Бойкот: Депутатите от БСП излъчваха на живо закритото заседание на НС

Те са против гласуването за Украйна да е скрито от хората
9 дек 2022 11:24, Нели Христова
83
Бойкот: Депутатите от БСП излъчваха на живо закритото заседание на НС
Снимка: БГНЕС

Грандиозен скандал се разразява в залата на Народното събрание: всички депутати от ПГ на БСП излъчват през телефоните си на живо в социалните мрежи закритото заседание на Народното събрание, на което трябваше да се обсъди изпращането на военна помощ за Украйна.

"Няма да стане работата, не разбрахте ли", провикна се Бойко Клечков от БСП.

Още по темата

Председателстващият Росен Желязков неколкократно предупреди депутатите да не разгласяван класифицирана информация през телефоните си, но те контрираха, че просто си държат телефоните в ръка.

Някои от депутатите излъчваха на живо, други само размахваха телефоните си, въпреки че не би трябвало да имат технически устройства в себе си.

Зам.-шефът на НС Кристиан Вигенин настоя за свикване на председателски съвет. "Не може да изхвърлите от зала цялата група на БСП. Ще получим подкрепа, както от колегите против предоставянето на военна помощ", настоя той. Държането на телефона в ръката нарушение ли е, как ми налагате нарушение, попита Гьоков, който се бе сдобил с наказание.

Ще почнем и с протести, и с всичко, което се полага, закани се Борислав Гуцанов. А Иван Ченчев пък настоя да се прекрати заседанието.

Около трибуната дойдоха и представители на "Възраждане". А някои от депутатите на БСП се сдобиха с наказания, съпартийците им пък се възмутиха, че е избирателно.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До до 28. Спрял си в миналия век
31
8
 
4
 
! Отговори
до 28 преди 1 година
Че къде да бъдела комунистическата партия. Защо БКП не се разформирова като останалите компартии в бившите соц страни? А само си смени името на БСП? На комунистите лъжата им в кръвта те си лъжат щом отворят уста. Каква е разликата между БКП и БСП? ТАКАВА НЯМА. И ТОГАВА и сега си поддържат Москва, и тогава и сега са против Запада - погледни какви ги върши Йончева и останалите им членове в Брюксел. ЕС отдавна знае, че България е пета колона на Москва в ЕС. Затова не ни искат ни в Шенген.
30
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 29. Каквото и да правят няма да ги харесам понеже знам че всичкото това е една голяма парлама. Решението е взето отдавна с пълно съгласие, а се га правят циркове за пред населението.
29
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво на БСП! За пръв път го казвам, но голямо браво на БСП! Ей, ще взема да ги харесам тия най-накрая!
28
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Сър Пичук. Къде има комунистическа партия ?
27
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да не ги видим наколенкаджиитте на Козяк.Затова е закрито,разпродайте и продайте Родината си *** Америка окончателно.Смешни пионки.Няма да направят правителството ,докато не дойде новото шефче на Козяк.Нали всички Янев,Карадайъъъъ ,Зафиров и тнт бяха в Америка,за да им спуснат директиви.Позор за България сте всички.
26
3
 
7
 
! Отговори
Сър Пичук преди 1 година
*** ми е любимка вече. За няколко години успя да за нули комунистическата партия. Трябва паметник да и издигне, ако на следващите избори са под 4 процента
25
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Интересно другарката Нинова като толкоз и е противен Западът защо изпрати синчето да учи в САЩ. И лъжеше, че е на американска стипендия. Тя му плати учението - 400 000 долара от джоба си /??/. После не го изпрати да се квалифицира в родната Москва, а го остави да работи в Ню Йорк. После се разпищя, че българите трябва да се ваксинират с бозата "Спутник" срещу Ковда, но синчето го ваксинира с американска ваксина. И цялата им шайка БСП са такива. Навремето само те почиваха на Запад, българите тук
24
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Че що се крият? Нали постоянно отчитат, че народът бил "за"?
23
10
 
8
 
! Отговори
Влади преди 1 година
Пристигнал руския митрополит Антоний, уж за някакво богослужение. Уж, защото православието е просто оръжие в руската имперска политика. Явно е носил и чувал с рублички, да подкове местните руски агенти. В резултат, комунистите от БСП предават секретни данни от закрито заседание на НС. Това си е национална измяна.
22
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Що да не предават,тия киффльовци нали ние сме ги избрали?Или от Козяк са наредил,да не знае народа ,кой е слуга на Украйна .
21
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Ангелов. Пий гинкобилоба въпреки че няма да ти върне амнезията за предходните 8 години.
20
12
 
6
 
! Отговори
Ангелов преди 1 година
До 14Абе аз ли бъркам и ли ти си заблуден но небешели фашизмът които нападна независими държави включително и твоя любим но несъществуващ ссср сега историята се повтаря фашистите нападат независима държава с цел заграбване на територия.
19
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В германия преврата не успя но в БГ ще успее.
18
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 16. БСП не е на 80 години бе образ
17
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ?!? 15 Търси предателите сред американските слуги - ПП , ДБ , ГЕРБ . Кво искат да скрият от хората . После така или иначе ще го научим от посланика на Украйна . украинска колония ли сме вече - те знаят всичко , ние сме в затъмнение . И що - да не би да изпуснат някой глас , ако има разочаровани техни фенове
16
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Специално решенията на БСП се взимат в Кремъл. И това е вече близо 80 години. Обаче пищят, че решенията може да се взимат и на друго място - това не им дава мира. След всичко, което понесе българския народ до сега от Сатрапията на БСП им е малко. Друго си е магазините да са празни, да ни стрелят по границите и да не можем да видим как живее останалия свят. А за останалия свят да ни информират от "Работническо дело" как гниел. Е ако се върне това време ще бъдат щастливи.
15
14
 
7
 
! Отговори
?!? преди 1 година
Новия Отечественият Фронт. Нинова като Димитров винаги готова да оредаде страната си. Това не е цирк това е много опасно! Крайбо време е да вкезе прокуратурата твърдо МВР да си свърши работата да се осигури националната сигурност
14
12
 
20
 
! Отговори
Възраждане на СССР преди 1 година
Браво!! Нито патрон за фашистския режим в Украйна
13
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За какво ни е парламент с 240 депутати и сума обслужващ персонал? Решенията се вземат на Козях. То целият ЕС не е субект, а обект на САЩ. Освен това си плащаме на краварите са самолети на хартия. Значи можем без парламент, ще спестим доста пари.