Бойко Борисов: Радев е най-големият ми опонент, ПП са аматьори

Лидерът на ГЕРБ опроверга Радостин Василев
6 дек 2022 09:08, Нели Христова
131
Бойко Борисов: Радев е най-големият ми опонент, ПП са аматьори
Снимка: БГНЕС

Победихме ги с измамите им, машините им, вълшебните им флашки. Ако президентът Румен Радев върне Изборния кодекс, ще гласуваме ветото. Това увери лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред Нова ТВ.

Още по темата
Бившият премиер се включи в студиото на телевизията по телефона, за да коментира твърденията на депутата от ПП Радостин Василев, че той и президентът Радев си координират действията.

Когато един лъжец лъже, той си лъже непрестанно. Когато Василев говори и ви каже "добър ден", може да си пуснете лампата. Твърдя, че ако има жив човек, минимум две години назад, да каже кога и къде сме се виждали. Аз по телефона не съм се чувал с него, настоя Борисов.

Радев е най-големият ми опонент. "Промяната" са аматьори, продължи той.  Според него ПП се опитват да прикриват "аферите си в ББР, "Джемкорп", с газа".

Вчера ви казах, че само престъплението да не резервират газ е такава далавера, която ни струва по 200-300 хиляди на ден, каза Борисов.

Само преди 2-3 седмици президентът Плевнелиев излезе и се отрече от тях, сега Радев, миналата година Слави Трифонов, а преди две седмици и Корнелия Нинова ги нарече аматьори, каза Борисов.

А запитан какво означава, че служебното правителство връща кадри на ГЕРБ във властта, каза: "Аз не знам кадър на ГЕРБ да е върнат някъде в управлението. 700 хиляди гласуваха за ГЕРБ, те трябва да работят някъде в страната. Георги Темелков? Имаше такъв, но той е толкова в 20-ото ниво в управлението на ГЕРБ", каза Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Доходите ми при управлението на Борисов са най-добри и в пъти над средните, но това си е моя заслуга. Кинтите не ме правят сляп за това, че тази сикаджийска мутра затлачи държавата с корупция,с полуграмотна и крадлива администрация от калинки и всякакви некадърници. В междунаредн план отдавна е станал за посмешище, козирувайки дори на портиерите в Брюксел. Той е жалък фосил от комунизма, селски тарикат и карикатурен бай Тошо, от който се възхищават простите защото им говорел просто.
85
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Радев и Борисов имат три общи показателя - били са членове на БКП, отявлени русофили, доказани лъжци и измамници.
84
1
 
12
 
! Отговори
БАБА ТИ преди 1 година
Boklukprodajen!
83
25
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
При управлението на ГЕРБ живяхме най-добре. И Европа ни уважаваше. И с Ердоган добре си комшулувахме. И с Русия добре си търгувахме. И с Ковида се справи добре правителството. От две години живеем в парадокс - завършили по чужбина съсипаха държавата за нула време.
82
6
 
1
 
! Отговори
Цакат с камери преди 1 година
Warnings about terror with EKO STIKERI "...Експерти да направят тестове за трайни увреждания на главен мозък на Борисов, министрите на МВР,отбраната , икономиката и Урсула фон дер Лайен от вчерашни видео репортажи. Подобни тежки трудно лечими увреждания у нас причиняват с дигитално холограмни оръжия лепени НЕЗАКОННО НА предни стъкла.. ДА се сравянят уврежданията на Борисов с тези на Румен Радев, Кирил Петков,Асен Василев ,ХЕро Мустафа от ТОЛ камери..
81
5
 
