Настимир Ананиев ще съди Трифонов заради твърденията му за Nexo

По-рано от ГЕРБ съобщиха, че проверяват връзката на депутата от ПП с криптобанката
13 яну 2023 13:42, Нели Христова
90
Настимир Ананиев ще съди Трифонов заради твърденията му за Nexo
Снимка: БГНЕС

Настимир Ананиев ще съди Слави Трифонов заради скандала с Nexo. Това заяви самият той в кулоарите на парламента, цитиран от "24 часа".

Срещу Слави Трифонов и гласа зад камера, който му подсказва, ще заведа дело със сигурност заради лъжите, които се изрекоха. Защото когато решиш да оронваш престижа и репутацията на някого, трябва да поемаш отговорност. Трябва да се знае в България, че когато някой си позволява да лъже и да прави внушения, ще поеме отговорност в съда, обясни Ананиев.

Още по темата
Консултирал съм се с адвокат, ще предприема конкретни съдебни действия срещу всяко едно лице, което оронва моята репутация и добро име и ме замесва в скандали, които не съществуват, каза още Ананиев.

За Антони Тренчев той обясни, че го познава от 43-ото народно събрание, както го познавали и Даниел Митов, Тома Биков и Петър Николов, настоящи депутати от групата на ГЕРБ-СДС.

Имали сме намерение за дейност и съвместни проекти, които за съжаление не се осъществиха, тъй като нито на мен, нито на него му стигна времето за това нещо. В момента не съм в съдружие нито с Антони Тренчев, нито съм в управителни органи на каквито и да е дружества, обясни Ананиев за връзката си с Тренчев.

По-рано от ГЕРБ съобщиха, че проверяват връзката на депутата на "Промяната" с криптобанката. На това той пък отговори, че те явно са "новият разследващ орган на прокуратурата".

Може би след закриването на спецпрокуратурата те са ново разследващо звено. Няма проблем, нека да разследват, ние нямаме какво да крием, въпросът е че когато се разследва, трябва да се разследва всичко, а не избирателно, посочи Ананиев. И обясни как е декларирал цялото си имущество пред КПКОНПИ, за разлика от лидера на "Има такъв народ" Слави Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
0
 
! Отговори
Иван радоев преди 1 година
Криптомир е типичен представител на случайниците и некомпетентни мошеници с комплекси и амбиций
74
0
 
0
 
! Отговори
Граматична полиция преди 1 година
Оронва се грозде, уронва се престиж.
73
0
 
1
 
! Отговори
Иван преди 1 година
Дано да го осъди ,но с ефективна присъда , не с парична , ....
72
0
 
6
 
! Отговори
Две могили преди 1 година
Този морж винаги ми е бил противен. Шарлатания та се не трае. При Сашо Диков, Киро няколко пъти се хвалеше, че млади и перспективни ИТ специалисти са финансирали ПП. И дядо Еконтий ги разкри и им секват паричните потоци, а Киро е супер скъсан и няма кинти, даже не върна заплатите дето обеща, като фалшив министър на икономиката
71
0
 
5
 
! Отговори
Нов преди 1 година
Настимирчо, хитрата сврака с двата крака.Неможе всичко да постигнеш на чужд гръб.Идва време да си платиш за гяволъка..
70
0
 
3
 
! Отговори
Аларма преди 1 година
Те всички са деца на. Стари беседата- не четете ли за Кирил Добрев - колко фирми поръчки и с него и сина на президент Първанов и още от бившата номенклатура- БСП продължава да си управлява все деца на ДС .
69
0
 
11
 
! Отговори
Народна преди 1 година
Откъде се появиха тези измамници Киро Асен Лорер Настимир Как още ги търпи народа Безсрамници Безочие Наглост
68
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как е с крадени пари, върви ли глътката и хапката?
67
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
този как се е надул с кюфтаци, направо ще се пръстне горкия. Ама то с такава заплата 5000 и далавери за още 250000 на месец живот ли е.
66
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Циркадцийницата на тези 240 продължава. Поредното доказателство че въобще не ги интересува за народа, за вас мили роби и офце. Тези само се съдят кой кого ощипал по малкото розово дуппее, и няма един свестен закон, промяна в закон или каквото и да е за да подобри живота на робите. Офце събудете се, трябва да има гилотина на всеки площад и тогава ще се оправят нещата.
65
1
 
20
 
! Отговори
Ася преди 1 година
Настимирееееееее гола вода си.За това ли рипате срещу Гешев и се бършете с Борисов,за да крадете, колкото душа ви иска ,а вашите души както се знае са ненаситни.Толкова сте нагли,че искате да не се мъчите много като крадете.Аз става честичко и безнаказано. А иначе сте ,,големи борци срещу корупцията всяка втора дума и нулева корупция. Престъпници!
64
0
 
3
 
! Отговори
Хаха преди 1 година
Важна дама става тя
63
17
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Точно така трябва да се постъпва с такива клюкари като Славчо.
62
0
 
10
 
! Отговори
език мой преди 1 година
***, Неличка пише се уронвам. Това което си написала оронвам - означава, че си оронила гроздето или царевицата, отделила си зърната от кочана. Колко мъка има по тоя свят и най-вече неграмотни журналисти като Неличка :)
61
11
 
3
 
! Отговори
хмм преди 1 година
ту- лу- па сега завижда, вика си ако не бях толкова *** , нямаше да ме снимат с кюлчета, а щех да имам крипто банка
60
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако имаше промяна, Възраждане щеше да е първа политическа сила, не тез спуснати с НЛО.. Дерзайте..
59
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този плондир май ще свърши в американски затвор, добре е да се успокои малко. ПП е мъртва, да крадеш от американци е червена линия. приключиха
58
1
 
22
 
! Отговори
Peзилe Гpaнge преди 1 година
Гenииии, Пpoмeнaтaaa! Бopим ли kopynциятa, бopим ли я? Myxaxaxaxa...
57
4
 
28
 
! Отговори
перко преди 1 година
И какво излиза? В ПП освен далавераджии и шарлатани други няма! Честито на избирателите им!!! !
56
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не му оронвайте престижа и името на човека, живее в София град охолно, хладилника му е пълен, съседите го поздравят, ще кандидатства догодина за Уса сенатор.