Рибарски: Битовите потребители са оставени сами

Предложение отпадна от дневния ред
26 яну 2023 20:51, Росен Стойчев
12

Точката за компенсациите на битовите потребители на природен газ отпадна от дневния ред на депутатите в Народното събрание, съобщи Bulgaria ON AIR.

"Тя отпадна, въпреки че вчера беше добавена в дневния ред, в противовес на правилника, по предложение на ГЕРБ-СДС

Още по темата
. И така битовите потребители на природен газ ще бъдат оставени да се справят сами с високите цени на природния газ", коментира депутатът от "Продължаваме промяната" Радослав Рибарски.

"Във Фонда се събират повече пари в момента и целта е с тези пари да бъдат компенсирани от уязвимите домакинства, ползващи природен газ, горива и ел. енергия. Механизмът, който бяхме предложили, обхващаше месеците от януари до април", каза Рибарски.

Владимир Табутов допълни, че пари за компенсации на битовите потребители на природен газ има и такъв механизъм за компенсации трябва да има.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да в България се подпомагат тези които не внасят в бюджета от парите на тези които си плащат данъцитеТака е и със здравните осигуровки - тези които си внасят плащат и на тези които не плащат , така е и с пенсиите - тези които се осигуряват осигуряват и тези които не се осигуряват - абе справедливост кандидатстваща за шенген
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С тези цени на газа гаче малко останаха ползвателите. И те трябва да са богати хора сигур. Догодина и те ще минат на ток. Така че правилно са преценили от ГЕРБ. София град "топлото" им се дотират направо от републиканския бюджет, включително и на парламента, щот и там е "централно" парното им. Шапка на тояга. Пак ще ги изберем. И те го знаят...
7
1
 
6
 
! Отговори
О, божке преди 1 година
Тези ли са новите комунисти? Но какво ли се питам, като знам повечето чии синчета са. Така, момчета, в политиката се влиза за да се работи. В конкретния случай, вместо да мрънкате за компенсации, да не бяхте действали така, че газа да стигне 330 лв лятото ли? Как всички съседни държави успяха да договорят поносими цени, а вие - не? С компенсации доникъде не се стига. Всеки ще е недоволен, ще поиска и за тока, ама защо само за газа и накрая ще фалирате държавата от добрина и некадърност на-вече!
6
0
 
5
 
! Отговори
Идеалист преди 1 година
Минаха на ток!
5
4
 
8
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
ДОБРЕ ЧЕ СИ ТИ РИБАРСКИ КОМИСИОНЕРИ КОЙ УВЕЛИЧИ ЦЕНИТЕ НА ГАЗТА КОМИСИОНЕРИ МНОГОКРАТНО И ДОКАРА НЕВИЖДАНА ИНФЛАЦИЯ РАЗРУХА САБОТАЖИТЕ НА ИНФРАСТРУКТУРАТА ПЛАТЕНИТЕ ЧЕРЕПИ ИЗЛЕЗЛИ ДА ЛЪЖАТ
4
6
 
9
 
! Отговори
Бизнесмен с Ауди преди 1 година
Много погрешно е във времена на криза (а и във всякакви времена) държавата да подпомага бедните. Те и след помощта пак ще са бедни. Затова трябва да се подпомагат богатите, за да бъдат после пак богати.
3
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това не е някаква новина. Те да не са бизнесмени, че държавата да им помага? Въобще, много сбъркана работа се оказа този капитализъм.
2
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Че това винаги в България е било така! Винаги са ни подпомагали с комбинация от три пръста с преобладаващ среден в нашата мила Родина.
1
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП да си обират крушите, никой не ги иска повече в политиката.