Никола Минчев: ПП сериозно обмисля обединение с ДБ

То ще е реформаторско, демократично, прозападно
28 яну 2023 08:36, Елка Василева
223
Никола Минчев: ПП сериозно обмисля обединение с ДБ
Снимка: архив, БГНЕС

"Сериозно се обмисля обединение с "Демократична България", потвърди пред БНТ Никола Минчев от "Продължаваме промяната". Националният съвет на ПП е дал мандат за разговори и за местните, и за предстоящите парламентарни избори, заяви Никола Минчев.

Той окачестви евентуално обединение между "Демократична България" и "Продължаваме промяната" като реформаторско, демократично, прозападно, в което ще вземат участие и граждански организации. "Не може да го характеризираме като чадър, това е една платформа", обяви Никола Минчев.

Още по темата
Той  смята, че няма спад на доверието към "Продължаваме промяната".

"Ще направим всичко възможно да има редовно правителство в следващото Народно събрание, но не на всяка цена бихме влезли в правителство", заяви Никола Минчев.

Той уточни, че от "Продължаваме промяната" не са готови на безпринципни компромиси.

"Най-доброто, което може да се случи за гражданите на Република Северна Македония с българско самосъзнание, е европейският път и това ще защити правата им", допълни Никола Минчев.

По думите му това, че българската държава е предоставяла оръжие на трети страни не директно на Украйна, е било ясно още преди статията в "Ди Велт".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


223
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП като се събере с Костов и ще цъфнат.По-скоро бих гласувал за Доган и Боко отколкото за Костов.
18
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Член съм на ДСБ, но вече сериозно обмислям да напусна партията.------Герберю, ограничи се с викове "Бойко е велик!"
17
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Член съм на ДСБ, но вече сериозно обмислям да напусна партията. Няма как да съм съгласен нашата партия, на хартия изповядваща дясна идеология, да се събере с най-ляво популистката партия, някога управлявала държавата.Този безпринципен съюз, ще донесе единствено негативи и допълнително ще обезличи и без това крайно западналата десница.
16
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А защо всичките партии не се обедините отново в БКП? Така или иначе БКПто е майка на абсолютно всичките до момента партии! Всички сте пряко или косвено свързани с БКП!
15
0
 
17
 
! Отговори
Тайфун преди 1 година
Големи напъни са да не изпаднат под чертата, като ИТН. В ДБ са над 50 партии и не стигат. А ПП са ВОЛТ и разни други тегличи. Без машинките са аут всички.
14
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Минчев, простото Киро още ли знае кодовете на измамните мадуровски машини? Защото аз предпочитам да гласувам с хартиена бюлетина.
13
0
 
19
 
! Отговори
Майорас преди 1 година
Мамин Кольо всичко правите да се докопате до властта! Но не мога да разбера какво демократично обединение ще ставате след като сте двете партии на олигарсите и изпълнявате техните заръки! Иначе обединението е между бивши комунисти о техните отрочета и видяхме докъде доведе това страната!
12
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кольо, що не вземете и Бялата Златка.Човека се напъва,пък и ще ви осигури 3-4 хил.гласа.
11
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БСПету легна на баце и шиши за хартиена бИлитина, ДБ,ППту и БСПету пращаха скришом оръжия на укронацитата и лъгаха, че хотелите и джобните на укрита ги плаща ЕС, оня ден ГЕРБ-СДС чрез лицето Гаджев обявиха че ще мобилизират запасняци ама тук нямало нищо общо с усраййната.... Така че внимавайте за кой гласувате, а гербоседесарските ПеПесарските и ДееБесарските тролченца вместо да се пенят тук у коментарите, нека лъскат кубинките да стягат мешките и марш в усррайна да бранят евроатлантизЪмь.
10
0
 
20
 
! Отговори
Сериозно преди 1 година
Нексо и Ружа Игнатова също може да се обединят.0
9
1
 
26
 
! Отговори
Бай Пешо преди 1 година
Тез не спят, само и само да се докопат до някой процент повече от парламентарната субсидия и от народната любов, упс ... пара.
8
1
 
20
 
! Отговори
карачанаков преди 1 година
ПеПита плюс Гномове и Ристе Водолазот добра комбинация,а ако се съюзят и със ,,Спасителите,, на София ,,ех ще на стане такъв живот че само си викам дано,дано,дано,,
7
3
 
24
 
! Отговори
Аха преди 1 година
Ще се спасяват значи. Машинките ги няма и др. трИнчев няма да плаща вече.
6
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сама, и спаси София да не забравите. И зелените. Оня образ Москов също.
5
0
 
38
 
! Отговори
Политици преди 1 година
Никакъв свян, грам срам. Показаха и парапети и кантори и роднини, майки, баджанаци. Даже не мигват, политици го раздават. Време е да се върнете там от където дойдохте. Няма как на мамини момчета и държанки да направят нещо смислено за държава. В частна фирма може и да се минават връзките, тук си проличава липсата на компетентност
4
0
 
27
 
! Отговори
Г Милев преди 1 година
Започна трагедията.
3
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако искат може и обединени да не ги избираме! Тяхно си решение! Считам, че като обединени ще бъде по лесно да не ги избираме - едно кръстче по-малко! Противен тип!
2
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И да не забравите БСП!
1
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хайде и заедно да вземете 3% и вън от парламента.