ПП няма да подкрепят ГЕРБ

Коментар на Андрей Цеков
7 дек 2022 22:55, Росен Стойчев
185
ПП няма да подкрепят ГЕРБ

Заявихме нееднократно, че няма да подкрепим мандат на ГЕРБ или правителство, в което участва ГЕРБ. Няма да отидем и на преговорите. Целта на разговорите през тази седмица е да се формира мнозинство, което да подкрепи мандата на ГЕРБ. В такива разговори няма да участваме.
Още по темата
Готови сме да разговаряме по всички теми с проф. Габровски в момента, в който той бъде избран за премиер.

Това заяви пред Bulgaria ON AIR народният представител от "Продължаваме промяната" Андрей Цеков. По думите му лечението на политическата ни система минава през работещо правосъдие.

"Когато дойде нашият ред, ще постъпим както е правилно. Най-вероятно ще предложим кабинет на малцинството. С ясното съзнание, че са много малки шансовете да бъде подкрепено, а предизвикателствата са огромни. Сигурно е, че ще обсъдим с "Демократична България" възможностите за предлагане на кабинет на малцинството. Няма да разговаряме с "хартиената коалиция" - ГЕРБ, ДПС и БСП", съобщи Цеков пред Bulgaria ON AIR.

Икономическата комисия прие законопроект за държавен надзор на "Лукойл Нефтохим". По-рано днес лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обвини "Продължаваме промяната" и заяви: Видяхме нова коалиция "Лукойл". На нас ни лепнаха етикет само за едно гласуване с БСП и ДПС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Габровски е обикновен фигурант. Точно както беше кандидата им за президент - даже не му помня името вече. Някакъв хвърчащ човек, събран от улицата. Явно за ГЕРБ ако търсат да си измият имиджа, започват да пускат връзките си в държавните болници и университети, които съсипаха...
72
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия Харварди вече са смешни, а скоро ще станат и жалки като Ицо мравояда от ДБ. Само ходят и хленчат като него.
71
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Борисов в чешкия затвор е бил жена на определени затворници, тая жена от килиите сега си има фенове в бг, които искат същия живот.
70
3
 
2
 
! Отговори
ЛУСТРАЦИЯ преди 1 година
Целия номенклатурен апарат(ГЕРБ, ДПС, БСП, Радев, Гешев) KBИЧИ oт Промяната. Това е лакмус... за кого трябва да се гласува. Само умните ще разберат.
69
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП е истината!!!
68
0
 
2
 
! Отговори
Лена Гугълката преди 1 година
На парапета Киро искаше да ми го подаде отзаде...но аз се съпротивих...Смятам,че не е. редно това срамно деяние..Само поомачка бузетата ми...Но това пък не е чак толкова осъдително..все пак хубавка съм,съблазнителна..
67
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Проф. Габровски не взема акъл от шарлатаните от ПП. Най-малко от Киро ментата.
66
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никой не го пита Киро парапета за нищо. Той е политически труп.
65
3
 
2
 
! Отговори
ПЪЛНА ИЗОЛАЦИЯ ГЕРБ преди 1 година
Обявявам ПЪЛНА ИЗОЛАЦИЯ за всички мои познати, приятели и роднини, които подкрепят ГЕРБ. НЕ ИСКАМ ДА ГИ ВИЖДАМ. НЕ ИСКАМ ДА ГИ ЧУВАМ. НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ТЯХНОТО МНЕНИЕ. ЗА МЕН НЕ СЪЩЕСТВУВАТ.
64
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На мен ми пука за бедните и пенсионерите за болните деца за който няма пари държавата да ги лекува за инвалидите всички тези хора имат нужда от помощ Затова не трябва да допускаме повече Герб и мафиотското управление да ни ограбва и да обрича тези хора на мизерия и още страдания Събираме капачки събираме пари да помагаме на болни хора и деца и все се питам Къде е държавата ???
63
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
над 2 милиона се изнесоха благодарение на тези бивши престъпници
62
3
 
2
 
! Отговори
Курило преди 1 година
От ГЕРБ са тотално побъркани. Днес Боко на някакъв live рисува с флумастер някакви глупости върху на побъркания Добрев чертежите. БАХАХАХАХАХ
61
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
хора, аз съм един от имигриралите, благодарение на тия дето взимаха властта през последното 3 десетолетие, сега се надявам с моята жена (италиянка) и дете, ПП да възстанови баланса и да се върнем, но докато старите прости-тутки са на власт, нов бивак за тях може да има, но не и за нас имигриралите. Никого не обиждам, само казвам, че фактите от тези всички партии, ни изгониха, с приятели останали в родината ни комуникираме през приложения, благодарение на партии като бсп, герп, дпс
60
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Съвсем скоро простото Киро и кокорчо ще са клиенти на правосъдието.
59
3
 
2
 
! Отговори
К преди 1 година
Пак ще гласувам за Асен Василев. И ще агитирам всичките си приятели в полза на ПП. Ако разбера, че някой мой приятел е от ГЕРБ - ще прекъсвам контакти с него/нея. Ако е мой роднина, ще се откажа с държавен вестник от него/нея.
58
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Киро и Асен държат рекорда за най-бързо съсипване и ограбване на една държава. Само за 6 месеца! И добре, че българския народ се осети и им би шута, че не се знае докъде щяха да стигнат
57
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Киро с лъжа влезе в политиката. Какво друго очаквате от него?
56
3
 
1
 
! Отговори
Стъки преди 1 година
Ако обърнете внимание на държавното устройство на господин Рамазан Кадиров и на Лукашенко, ще откриете изненадващо много прилики с държавата на ГЕРБ и Бойко Борисов. Сякаш 3-те държави са правени по калъп.
55
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези инфантили всеки ден като развалени механични играчки повтарят едно и също. Обикалят като цветарки студията ( най-вече противната БТВ, която си е вързала ПъПа за тях) и ни заливат с втръснали опорки.
54
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Цветанов от бивш ГЕРБ с 12 апартамента, но такива като техен Гешев, казаха, че били на тъщата или там квоато била, ГЕРБ е доказана престъпна организация легитимираща се в бг кат партия