Асен Василев за Шенген: Виновни са ГЕРБ, Радев и служебният кабинет

Проблемът е в една шайка политици, заяви той
5 дек 2022 07:00, Нели Христова
142
Асен Василев за Шенген: Виновни са ГЕРБ, Радев и служебният кабинет
Снимка: БГНЕС

В извънредно изявление в социалните мрежи от "Продължаваме промяната" коментираха решението на Нидерландия да каже "Не" на България за Шенген. По думите на съпредседателя на партията Асен Василев виновни са българските политици - правителството на ГЕРБ, сегашният служебен кабинет и президента Румен Радев.

"Служебният кабинет, който е под ръководството на г-н Радев, не се бори за това България да има истинска европейска граница, а възстановява каналите, които Борисов е построил последните 10 години", заяви Василев.

"ГЕРБ имаха 10 години България да влезе в Шенген. Ако погледнем изявленията на г-н Бойко Борисов преди 10 години, той казва, че трябва да се измаже само една барака. Е, за 10 години ние я измазахме. Проблемът не е в граничните служби или митничари, които си вършат работата", лаконичен бе съпредседателят на "Продължаваме промяната".

"Проблемът е в една шайка политици, които в последните 30 години крадат от всичко в държавата", допълни Асен Василев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Др Юнг:ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОБРАЗОВАШ И ИНТЕГРИРАШ КЪМ ЕВРОПА И СВЕТА,ПРЕДИ ДА СИ ПОЗВОЛИШ КАКВОТО И ДА БИЛО ИЗКАЗВАНЕ ПО ПОДОБНИ ВЪПРОСИ!СИГУРНО СИ ОТ ТЕЗИ С"БЕЗГРАНИЧНИТЕ ПРАВА И СВОБОДИ"В БГ-КАКВИТО СИ ПОЗВОЛИХА ДА ВИ ДАДАТ ДУХОВНО И ДУШЕВНО БОЛНИ,СИЛНО ПРЕСТЪПНИ ВЛАСТЕЛИНИ,МЕСТНИ И ЧУЖДИ!АКО С ТАКИВА КАТО ТЕБ СМЯТАТ ДА"ПРЕСЪЗДАДАТ"БЪЛГАРИЯ,ТО ИЗВОДЪТ,ЧЕ ВАШИТЕ РЪКОВОДИТЕЛИ СА ТЕЖКО БОЛНИ Е ЕДИНСТВЕНИЯТ!ЗАКЪДЕ С ТАКИВА БОЛЕСТИ,ОСВЕН КЪМ НАЙ-ЛОШОТО И ВЕЧНО МЯСТО-АДА?! ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!
92
1
 
16
 
! Отговори
Татко Карло преди 1 година
Каза и носът му стана два метра
91
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
СЛЕДВА:НЕ СЕ ПРЕДАВАЙТЕ,ЗАЩОТО ТЕЗИ МЕСТНИ И ЧУЖДИ ШАЙКИ В ПОЛИТИКАТА НЕ СЕ РЪКОВОДЯТ ОТ ЗДРАВ РАЗУМ И ДУХОВНИ ЦЕННОСТИ,А ПРИСТРАСТИЯ ЗА ЗЕМНИ,КРИВОРАЗБРАНИ ВЕЛИЧИЯ,СПОСОБНИ ДА УНИЩОЖАТ И СВЕТА С ЛЕКОТА!ДОРИ СА СЕ СПЕЦИАЛИЗИРАЛИ В КАМУФЛАЖИ,ЗАБРАВЯЙКИ,ЧЕ ОТ БОГ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА СЕ СКРИЕ,АКО ИЗОБЩО СЕ СЕЩАТ ЗА НЕГО,ИЛИ ТЕХНИЯТ БОГ Е ТОЗИ,КОЙТО ГИ ЛЪЖЕ, МАНИПУЛИРА И ИЗКУШАВА КАКТО СИ ПОЖЕЛАЕ,ДОКАТО УНИЩОЖИ СВЕТА ЧРЕЗ ТЯХ!СЛЕДВАЙТЕ БОГ,ХОРА!!! МНОГО ОБИЧ ЗА"ПОЗИТИВНА ПРОМЯНА" И ВСИЧКИ КАТО ТЯХ!!!
90
5
 
