Бойкот: Депутатите от БСП излъчваха на живо закритото заседание на НС

Те са против гласуването за Украйна да е скрито от хората
9 дек 2022 11:24, Нели Христова
83
Бойкот: Депутатите от БСП излъчваха на живо закритото заседание на НС
Снимка: БГНЕС

Грандиозен скандал се разразява в залата на Народното събрание: всички депутати от ПГ на БСП излъчват през телефоните си на живо в социалните мрежи закритото заседание на Народното събрание, на което трябваше да се обсъди изпращането на военна помощ за Украйна.

"Няма да стане работата, не разбрахте ли", провикна се Бойко Клечков от БСП.

Още по темата

Председателстващият Росен Желязков неколкократно предупреди депутатите да не разгласяван класифицирана информация през телефоните си, но те контрираха, че просто си държат телефоните в ръка.

Някои от депутатите излъчваха на живо, други само размахваха телефоните си, въпреки че не би трябвало да имат технически устройства в себе си.

Зам.-шефът на НС Кристиан Вигенин настоя за свикване на председателски съвет. "Не може да изхвърлите от зала цялата група на БСП. Ще получим подкрепа, както от колегите против предоставянето на военна помощ", настоя той. Държането на телефона в ръката нарушение ли е, как ми налагате нарушение, попита Гьоков, който се бе сдобил с наказание.

Ще почнем и с протести, и с всичко, което се полага, закани се Борислав Гуцанов. А Иван Ченчев пък настоя да се прекрати заседанието.

Около трибуната дойдоха и представители на "Възраждане". А някои от депутатите на БСП се сдобиха с наказания, съпартийците им пък се възмутиха, че е избирателно.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
2
 
1
 
! Отговори
Алоу, Константинов! преди 1 година
Ходи си пий хапчетата, вече се заработи рублите! Стига замърсява ефира със смрадта си! Все има по някой *** тук, дето се кълне в Русия, а не ще да ходи там, щом е толкова хубаво.
71
2
 
0
 
! Отговори
КОНСТАНТИНОВ преди 1 година
До ДианаДИАНО,ВЪРВИ НА МАГИСТРАЛАТА,ТУК ПАРИ НЯМА ДА ИЗКАРАШ.С РАЗБИРАНИЯТА СИ СТАВАШ МНОГО ЖАЛКА И НИЩОЖНА.
70
4
 
4
 
! Отговори
КОНСТАНТИНОВ преди 1 година
До Разграден дворТИ ЗАГУБЕНЯКО РАЗБРАЛ ЛИ СИ ЗА КАКВО ЗАСЕДАВАТ?ТЕ НИ ВКАРВАТ ВЪВ ВОИНА С РУСИЯ КОЯТО НИКОИ НОРМАЛЕН БЪЛГАРИН НЕ ЖЕЛАЕ.
69
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 67:Метни се от некъде по-високо...ти и на Гешев викаше до вчера "комунист".Прави са от БСП.Тези се крият от народа.Гласували са жива сила да се праща,което е пряко включване в чужд военен конфликт.
68
0
 
2
 
! Отговори
Е, преди 1 година
Кое му е закритото и тайно, щом там присъстват от 240 поне най-малко половината предатели и чалмби??? Значи-ако не беше излъчвано то...никой друг нямаше да знае за тая читалищтна самодейност. От дедо ви Морз- безпристрастен към партии, избори, бюлетини и власт.БАТ- територия ПОЛИТИЧЕСКИ Клондайкен- за кой ли път ви го казвам-селекция на най-отбраните роби и управници - предатели.
67
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Получили са нареждане от Кремъл да се мятат на амбразурата.
66
2
 
6
 
! Отговори
Социаглиcт преди 1 година
Гешев бърже да се сизира за разпространение на класифицирана информация от депутатите на БСП. Удобен случай да попаднат в кауша.
65
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Съдбата на България зависи колко бързо ще разкараме Продажните Перекендета и Дай Българите на с.м.ъ.р.т.С машинките се довлекоха,вкараха предложение,което е и за жива сила.Излъгали са и Бойко да гласува уж после за правителство да го подкрепят и остана с пръст в уста.Тези дали разбраха докато са гласували и че гласуват за пращане на жива сила?Изиграни са всички от някакъв,който е взел частно решние.Да ходи на м.ай.н.а.т.а си с все частното си решение!
64
8
 
