и след 3мин заредя страницата отново и го няма...
76
0
 
0
 
! Отговори
Преглед на печата преди 1 година
Не пиша коментари, защото не смятам че в тези секции може да се получи диалог, но този път ще направя изключение. Без значение фен или не на възраждане или друга партия не трябва ли журналиста/журналистиката като цяло/ да е обективна ? Как тук успявам да се засмея на рехавия протест може би мижав интерес и 3 минути по-късно гледам видео на толкова "рехав" протест в платформата на друг вестник (труд). Кога ние народа ще станем малко по взискателни към подаващите информация ....
75
1
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
абе рехав,нерехав,истината е една:..-НЯМА ПРИЧИНА да се откажем от НАЦИОНАЛНАТА ни валута и да приемем еврото!!!!..НИКАКВА ПРИЧИНА !..Не забравяйте поне две неща:-Първо, Българския лев е СТАРА валута,доказала жизнеността си през дългите години..Докато еврото е ИЗМИШЛьОТИНА от преди..колко?-15,20 години?..И второ,което най-бързо се забравя:..-ЕС ПО ДЕФИНИЦИЯ е "Съюз на СУВЕРЕННИ държави" !!!..Това че ТАРИКАТИТЕ го превърнаха в поредната "Римска империя" НЕ озн,че трябва да им играем по гайдата!
74
1
 
1
 
! Отговори
Аноним преди 1 година
ТЕЗИ ОТ ВЪЗРАЖДАНЕ СА ПЪРВОБИТНОБЩИННИ ЕЛЕМЕНТИ 2022 ГОД Е ПЛАТЕНИ ВИКАЧИ
73
1
 
1
 
! Отговори
ХАЛИЛ преди 1 година
НА УПАВНИЦИТЕ НЕ ИМ ПУКА ЗА НАРОДА ! ТЕ ИЗПЪЛНЯВАТ ЗАПОВЕДИ ! ВЪЗРАЖДАНЕ СА САМИ , ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СА МАЙКОПРОДАВЦИ ! ТОЧНО КАТО ЛЕВСКИ , САМИЯ БРАТ НА МАЙКА МУ ГО ПРЕДАВА НА ТУРЦИТЕ ! НИЩО НЕ СЕ Е ПРОМЕНИЛО ОТ ТОГАВА ! А УЖ ВРЕМЕТО ЛЕТИ , БЪЛГАРИТЕ НЕ СА СИ НАУЧИЛИ УРОКА !ЩЕ ИМА ЛОШИ ПОСЛЕДИЦИ
72
0
 
1
 
! Отговори
KpuTuK преди 1 година
Рехави са ви мозъчните клетки!
71
0
 
0
 
! Отговори
Христов преди 1 година
Това е един вид "преброяване на българите в България" , явно са малцинство а "масата" не иска нашата държава да съществува.
70
2
 
0
 
! Отговори
Стар човек преди 1 година
1евро-5,000лева! Как ще пътувате през границите?Пак ли визи ?Как ще учат свободно на запад децата ни? Как ,с какво и с кого ще търгуваме и се разплащаме? Мислите ли въобще за бъдещето на тази държава или ви харесва да сме втора Северна Корея??
69
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Македонец, Ти си долен ляв ***. Александър е наполовина албанец умнико.
68
0
 
0
 
! Отговори
Ss преди 1 година
Не е лесно да не си умен, лева е вързан към еврото, каква независимост има тоя лев
67
0
 
1
 
! Отговори
кирил дебил преди 1 година
До купени протестиращиами бЕгай бързо в шенгена, там ти е бъдещето-национален нихилист. Изчезни и си вземи пробитата валута в килера
66
0
 
0
 
! Отговори
абе копейкин преди 1 година
е те журналистите са повече от протестиращите бе :)
65
0
 
0
 
! Отговори
кирил дебил преди 1 година
До Джоами защо трябва да плащаме куверта на"клуба на богатите", да плащаме дълговете на еврозоната? Защо Дания не прие еврото? Не говорим за източните "тигри" като УНгария и Полша, я да сопрят кобилата, че няма да си намерят вече място националните предатели от НС
64
0
 
0
 
! Отговори
рехав преди 1 година
е на ДБ троцкистите протеста
63
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всяко събитие може да бъде представено като рехаво, зависи откъде и как се заснема! Зависи и от целта на публикацията!
62
1
 
0
 
! Отговори
Траян преди 1 година
България лев е най силното платежно средство в света.