Борисов се надявал, че всички се борят за любовта му

Това, че с Нинова ще седнат на една маса няма да доведе до правителство
20 яну 2023 08:46, Нели Христова
36
Борисов се надявал, че всички се борят за любовта му
Снимка: БГНЕС

Най-вероятно това, че Корнелия Нинова и Бойко Борисов ще седнат на една маса, няма да доведе до правителство. Но е знак, че БСП си намери мястото, така да се каже. Това мнение изрази политологът Първан Симеонов пред NOVA, коментирайки предстоящата лидерска среща, на която Бойко Борисов потвърди, че ще присъства.

По думите му хората в България напоследък се делят на ново и старо поколение. „От ориентирани към Запада, малцина базирани главно в София и по-големите градове, прогресивно-либерални хора. И на не толкова ориентирани към Запада, застаряващо общество, по-консервативни хора. БСП какво правеше при прогресистите? Тя ако беше прогресивна левица – тя щеше да е там. Но тя не е. Тя е консервативна формация. Тя се връща към себе си. Хартиената бюлетина е нещо, което младото поколение не би разбрало, защото търси дигитални нища”.

Според Симеонов Бойко Борисов се надява на още нещо. "Спомнете си онези времена, в които той беше центърът, и всички се бореха за любовта му. Той сега какво ли си казва: "Ето сега и Нинова ме иска, и Христо Иванов ме иска". Но това ще е погрешно. Според мен Борисов надценява влиянието си”, подчерта политологът. И допълни: „Това, че някои партии дадоха заявка, че няма да отидат на лидерската среща, дава възможност на БСП да каже „Нека все пак да се видим”. И така да избутат изборите да не са примерно на 26 март, а на 2 април. Преди няколко дни казах, че изборите вече са сезонно явление. Предният път БСП държа мандата, за да излезем от лятото. Сега го държи, за да излезем от зимата”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
4
 
! Отговори
Читател преди 1 година
Глупостта ходи по хората.Нинова ще изгори като фас от изпушена цигара, лигавейки се при присъствието на Боко.
20
1
 
3
 
! Отговори
До 22 преди 1 година
На всеки нормален трезво мислещ човек е ясно че изредените от теб фотошопи, шкафчета,,,сигналът ,Барселона подаден от ,,Боец",,*** и т.н. са ченгеджийски приоми и поръчка на организираната престъпност!Медийни публикации ,копирани от Гугъл и Фейсбук представени като факти.!Нали ако имаше един действителен документиран факт ,чегъртащият Рашков щеше да го развее пред обществото ,ама такъв няма! Иначе ,,вервайте си"примитивни,необразовани хора!
19
2
 
2
 
! Отговори
Помним,знаем преди 1 година
Първан е човек продължител на делото на -Андрей Райчев и Кънчо Стойчев/Кънчовците/ ,хората създадени от Андрей Луканов! ,,Галъп",агенцията на БСП
18
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кое е любовта му барселонката ли?Нема а се борим за нея
17
0
 
2
 
! Отговори
Многа т а по тва преди 1 година
А за мойта любов кой се бори
16
7
 
5
 
! Отговори
питам преди 1 година
Този политолог ли е или ПР на Киро и пъдарите му ?
15
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Неумно изказване на ялов ентелегент, никога не водил повече от кръжок народ. Такива няма смисъл да им се дава форум. Безполезни са.
14
12
 
14
 
! Отговори
оракул преди 1 година
Борисов мооже би е добре да се оттегли от политиката, защото снимките с пачките и кюлчетатао, магистрала" Хемус", къщата в Барселона, простата кърджалийска п.....ка , и др. ще го преследват цял живот. В този смисъл неговите симпатизанти трябва много внимателно да преценят дали не носи повече вреда на ГЕРБ , откоэлкото полза.В тази връзка вече никой, освен ГЕРБ не се бори за любовта му, тъкмо обратното- той е симво на
13
6
 
17
 
! Отговори
Нексо преди 1 година
П.Симеонов е спонсориран от ПП с парите от Нексо,
12
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ми, то в момента всчко зависи от ГЕРБ затова Борисов ням нужда да се надява на останалите партии, те зависят от него.
11
5
 
6
 
! Отговори
Хехе преди 1 година
Реваншът на Борисов е поканата от Нинова.Там той ще и върне нейната паметна реплика - ДАЙ ДА СЕ РАЗБЕРЕМ ПО МЪЖКИ! НЯМА ДА БЪДЕ НА ТВОЯТА! НЕ СЕ БОРИ ЗА МОЯТА ЛЮБОВ!
10
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Значи Борисов и Нинова са опасно ненормалнни индивиди.
9
1
 
12
 
! Отговори
Маг Минчо преди 1 година
Още един от четата на "мисирките" - Журналисти,политолози,умници от Фейсбук и специалисти по всичко! Тъжна ,тъжна територия.....
8
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много си ни умен! Чудно как Нинова не те е поканила за мандата?
7
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Я вземи познай поне веднъж изборните резултати! Аман от прорицатели!
6
0
 
19
 
! Отговори
Соня преди 1 година
Изтрещялник!Дрънка глупости на кило
5
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жалко е хора, които се водят за професионалисти,да заемат непрофесионални позиции!Г-н Първан трябва да е етичен с оценките,защото рискува да звучи като партиен политолог.С такива е пълно по нашите земи..
4
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Първанчоо, и ти взе да ръсиш тъпотия след тъпотия. Обикаляте само студията и ни облъчвате с глупости. Понеже се оядохте покрай това политическо безвремие и съвсем се самозабравихте. Иначе на две магарета плявата не можете да разделите...!
3
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А не беше ли така? Всички вие се състезавахте кой от вас ще се подмаже най-лигаво и лакейски на Борисов. . После обърнахте плочата. Същото ще стане и с Русия. Сега се надпреварвате кой да плюе най-сочно и надалече по Путин, но когато вятъра смени посоката и вие ще се извъртите без грам угризения на съвестта. Ветропоказатели злощастни.
2
4
 
1
 
! Отговори
Ядрен Вампир Z преди 1 година
Аз ще му пазя любовта но си искам парите.Нали *** не мисли че за без пари ще агитирам за него?,Ей тъй щото съм ден на Герб