6
 
! Отговори
Диана преди 1 година
До КОНСТАНТИНОВ Ти от кой народ си, значи? Да не си руснак, че да виждаш предателство към народа? Няма никакво предателство, сме.шко! Всичко се е решило публично в пленарната зала и тези изцепки на БСП в залата с комисията са само блъфиране, показност, жалки опити да се покажат загрижени за нещо, което всъщност е нищо...Като не разбираш нищо от политика, къде се буташ?!...Всички БСПта трябва да разберете, че сте нефели в политиката и най-добре да си траете, че да не се вижда простотията ви
63
5
 
5
 
! Отговори
Диана преди 1 година
Съдбата на България зависи много повече от това колко бързо ще махнем БСП от политиката,отколкото от това дали да изпратим оръжия в Украйна!Явно това оръжие го изпращаме водени от робския си инстинкт под натиска на някои среди в ЕС.Явно тези, които искат да се изпрати оръжието у нас,се страхуват,че ще ни приемат като отцепници,като нелоялни хора към ЕС с всичките му последици и е явно,че единственото,което ще направим е,че някои руски войници ще умрат от нашето оръжие,но решението е взето веч
62
4
 
14
 
! Отговори
КОНСТАНТИНОВ преди 1 година
НАРОДНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ ИСКАТ СКРИТО ЗАСЕДАНИЕ БЕЛКИМ ОТЪРВАТ КОЖИТЕ ПРИ ЕДИН БУНТ.ДОБРЕ ЗНАЯТ КАКВО ЩЕ ИМ СЕ СЛУЧИ ЗА НАЦИОНАЛНОТО ИМ ПРЕДАТЕЛСТВО.
61
3
 
8
 
! Отговори
НАСЕЛЕНИЕТО преди 1 година
НА КРИМ НЕ Е ПИТАНО ПРЕЗ 1954 г. ДАЛИ ИСКА ДА Е В ОКРАЙНА
60
4
 
10
 
! Отговори
КРИМ преди 1 година
НИКОГА НЕ Е БИЛ УКРАИНСКИ ДО 1954 ГОДИНА
59
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На българите рашки фашаги не трябват вече 80 години. 80 години ни тероризирате 45 години избихте 30 000 в Белене и сега искате пак. НЯМА ДА ВИ СЕ ПОЛУЧИ Ако толкова си харесвате сатрапията Русия заминавайте да се биете. И без това руснаците не искат да се бият и бягат в други държави. Имат нужда от помощ.
58
3
 
13
 
! Отговори
СЛЕД ВЪОРЪЖЕНИЯ преди 1 година
МАЙДАН, ВСИЧКИ ВЛАСТИ В КИЕВ СА НЕ-ЛЕГИТИМНИ
57
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Махайте се укри!По цял ден висите в петзвездните хотели,пиете,друсате се и после халюцинирате тука рашки и комунисти.Болни!
56
3
 
5
 
! Отговори
Прожектор преди 1 година
БСП така се оплете в собствените й популистки червени линии, че скоро ще се превърне в една хартиена ***.
55
3
 
5
 
! Отговори
СЛУЖ. ПРАВИТЕЛСТВО преди 1 година
ВЪРШИ ЦЯЛАТА РАБОТА А ТЕЗИ *** СЕ ЗАНИМАВАТ САМО С 2 НЕЩА > КАК ДА ВЪРНАТ ХАРТИЯТА И КАК ДА ДАДАТ ОРЪЖИЕТО НИ НА ЧУЖДА ДЪРЖАВА
54
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Начинът е излъчване на живо. Мутрата спря излъчванията на живо, за да си потули далаверите.
53
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 51:До 52:Ти си болен наркоман.Нищо общо с Русия нямам.Ти не си добре.Лекувай се.Привиждат ти се само "рашки" .Даже президента ни го виждаш като руснак,защото халюцинираш,а Бойко пък комунист.Болен...отивай в психиатрията!