НСО търси 20 охранители и 10 шофьори

Документи ще се приемат до 27 януари
6 яну 2023 14:10, Анисия Иванова
20
НСО търси 20 охранители и 10 шофьори
Снимка: БГНЕС

Националната служба за охрана (НСО) приема документи на кандидати за обявените през ноември м.г. свободни позиции за служители в държавната охранителна служба. НСО търси да назначи общо 30 служители на сержантски длъжности – 20 охранители и 10 шофьори.

Документи ще се приемат до 27 януари 2023 г., съобщиха от НСО.

Свободните 20 длъжности за охранители в НСО са за кандидати до 32 години със завършено най-малко средно образование. Новопостъпилите служители ще преминат начално военно обучение и първоначална професионална подготовка, с която ще придобият специфични знания и умения за използване на огнестрелно оръжие, специализирано оборудване и тактика и техники за защита.

Кандидатите трябва да са пълнолетни български граждани с чисто съдебно минало, да са физически и психологически пригодни, както и да притежават свидетелство за управление на МПС от категория „B”.

Кандидатите за служители по охраната преминават през изпит за установяване на ниво на физическата подготовка, психологическо изследване и заключително интервю.

Свободните 10 сержантски длъжности за шофьори в НСО са за кандидати, не по-възрастни от 40 години, психологически пригодни, с най-малко средно образование и с чисто съдебно минало. Кандидатите трябва да притежават свидетелство за управление на МПС от категория „C” и да не са лишавани от право на управление на МПС през последните 3 години. Сред изискваните документи е и удостоверение (справка) от МВР-Пътна полиция за наложените наказания на водача.

Кандидатите за водачи на МПС преминават през изпит за установяване на нивото на специфични знания и умения за изпълнение на длъжността, в т.ч. практически изпит с управление на автомобили от различни категории („C” и „B”) на полигон и в градски условия.

Документи се приемат всеки работен ден от 09:00 часа до 11:00 часа и от 14:00 часа до 16:00 часа в приемната стая на контролно-пропускателния пункт на НСО на адрес: гр. София, бул. „Черни връх“ № 43, НСО.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия продължават като едно време. Какъв е този дискриминиращ член да си ди 32год.Ами ти може да си шампион по джудо, бокс, великолепен стрелец, обаче да си на 34 примерно! И затова няма да те допуснат в НСО? Нещастници, за този член всеки може да ги осъди и да изкара пари от тях, пълна дискриминация по възраст, вкоето абсолютно никъде го няма в ЕС
15
0
 
5
 
! Отговори
Динев преди 1 година
Най-добрите вече са заети , не знаете дори как да ги търсите!
14
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За тия пари няма кой да дойде да ви слугува
13
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Навремето бутаха пари, да влезнат в НСО, сега няма хора или е кофти работата.
12
1
 
8
 
! Отговори
УБО преди 1 година
На времето за такава служба се искаше да имаш вуйчо владика за да се вредиш около власта.Бензинджии,склададжии и прочее бяха все ,,наши хора".Днес тези работи станаха за подигравка.Дори отмина пандемията за митничари и ,,хотелиери".Там където са сладките служби,по стар обичай се нареждат само роднини.За там конкурси няма.
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ползват те като *** за без пари
10
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За 1500 лева да не се прибираш
9
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма да им е трудно да намери.. Състезатели биячи колкото искаш...
8
0
 
5
 
! Отговори
Че кой би искал преди 1 година
да пази тези пр0дажници?!?
7
0
 
8
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 1 година
Май никой нище ,а пази държавните димбели !
6
1
 
4
 
! Отговори
над 32 вече са преди 1 година
дъртаняни. Няма в ЕС по дискриминираща държавица: Свободните 20 длъжности за охранители в НСО са за кандидати до 32 години
5
2
 
4
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Заплати? С кат.С за по-малко от 2000, забрави.
4
2
 
20
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 1 година
Свободни места за още хрантутници.
3
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Трябва да е газил поне веднъж майка с количка на пешеходна пътека!
2
3
 
22
 
! Отговори
Един преди 1 година
Демек 30 бияча!!!
1
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ако е съден пречи ли или е предимство?