23
 
! Отговори
Др Юнг преди 1 година
Доказана е, че хора, които не мигат повече от 10 секунди са социопати. Този пич е класически пример за социопат - манипулативен, лъжец и властолюбец. Нищо добро не излъчва този, напротив - все другите са му виновни задето той управлява година и повече и изтегли една камара заеми.
89
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
СЛЕДВА:ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА г-н ВАСИЛЕВ,г-н ПЕТКОВ И ВСИЧКИ ОКОЛО ВАС ОТ ПАРТИЯ"СВЕТЛИНА В ТУНЕЛА",ВМЕСТО"ПП",ЧЕ ТАЗИ"ШАЙКА ПОЛИТИЦИ"ОБРЪЩАТ ВАШАТА БОРБА ЗА ПРОМЯНА В ОБРАТНА ПОСОКА С ЛЪЖИ И НАСИЛИЕ-СТАРА ТЯХНА РЕАКЦИЯ С ТОЧНИТЕ ПОЛИТИЦИ И КАЧЕСТВЕНИЯ БГ-НАРОД!ТОЙ И ЗА ТОВА ОГЛАВИ ЧЕРНИ КЛАСАЦИИ И ИЗЧЕЗВА!ЧУЖДИ ВЛАСТЕЛИНИ НАОКОЛО ИМ ДИКТУВАТ ДЕЛАТА,УНИЩОЖАВАТ И ГОНЯТ ТОЧНИТЕ ОТ БГ И ДАВАТ"ПРАВА И СВОБОДИ"НА ПРЕСТЪПНИТЕ ДА ИМ ЗАЕМАТ МЯСТОТО!ДУХОВНО И ДУШЕВНО БОЛНИ СА ВЕРОЯТНО! С ВАС СМЕ,КАКТО И БОГ!!!
88
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
СЪЩИТЕ ТЕЗИ ЩЕ ТРЯБВА ДА РАЗБЕРАТ-СЕГА,ЧЕ С ТЯХНАТА БЕЗУМНА И СЛЯПА ПОЛИТИКА ДОВЕДОХА БГ-НАРОДА,КАЧЕСТВЕНИЯ,ДО ЧЕРНИ КЛАСАЦИИ И ИЗЧЕЗВАНЕ,КАКТО НИКОЙ ДРУГ НАРОД!АКО СМЯТАТ ДА ВЪРШАТ СЪЩИТЕ ДЕЛА СЪС СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД,СКОРО ЩЕ ИМА САМО"ШАЙКА УПРАВНИЦИ"И КРИМИНАЛИЗИРАН НАРОД ЗАЕДНО С НЕИНТЕГРИРАНИТЕ ЕТНОСИ,УМНОЖЕНИ ЗА СМЕТКА НА ИЗЧЕЗВАЩИЯ КАЧЕСТВЕН БГ-НАРОД!СЛЕДВА ИЛИ"ИЗТРИВАНЕ" НА БГ ОТ ГЕОГРАФСКАТА КАРТА,ИЛИ СЪЗДАВАНЕ НА НОВО БГ С ДРУГИ ФУНКЦИИ,СЛЕДВАЩИ ЧУЖДИ И ЛОШИ ЛИДЕРИ!СЛЕДВАЙТЕ БОГ ХОРА!!!
87
3
 
15
 
! Отговори
Гражданин преди 1 година
И кой дава този акъл и плюе на поразия ?! Едно нищо и никакво самозабравило се момчен це ха-ха-ха! Алоу,този,крайно време е дфа се скриеш,че много негативизъм ти се насъбра- ЧИБА ! ЧИБА ! ЧИБА !
86
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия лекеета умрат да казват кой е виновен и кой не! Алоу, имайте уважение и най- вече страх от господ като така джеендерски раздавате правосъдие за вината! Мизерниции големи- дано изчезнат март на изборите!
85
2
 
18
 
! Отговори
дядо Стефчо преди 1 година
не калпавите дето ни съсипаха все нещо им пречи
84
18
 
4
 
! Отговори
цц преди 1 година
12 години при управлението на Борисов е кражби, далвери, убита прокуратура. И по наша стара традиция другите са ни виновни. Пък и нали възраждане искат излизане от ЕС , ами да почват с празненствата
83
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всичко след падането на Костов е тотал щета. По негово време България от черния списък започна преговори с ЕС, НАТО. До ден днеше н 1 евро е 2 лева. Премахна мутрите. И сега всичко си идва на мястото. Всички крадат но обвиняват Костов. факт
82
2
 
18
 
! Отговори
Анализатор преди 1 година
Ами вижте първо гръцката ограда каква е,и тогава говорете за нашият плет дето всеки се засилва и прескача първо и второ вижте гръцкият граничар как пази-бронирана жилетка и заредено оръжие.
81
0
 
31
 
! Отговори
Промяната-подмяната преди 1 година
Киро и днес заявява в национален ефир ,че сме тровили ЕС !?Този е за съд !!!!!!!
80
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дребни комунистически мижитурки второ издание. И двамата "убавци" нямат един ден реален трудов стаж преди да ги назначи Фуражков за министри. Я да видим КОЙ му ги препръча/заповяда/? Да цитирам ли имена и фамилии от близкото /30 г./ минало? То счтоводителската американска диплома в Америка не струва нищо, ако не демонстрираш знания и умения в мин. 6 месеца изпитателен срок. И това е за счетоводителско място в дребна компания. Айде за Вуте и Геле става. Плювалноци, Сър
79
2
 
17
 
! Отговори
ЬЬЬ преди 1 година
Максимата в България е,че само другите са ни виновни,но не и ние-разбирай пп, бсп, дб+президента- управлявалите през последните 2 години.Да само вие мислихте за България и за това се ос ра х те до ушите.
78
1
 
20
 
! Отговори
фактология преди 1 година
Не намирам логиката защо всички страни от ЕС не се редуват да пазят границата ни, която е тяхна граница. С обща техника, полиция и чиновници, с общи средства. Митото отива в ЕС.
77
5
 
7
 
! Отговори
фактология преди 1 година
Когато се подпише ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ, ще влезем в Шенген. Хърватия и Румъния още преди 5 години я приеха ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ.
76
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Автобиографията на Джон Атанасов фор дъммис
75
3
 
25
 
! Отговори
буци преди 1 година
киро за 7 месеца беше международен "политик" - оди на там, на сам, оди в украйнините, навежда се на бай дън, говори за некви бензиностанции с ракети, че Русия била джуде - пък глей как обърка света това джудже ... хахаха
74
0
 
21
 
! Отговори
буци преди 1 година
Виновен е Спецов, че напусна и очите на Асен Василев си отидоха на мястото!