Бойко Борисов: Радев е най-големият ми опонент, ПП са аматьори

Лидерът на ГЕРБ опроверга Радостин Василев
6 дек 2022 09:08, Нели Христова
131
Бойко Борисов: Радев е най-големият ми опонент, ПП са аматьори
Снимка: БГНЕС

Победихме ги с измамите им, машините им, вълшебните им флашки. Ако президентът Румен Радев върне Изборния кодекс, ще гласуваме ветото. Това увери лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред Нова ТВ.

Още по темата
Бившият премиер се включи в студиото на телевизията по телефона, за да коментира твърденията на депутата от ПП Радостин Василев, че той и президентът Радев си координират действията.

Когато един лъжец лъже, той си лъже непрестанно. Когато Василев говори и ви каже "добър ден", може да си пуснете лампата. Твърдя, че ако има жив човек, минимум две години назад, да каже кога и къде сме се виждали. Аз по телефона не съм се чувал с него, настоя Борисов.

Радев е най-големият ми опонент. "Промяната" са аматьори, продължи той.  Според него ПП се опитват да прикриват "аферите си в ББР, "Джемкорп", с газа".

Вчера ви казах, че само престъплението да не резервират газ е такава далавера, която ни струва по 200-300 хиляди на ден, каза Борисов.

Само преди 2-3 седмици президентът Плевнелиев излезе и се отрече от тях, сега Радев, миналата година Слави Трифонов, а преди две седмици и Корнелия Нинова ги нарече аматьори, каза Борисов.

А запитан какво означава, че служебното правителство връща кадри на ГЕРБ във властта, каза: "Аз не знам кадър на ГЕРБ да е върнат някъде в управлението. 700 хиляди гласуваха за ГЕРБ, те трябва да работят някъде в страната. Георги Темелков? Имаше такъв, но той е толкова в 20-ото ниво в управлението на ГЕРБ", каза Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
2
 
8
 
! Отговори
Новият главен преди 1 година
Всеки ден ще удрям до един завратник на господин Борисов в затвора през следващите 20 години. Бъдещето му е карирано и тази кариера започва до часове.
65
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да анонимен 70.Бойко не само, че няма как да е Лео Меси, а просто се меси в политиката.
64
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бойко Борисов е Лео Меси на Българската политика!!
63
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кво си победил бе едва събра 60 дупетати."побеждаваше" на предишните избори когато росен печаташе бюлетини в Костинброд.
62
10
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Въпросът е, след като всички видяхме ПП на какво примитивно ниво са , какъв сбирток от башибозук са, как може да имат поддръжници. А може би трябва да изчакаме промянаджиите да подпалят България от четири страни, за да се убедят тези , които са за психиатрични клиники, че са били жестоко подведени.
61
1
 
12
 
! Отговори
Боко калдъръм кадъна преди 1 година
Целият текст на статията да се разбира: крясък от минарето: Аллах, въй въй колко много правоверни все за мен, аллах какво е туй нещо в мен, аллах, то се движи, аллах каква радост е за мен да задоволявам правоверните, аллах моля по един, че много идвате за мен, а съм стара кадъна, аллах един по един и всички ще минете, аллааааааах радост е за мен това да служа на султанаааааааа.
60
4
 
16
 
! Отговори
Уж най-подготвен преди 1 година
Тоя нали сам се хвалеше ,че е най-подготвен за премиер? Що пробутва някакъв доктор?
59
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Затова ли прати Цецка Цачева срещу него? Гуем стратег си баце.
58
4
 
16
 
! Отговори
gogo преди 1 година
Тая треторазрядна мутра докога ще ми я показвате бе
57
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На Банкянския тигър - как му се пълни устата само..тоя си е един рекетьор,схемаджия,откровен некъдърник,***..криминален тип - още от "ескурзиите" му до Чехия за коли, през неговата рекетьорска "охранителна" фирма Ипон,през първата фабрика за фалшииви цигари Крайморие, над 150 поръчкови убийства като милиционер..далаверите с имоти и кинти като "кмет"..та чак до европейските и обществени фондове - това е ЧЕКМЕДЖАН- меси само тъмни схеми - на кого се пенявиш ..докога такива типажи по тв
56
4
 
8
 
! Отговори
Хм преди 1 година
Само на мен ли ми прилича кандидатурата за премиер на сегашният премиер но без очила.
55
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Така като гледам как се развиват нещата от година насам, май сте си дружки никакви опоненти. Просто Асенчо и Кирил не искаха да ви играят по тоягата. Ама признавам добри сте в грабежите, капаните, омаскаряването, подливането на водичка. Ама простия човек иска дерибеи, кебабчета и чалга и във фейсбук да мутрее или кифлее. Рано или късно ще си го получите. Правителсво без ДПС и БСП няма как да направите ;)
54
5
 
8
 
! Отговори
Ралица преди 1 година
Бойка кадъна първа политическа сила с машините на Мадуро, машини които тя лично купи и гласува. Всички гласове за харем гроб са от хакерски действия, а не защото има фенове на кадъната. Тя и затова все ходи на подготвени сборища, защото ако се разходи сама сред народа без охрана ще я пръснат както не са я пръскали и в харема на Ердоган когато ходи да проси гласове от султана за предишното магаре което искаше да прави президентка.
53
4
 
14
 
! Отговори
Истукан преди 1 година
И връщаме мандата, гарантирано от ГЕРБ. Няма подкрепа.
52
5
 
13
 
! Отговори
Ралица преди 1 година
Поне бойка кадъна си признава, че е фалшифицирала машините които тя купи за да спечели този вот. Ало гешевче, стига си блъскал тиква пред портрета на кадъната, а ходи разследвай как кадъната ти е фалшифицирала изборите и с машините на Мадуро стана първа политическа сила. Цели 8% събра кадъната, цели 8% повече отколкото би спечелила в честни избори.
51
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По приликите ще ги познаете - това най големият лъжец в държавата Б.Б. да нарича другите лъжци е едно и също както най големият фашист в света Путин нарича другите фашисти !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
50
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Народ, който 5 пъти настъпва една и съща мотика, няма право на нармален живот. Живейте си в мизерната и корумпирана държавичка в задния двор на цивилизована Европа. Буци е велик!
49
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Самият факт,че си позволява да се обажда в Нова ТВ и да назидава водещите говори,че това е изключетелно извратен и психически болен човек.Жалкото е,че алчните з..ници го използва за лично облагодетелстване и го подкрепят.Докога?!!!До второто пришествие?!!
48
2
 
12
 
! Отговори
Ралица преди 1 година
Стига сте публикували крясъците на Бойка кадъна от минарето когато я клатят заптиетата на Ердоган, има хора на които им се повдига само като я видят кадъната, какво остава когато и публикувате крясъците на една напълнена с правоверно семе тиква. Като толкова иска да избълва радостта си от обслужване на цяла армия заптиета в ефир да е станала депутатка, а не пак да се скрие под шалварите на Деса и поредната безименна гъбка която гласи за премиер.
47
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Борисов всъщност заплаши в ефир Радев че ако наложи вето на промените в изборния кодекс ще гласуват ветото му и ще оставят стария кодекс. Тоест Бойко ще остави ПП да курдисат машините и да фалшифицират следващите избори на пук на президента. Добър ход. Майстор си Баце!