ДБ преговаря с ПП за изборите, целта – реформаторско управление

Без избирателна активност нямало да има легитимно мнозинство
64
ДБ преговаря с ПП за изборите, целта – реформаторско управление
Снимка: архив, БГНЕС

Лидерът на ДБ Христо Иванов потвърди, че десните водят преговори с ПП за предстоящите избори. Целта е да се създадат конфигурации, които да дадат ясна опция на гражданите да гласуват за реформаторско и демократично управление.

Още по темата
Засега обаче няма финализиран резултат от преговорите.

Иванов призова избирателите да отидат до урните на предстоящия на 2 април предсрочен вот.

По думите му, ако няма избирателна активност, няма как да има успешно и легитимно мнозинство.

Той отсече, че не може повече България да бъде управлявана от служебни правителства.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още по темата: изборипреговориППДБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
2
 
1
 
! Отговори
Аз преди 1 година
Тия ще станат коалицийка от пет-шейсе партии, бааах ти, хахаха
44
3
 
2
 
! Отговори
КлубДондуков53 преди 1 година
Голяма грешка ще бъде за ПП ако приемат. В ДБ са бившите реформатори, които крепиха и слугуваха на ББ няколко мандата, а той им се отблагодаряваше с финансиране на техните нпо-та по европроекти в министерствата, където силни бяха ГЕРБ. Секретарката та Христо даже я разследваха от ОЛАФ
43
3
 
1
 
! Отговори
доналд преди 1 година
Я, тя то от хубаво по-хубаво взе да става!!! От къде ни я докараха тази карикатура??? Кой го излъга това дете, че има качества??? Поне чар да имаше, че да му гласуват!!! А той гения решил с Киро Острото да се събира. Ало горе политиците в небесата, не сме 97 че да гласуваме против червените. 25 години Демокрация минаха от тогава!!! Кво ни взимате за канарчета!!!
42
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До АнонименВие от ДБ -военнолюбци просто ще отпаднете от следващите избори и затова се коалирате с ПП , които са същите като вас ! Вие предадохте десните избиратели !
41
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дб просто ги е страх да не отпаднат. Макар, че пп имат повече загуби. Ако се коалират 2+1 няма да направи 3, а по-малко. Дб-ци има и умни хора. Пп са на силни субстанции предимно.
40
2
 
12
 
! Отговори
Васил преди 1 година
Целта е на ДБ винаги е била една - да обслужват олигарсите, които са ги създали.
39
1
 
11
 
! Отговори
наблюдател от ООН преди 1 година
Свидетели сме на безпрецедентно и манипулирано замерване на българските граждани с претенции за собственост и монопол върху националните интереси от страна на две партии, вплетени в едно принципно невъзможно идеологически и програмно политико-партизанско кръвосмешение. Всеки лидер от тях си играе и жонглира пред българските избиратели с това, че той или тя представляват и изразяват националния интерес в това изключително сложно за целия свят политическо време.
38
2
 
5
 
! Отговори
поетътГОеОбрисувал: преди 1 година
Патриот е - душа дава за наука, за свобода;но не свойта душа, братя,а душата на народа!И секиму добро струва,само, знайте, за парата,като човек - що да прави?Продава си и душата.
37
3
 
4
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 година
Няма лошо. Аз ще гласувам за тях ако в програмата им има точка за мобилизация на поне 50000 евроатлантика!
36
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
реформаторско и демократично управление. да се чете : Деформаторско и демоНкратично управление.със стари *урви нов бърдак не става
35
1
 
2
 
! Отговори
Лена Мустакатата преди 1 година
ДБ трябва много внимателно да се вгледат в редиците си ...разбирай да си отрежат опашката , ама когато главата и опашката са едно и същоне знам това как може да се получи реално.Интересно ми е кой ще го яде по-голям ДБ или ПП? Аз залагам за ПП, макар и те да не са цоцали от Нексо. Просто Дебе-тата са един файтон хора - твърдата психодясна,умнокрасива секта от жълтите павета. Те по-долу от това няма къде да падат. Докато ПП имат още много да падат -дори и да изчезнат.
34
1
 
11
 
! Отговори
анаЛизатор преди 1 година
Това са метастазите на Америка за България.Според някои това било кал и каскетите,интересно и зад океана ли има каскети ще падна от смях с тез наглеци.В зората на ДЕМОКРАЦИЯТА имаше една песен"Пирамиди, фараони и бaлъци за милиони".ПП+ДБ са пирамида от НПО-та.Те тия от ПП вярвам че ще се оправят някак си,ама ако отнемеш цицката от която бозае Христо Иванов не го виждам,щото досега не е показал някакви особени умения в правото или в каквато и друга сфера и да било.Вечно е на нечия хранилка.
33
3
 
4
 
! Отговори
Нови избори преди 1 година
Време е за Възраждане на България!
32
2
 
5
 
! Отговори
Бойкекиев преди 1 година
Пролетарии от вси страниСЪЕШАВАЙТЕ се ...РОНТ ФРОНТ...ВЕНСЕРЕМОС !!!
31
3
 
14
 
! Отговори
Пешо Питанката преди 1 година
Абе Ицее...Ще има ли място за всички в гумената ти лодчицааа...?...Питам за един мой приятел с барбекю от Росенец...
30
4
 
16
 
! Отговори
ха-ха-хи... преди 1 година
ДБ иткойни + ПП"Шарлатани"= Да ЗАГРОБИМ България
29
2
 
7
 
! Отговори
От хората преди 1 година
Как никой не коментира връзката между СДС и ДБ,как никой не вижда накъде вървим .Оказва се,че и под дъното има нещо.Хора,връщаме се дори и преди социализма, бедните все повече,много богатите още по-богати.
28
3
 
13
 
! Отговори
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ преди 1 година
ДБ /ДУПЕНИТЕ БУЛКИ/ ГЛЕДАТ ОТ РАНО ДА СЕ НАГЛАСЯТ ДА ИМ Е СИГУРНО НАДУПВАНЕТО. СИГУРНО СОРОС СИ Е ИЗГРИЗАЛ НОКТИТЕ ПО-КАЛПАВ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОЕКТ СЪС СИГУРНОСТ НЕ Е ФИНАНСИРАЛ.
27
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Въпреки надеждите на някои пишещи тук, мравояда не може да потъне. Не и с толкова сланина.
26
2
 
18
 
! Отговори
Коментатор преди 1 година
Ей, Ицето много обича да е реформатор. До скоро беше реформатор при Бащицата - Тиква. Сега иска да е реформатор при Киро - Шоумена. От такива деформатори на демокрацията сме ударили дъното, даже и го копаме.