Търсят се 6 депутатски гласа, за да мине кабинет на ГЕРБ

Резерв от подкрепа имало при БСП и "Възраждане"
193
Търсят се 6 депутатски гласа, за да мине кабинет на ГЕРБ
Снимка: БГНЕС

„6 гласа им трябват на ГЕРБ-СДС за мандата. Ще ги търсят през уикенда“, заяви съпредседателят на „Демократична България“ Атанас Атанасов пред bTV.

Според него това се обсъжда.

„115 гласа вече са били осигурени. Разбираме, че се обсъжда това, на много високо ниво. А именно механизмите, по които да се осигурят тези 6 гласа – или някой да ги даде, или някой да отсъства, ще следим какво се случва“, добави Атанасов.

Той поясни, че от ДБ няма да отсъстват в зала при гласуването. По думите му шансове има първият мандат да мине.

Според него резерв от подкрепа има при БСП и "Възраждане".

Атанасов коментира и "ухажването" от страна на ГЕРБ.

„На Борисов му трябва политическа пералня, затова толкова ухажва ДБ. Тези перални обаче отдавна не ги произвеждат в нашия завод, образно казано. Ние не можем да сме ново издание на реставраторските сили“, добави Атанасов.
Съпредседателят на ДБ отчита, че избирателите искат редовен кабинет, затова ДБ и "Продължаваме промяната" имат план за втория мандат.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още по темата: ГЕРБправителство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
143
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То изтръгването не успя, ГЕРБ пак са първа сила, а вие сте в посока извън парламента.
142
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
последните парици от крадените милиарди на Бибон-Тиквуний неосъществения постримски император влизат в действие, за да забавят малко изстъргването...
141
1
 
3
 
! Отговори
Име преди 1 година
Зависи колко кинти ще им предложите, от 240 продажници, все ще се намери някой! Аз лично правителство от този парламент не искам, видяхме на какво са способни за 33 години!
140
5
 
5
 
! Отговори
БОТЕВА преди 1 година
Тези от Герб търсят валути, за да изплащат заемите на лидера си от Банкя. Честито на търсещите. Аз моите пари и валути съм си ги спечели честно и почтено, при това още по времената на масовата приватизация в България преди около 25 г. Честито на тези от БНБ.
139
3
 
2
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Тези от Герб къде си ги търсят тези депутати ? Да отидат да ги търсят при Василка Ботева, но тя не е в НС. Ще направя дует с нея, ако България отново няма редовно правителство на мутрите. ЩЕ ГО ПОВЕДА ХОРОТО, разбира се.
138
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Държавата е на автопилот, на важните постове са поставени чужди марионетки, кукли на конци, дирижирани отвън -- при това положение няма да има никога икономически подем, което се вижда много ясно, като се сравнят показателите при социализма и днешните. Но никой не иска да говори, защото ще си загуби работата.
137
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нар. събрание е нещо като къщата на биг брадър, на големия брат. Чакат се само инструкции отвън, никакви самостоятелни решения, които са в български интерес.
136
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нар. събрание е неефективен инструмент за управление на България, ефектът на законите и други решения е вреден за интересите на страната.
135
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Заплатите на депутатите са много високи и от тях няма никаква полза. Вече няма отцепници като едно време -- много просто, в листите се записват само послушни без собствено мнение, с една задача -- да не проявяват някакви инициативи и само да си получават заплатите до изтичане на нар. събрание. Даже те си плащат да бъдат наети за подобна работа.
134
1
 
3
 
! Отговори
янко преди 1 година
ще се намерят няма как. Инатите от ПП и ДБ не щат да проумеят, че са изззполззвани и преди и сега и занапред
133
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това деденце явно вече заради възрастта има известни ментални проблеми - много от твърденията му по късно се оказват откровени празни приказки и лъжи преди година и нещо орева света за някакви 20 хиляди подслушвани души в страна, а накрая се оказа, че няма дори и един и това се доказа на най-високо ниво...
132
3
 
3
 
! Отговори
Журналист преди 1 година
Тези от Герб търсят депутати. Нали скоро имаше избори и си ги избирахме народните представители. Сега пък те отново търсели избори. Като не могат да съставят правителство, просто да не се занимават с политика. Тези неща са свързани с пари, финанси и подобни икономически понятия, които за тях са като пожарникарски шлангове. ХУБАВОТО СТОЙНЕ ЗЛАТНО ЧЕЛО ИМА.
131
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП се борят срещу корупция -- да. Но са неизбираеми и нямат бъдеще защото са марионетки на сащ и брюксел, а самата корупция идва оттам. Т.е. ефект от тях няма, само прах в очите на безпросветното население. Демонстративно оказват помощ на нацистката хунта в украйна -- ха-ха, хи-хи ! Те са в един отбор с герб с малко по-различни нюанси -- нещо като "ние ще залъгваме масите по друг начин, не по-вашия." За това е необходимо да са на власт без да се обвързват в някакви споразумения с герб.
130
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Корупционната партия герб е отровила цялото народно събрание.
129
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За 6 месеца ПП направиха изключително много за България и нейните граждани - целенасочено , планово и дейно срещу корупцията , без страх от нищо , пенсиите не бяха вдигани повече от десет години , само подаяния по 50 лева за Великден и Коледа и и....... Това изплаши мафията и корумпираните ѝ слуги навсякъде и с мръснишки подмолни схеми свалиха дейно и работещо правителството ! Но , който гроб копае , сам влиза в него !
128
1
 
2
 
! Отговори
лиса преди 1 година
"Търси" си се пред ПАРЛАМЕНТА, като пред НАРОДНИЯТ ТЕАТЪР при добро представление.
127
8
 
9
 
! Отговори
Военен брокер преди 1 година
ПП и ДБ се радват ,че не сме влезнали у Шенген .ПП изписаха тонове доноси срещу България. От две години купените през министерството на спорта от ПП медии тръбяха ,че тровим ЕС. А разликата във върнатите от границата храни е 20 тона на ден и то при увеличен трафик заради войната.ПП водят политика като улични амбулантни търговци на тенджери ,само лъжи и манипулации.След като направят по 1-2 милярда ще си идат по домовете в Канада и други държави да си живеят спокойно старините на наш гръб
126
2
 
16
 
! Отговори
КОНСТАНТИНОВ преди 1 година
КАКВА ЛЮТА БИТКА ЗА ВЛАСТ.ТЕЯ БОЛНИ ЗА ВЛАСТ ИНДИВИДИ ЛИ ЩЕ СЕ ГРИЖАТ ЗА БЛАГОСЪСТОЯНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ И НАРОДА БЪЛГАРСКИ? ЕДВА ЛИ,ТЕ СЕ КЛАНЯТ НА ЕДИН БОГ,ПАРИТЕ.
125
4
 
14
 
! Отговори
Хасан преди 1 година
Следващата седмица точно ти. Атанас Атанасов ще обикаляш депутати да се молиш да гласуват за вашия мандат. Те ПП вече имат опит със срещи в апартаменти и кражба на чужди депутати. Наистина не ли можеш да се погледнеш отстрани и да разбереш колко си неъстоятелен?
124
3
 
14
 
! Отговори
55 преди 1 година
Оффф, видяхме ви и вас, тотална некадърност и фалш сте.