Митрофанова: Няма нормален човек, който да желае война

Руският посланик изненаващо се появи за празника на Плевен
9 дек 2022 19:31, Йоана Цонева
79

Ден преди празника на Плевен, руският посланик Елеонора Митрофанова се появи в града.

Въпреки че кметът Георг Спартански беше обявил, че няма да кани посланици и представители на държавната власт, за да няма "политически спекулации", визитата ѝ е вече факт, предаде Bulgaria ON AIR.
Още по темата
В събота градът отбелязва 145 години от освобождението си от турско робство. Митрофанова поднесе венец пред параклиса-мавзолей "Свети Георги Победоносец" и присъства на изложба в панорама "Плевенска епопея".

Помолена да коментира социологическо изследване в Русия, което показва, че 55% от руснаците искат мирни преговори с Украйна, тя заяви, че според нея няма нормален човек, който да желае война.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
3
 
7
 
! Отговори
Вълчан преди 1 година
Ами кой каза, че ЛилиПутин е нормален?!
67
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Така и мислеше, другарко Митрофанова и през февруари? Или се надаше КИЕВ ЗА 3 ДНИ. Сега като виде дебелото и се прииска мир. Аааа не - първо си изтегляш армията и после молиш за мир.
66
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Точно така е
65
2
 
11
 
! Отговори
Не сте нормални преди 1 година
Именно за това руснаците не са нормални.
64
2
 
6
 
! Отговори
Гладиатор преди 1 година
И така преди 145г.нещо се случва на тогавашната Османска империя, много от западните сили не са съгласни с това/ като сега/ но става факт! И когато България е освободена, един от героите на Освободителната война капитан Петко войвода, преди смърта си издига черно знаме, на което написва " Те погребаха България", но не за тези , които са ни освободили, а за тези които са станали политици след Освобождението! Това е значимо и сега, но с друг лозунг" Ние погребахме България, защото ги избираме"!!!
63
8
 
3
 
! Отговори
Гладиатор преди 1 година
Русия е " Терористична" държава??? Ако е така , Османската империя с какво е предизвикала Царска Русия 1877г, и защо тогава тази война е Освободителна за Нас Българите! Впрочем Царска Русия обявява война на Османската империя поредната война трета или четвърта?Значи Българите сме продажници, както ни изнася! Светинята Левски, ако е чел някои историята, но не такава каквато е написана на бесилото го качват български чорбаджии. Та ние сме непризнателни към всичко и всички! Затова си носим кръста!
62
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ми що я почнахте, като не я искате ***,митрофанова? Излиза, че сте ненормални..
61
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Значи Путин и половината руснаци са ненормални.
60
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Митрофанова прилича на мъж в рокля. После рускините били най-красивите жени, да бе да.
59
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 51:На теб май ти плащат щом си забравил репортажите от там как стрелят по хора от Донбас включително по бесарабски българи.8 г. са нарушавали Минските споразумения,а на 16-ти февруари хиляди ракети са изтреляли.Питай там в Донбас хората защо се радват като видят руснаци.Писнало им е от терор.Ако ги оставят.ще ги заколят укрите.
58
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чичо Митрифанов да не би да каза, че пОтин не е нормален???
57
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ми то за това руснаците са по принцип НЕ нормални. Те ментално са още пред Сталинград. Най-голямата радост е да облекат внучето във военна униформа и гледат парада на "безаналогови" оръжия...
56
4
 
17
 
! Отговори
Митрофанофф преди 1 година
От думите й излиза, че Путин не е у ред. Те май вси ония са от един дол дренки.
55
4
 
18
 
! Отговори
Супер лицемерие преди 1 година
Супер противна е тази жена
54
3
 
9
 
! Отговори
...! преди 1 година
До SS/ПроСтоТо/! Само за една държава знам, че си прави парадите пред мумията на най-великите Гей на миналият век/Водата от фризера/! Путин даже го сравняваше със ..."светиите"? А който на Запад вижда само обратните, проблемът си е негов! Има психиатри за тая работа!
53
10
 
10
 
! Отговори
SS преди 1 година
Ако някой смята ,че ЕС и неговата хомосексуална ценностна система е признак на цивилизация значи или той е такъв или не е в ред с главата ! Да приемаш гнусното и противоестественото за нещо нормално си за лекар !
52
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 51. Не изглежда, а им се плаща. Никой нормално няма да плещи подобни глупости като тях.
51
7
 
10
 
! Отговори
До ПросТо То преди 1 година
На някои изглежда им се плаща, да говорят обратното на това, на което викат истина! Украинците сигурно сами са си изравнили Мариопол със земята, строили са 70 километрова колона от танкове пред Кремъл, и са блокирали Черно море, та руснаците да не могат да излязат! Съвест и морал нямат, влюбените в Империята на Лъжата!
50
7
 
8
 
! Отговори
ЯМБОЛИЯ преди 1 година
Само вие руснаците обичате да разширявате територията с огън и меч. Затова нямате работа нито в Плевен ,нито на друго място в Европейския Съюз и Цивилизацията. Марш в Блатото руски убийци.
49
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ПРосто еАко Украйна продължи да си бие също няма да има Украйна.