13
 
! Отговори
Пена преди 1 година
Пак лъже Бойко. Той е най-силен в лъжите. Да си признае че са дупе и *** с Радев и че искат още 100 години да ни държат като памперс за умиращата Русия.
80
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 81 Анонимен . . . наистина си прав, но гласувалите за/противв говорят друго! С такива полуид.иоти искаш да победиш? Не няма да стане! Не, това хубаво кътче от света трябва да се излекува от живеещите по него т.е. да се ликвидират и всички българи извън България да се върнат и с около 3 милиона да преосновем държавата, ако не я заграби някой с много пари! Да, брутално звучи, но е може би единствения път да се запази България, защото живеещите явно не ги интересува!
79
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 81 Анонимен . . . наистина си прав, но гласувалите за/противв говорят друго! С такива *** искаш да победиш? Не няма да стане! Не, това хубаво кътче от света трябва да се излекува от живеещите по него т.е. да се ликвидират и всички българи извън България да се върнат и с около 3 милиона да преосновем държавата, ако не я заграби някой с много пари! Да, брутално звучи, но е може би единствения път да се запази България, защото живеещите явно не ги интересува!
78
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този направо реве с истински сълзи за власт! Всички избирали ГЕРП трябва също да се шкартират. За един културен, образован българин е болезнено да слуша брътвежите на един необразован бандит! Явно идолите на преобладаващата част от българите са качествата на бандитски фигури и докато съществуват тези хора и техните деца България ще загива! Тук имам не само ГЕРП, а и другите бандитски обединения като БСП, ДПС, ДБ, ПП в предвид!
77
1
 
6
 
! Отговори
Никулден преди 1 година
Да празнуваме.
76
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
тиквата е много прос, до онзи ден гордо обясняваше как той е докарал машините, сега те му били виновни и манипулирани.
75
7
 
5
 
! Отговори
koko do 80 преди 1 година
По мирно време бат Бойко се *** мъжката. Представям си в тези кризистни времена можеше и ток да нямаме.
74
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички вие, дето си мислите, че Радев реди държавата в последните 3 години и решава какво да се случи - малко в повече ми идва. Не Радев избра ИТН, не Радев после избра ПП, не Радев после избра ГЕРП. Ние го направихме, хората! Не му вдигайте акциите на президента, може да има някакво влияние върху събитията, но е нищожно. Юмрука не свали Боци, свалиха го хората, Юмрука не изчегърта Слави, ние го изчегъртахме, сега ще изчегъртаме и ПП, а държавата си върви и не се краде сега, което е важното!!!
73
22
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Колкото и да плюете Боойко , народа не е сляп и сравнява живота си при Бойко и сега след пожарите на ПП. Както се казва при ББ беше работа крадене, работа крадене, а след него при ПП-само крадене. Да де , ама в която и да е държава няма само крадене. Ако си мислите, че и в най-големите демокрации не се краде и то в огромни количества, то вие сте в пълна заблуда, но там и здраво се работи. Парите, секса и властта са най-големите афродизиаци и много малко им устояват.
72
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Господаря на машините извади червен картон на ПП, който нож вади от нож умира и всичкия този хейт и манипулации които направиха ПП в момента им се връщат тройно, а и те какво точно очакват айде отивайте да си правите кафето от капсули и на брънч джендаря.
71
4
 
14
 
! Отговори
Koko преди 1 година
Явно бат Бойко и Радев са се разбрали и сега си играят контролирана опозиция. Реално Радев ще вкарва пак ГЕРБ във властта. Добре изигран сценарии. ПП явно бая раздрусаха кошера и станаха неудобни.
70
2
 
8
 
! Отговори
Хах преди 1 година
За това ли си пускайте дронове, да си опонирате един друг?
69
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тая лоена топка няма ли да се скрие вече
68
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много много жалко за всички слуги на този престъпник. Виждам вече как реват децата им по медиите колко били честни и как честно си раздали два милиарда пари на народа и един милиард биткойни когато влезнат в затвора
67
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Fragile State - Нестабилна държава или слаба държава е държава, характеризираща се със слаб държавен капацитет или слаба държавна легитимност, оставяйки гражданите уязвими на редица шокове.