Никола Минчев: ПП сериозно обмисля обединение с ДБ

То ще е реформаторско, демократично, прозападно
28 яну 2023 08:36, Елка Василева
223
Никола Минчев: ПП сериозно обмисля обединение с ДБ
Снимка: архив, БГНЕС

"Сериозно се обмисля обединение с "Демократична България", потвърди пред БНТ Никола Минчев от "Продължаваме промяната". Националният съвет на ПП е дал мандат за разговори и за местните, и за предстоящите парламентарни избори, заяви Никола Минчев.

Той окачестви евентуално обединение между "Демократична България" и "Продължаваме промяната" като реформаторско, демократично, прозападно, в което ще вземат участие и граждански организации. "Не може да го характеризираме като чадър, това е една платформа", обяви Никола Минчев.

Още по темата
Той  смята, че няма спад на доверието към "Продължаваме промяната".

"Ще направим всичко възможно да има редовно правителство в следващото Народно събрание, но не на всяка цена бихме влезли в правителство", заяви Никола Минчев.

Той уточни, че от "Продължаваме промяната" не са готови на безпринципни компромиси.

"Най-доброто, което може да се случи за гражданите на Република Северна Македония с българско самосъзнание, е европейският път и това ще защити правата им", допълни Никола Минчев.

По думите му това, че българската държава е предоставяла оръжие на трети страни не директно на Украйна, е било ясно още преди статията в "Ди Велт".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


223
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Обединете се с ДБ (Ваньо Лилавото) та да ви тръгне играта. Тогава по-лесно ще гласувам за Доган и Боко отколкото за Лилав Ваньо. То бива наивитет ама Харварда така и не схваща елементарни неща. Ако исках да гласувам за Костов щях да го правя и преди да се появи ПП на сцената. Лилав Ваньо е същият крадец като Боко. А Доган пред тях е света вода.
98
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
СДС сами се изчегъртаха и сега ги има само прикачени към мутрите. Скоро и мутрите ще трябва да се прикачат към някоя ракета носител. Никой нормален човек не гласува за ГЕРБ, а само с фалшифициране на изборите и купуване на гласове, мутрите ще изпаднат от парламента.
97
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има лесен начин нормалните хора де решат за кого да гласуват. Трябва само да гледат по кого най-много плюят платените от ГЕРБ и това е избора им.
96
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма основания за обединение. И ПП и ДБ със сигурност ще влязат в следващия парламент, като поотделно ще имат повече депутати, отколкото заедно.
95
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В мафиотската държава големите медии оглушително мълчат за престъпленията и гафовете, както и неморалните действия на политиците. Например за неморалните СМС-и към малолетната Сесил Каратанчева, за чекмеджетата, за къщата в Барселона и т.н.
94
1
 
5
 
! Отговори
0077 преди 1 година
Смело вървят по пътя на ИТН . Изчегъртването продължава.
93
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Обединени ДБ и ПП вероятно ще спечелят изборите. Това е причината платените от ГЕРБ писачи така яростно да оплюват ДБ и ПП.
92
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Те нали от това ги е най-страх, да не влязат в НС. Че къде на друго място плащат за празни приказки и нищоправене? Гафовете и кашите не ги броя.
91
1
 
4
 
! Отговори
Правилно преди 1 година
Така поне ще влязат в Парламента - поотделно може би Не!
90
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
90 Хе, в случая не се знае, кой, кого ще използва, ПП ДБ, или ДБ ПП. И двете партии са политически трупове, особено след разкритията напоследък. Те са двама оцелели от война инвалиди, които с патерици и превръзки се опитват да се задвижват, помагайки си.
89
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
96 В мафиотската държава големите медии оглушително мълчат за престъпленията и гафовете, кокто и недемократичните действия на партии, и политици. В случая, на ПП,ДБ, Кирил Петков, Асен Василев. Лорер....
88
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП са мафия, приемат жилища /това, в което живеят Лорер и Василев/и пари от криминалната платформа Nexo, които не декларират. Как се нарича държава, чиито лидери вкарват държавата в корупционни сделки, като тази за газа с посредници Джеймкорп, подготовката чрез Nexo да се перат руски пари и ковлнвенциална валута, да бъде криптирана чрез БНВБ, която искаха да овладеят с Гюров? Чийто премиер лъже парламента и гражданите за оръжието, за Украйна. Нарича се мафиотска държава.
87
2
 
15
 
! Отговори
:( преди 1 година
Мразя ви, гадове престъпни!
86
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Н. Минчев изцвили, че ПП и ДБ са единствените прозападни и демократични партии, с което показа, че се кани отново да изчегъртва ГЕРБ. След изборите обаче ПП няма да получи и 10 депутати, така че едва ли ли, ще може да "изчегъртва", каквото и да е. Освен това изчегъртването и незаконните арести на ПП, не са демократични актове.
85
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
... че баджанаци праааавя аз, прави тя...
84
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДБ са потъващ кораб. ПП ако приемат ще ги завлекат и тях на дъното.
83
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И Минчев, като останалите от ПП, абсолютни аматьори.
82
1
 
13
 
! Отговори
КлубДондуков53 преди 1 година
Сериозно? Самоубийство ли иска ПП? ДБ ,са пробити политици останки от реформаторите, които Бойко използва и изхвърли после. Искат да ползват ПП та за ракета носител да се настанят отново на държавната софра и да смучат бюджетите на министерствата чрез измислени НПО проекти за милиони.Жалко.
81
2
 
17
 
! Отговори
анонимен до 88 всичк преди 1 година
СДС беше велика кауза 89г. Всички антикомунисти вярвахме в съюза , а там имаше големи личности, отделен е въпроса, че там бяха внедрени доста комунисти и ченгета с цел компрометиране на анти-соц. идеятя. Донякъде успяха, създадоха групировки за създаване на хаос в държавата . Сегашните тъй наречени" демократи" и шарлатани от ПП са естествено генетично продължение на тези ретроградни сили.
80
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всичките ГЕРБ, СДС, ДБ, ПП, ССД като част от БВ, НДСВ и други, са престъпниците минали на обучение в СДС след 1989 година.