Служебният кабинет нанасял много щети на България

Парламентарната демокрация била подложена на риск
45
Служебният кабинет нанасял много щети на България
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Служебното правителство очевидно започва да нанася много щети на България. Това каза пред Нова телевизия депутатът от БСП Христо Проданов като уточни, че БСП е направила всичко възможно за съставянето на редовен кабинет. Народният представител каза още, че парламентарната демокрация е подложена на риск, защото в продължение на 2 години страната се управлява през повечето време от служебни правителства.

Според него опитите на депутатите за съдебна реформа са по-скоро прах в очите на хората. По думите на депутата надали ще се стигне до второ четене на закона, който предвижда по-засилен контрол върху действията на главния прокурор.

Проданов отговори на думите на ресорния служебен министър Крум Зарков, че в парламентарната група на БСП няма борци за съдебна реформа така: „Ние сме били там на ямсто, но с 24 народни представители можем да направим това и нищо повече. Ние правим това, което ни е възможно”.

„Човек, който за власт и постове минава през трупове”. Така депутатът от БСП описа Мая Манолова като подчерта, че тя няма да направи обединение на лявото у нас. По думите му повечето политически субекти, които имат претенции за обединение вляво, са напуснали БСП и са станали причина за разединението на лявото.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още по темата: правителствоПроданов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щетите на гълъба могат да се видят всеки ден по магазините, по сметките..куришките му са навсякъде!
30
1
 
2
 
! Отговори
Аноним преди 1 година
Вече 3 год държавата ни се руши граби пропада кой създаде това положение и с каква цел определена група викачи рушители наети рутят лъжат манипулират пълнят банкови сметки останалите българи се спасяват поединично и така ще си продължи до незнам кога
29
1
 
2
 
! Отговори
Манолова преди 1 година
Тия пак се изкараха " честната Марийка " ?! Напротив,ного добре си работи ТОВА служеб но правителство с премиер г-н Донев ! Поздравления ! При вас да не беше всичко " по мед и масло " ?! Само търсите " под вола теле " и все се изтипосвате за най,най,най-.... засслу жилите и достойни да управлявате?! Да,ама не !Никога повече държавното кормило във ваши ръце !!!
28
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Едва ли повече щети от предишното правителство! Тях никой не може да ги надмине!
27
3
 
7
 
! Отговори
До БСП преди 1 година
То понеже вие като бяхте на власт със Пълния Провал и Де е Бе, толкова полезни неща свършихте за България....освен че съсипахте и това което работеше в България, премахнахте ветото на Македония без те да са изпълнили споразуменията и почти ни вкарахте във война с Русия ! За икономическата ситуация в България няма да говорим.
26
0
 
6
 
! Отговори
aa1820 преди 1 година
Тея от БСП са много странни индивиди - били направили всичко възможно, не са успяли, но служебния кабинет бил много зле (излъчен от президента, който пък бе издигнат от една госпожа с прякор лъжа, която пък по някаква случайност още е начело на тва същото БСП). Изобщо връзката с главния мозък при тези липсва
25
1
 
5
 
! Отговори
ЬЬЬ преди 1 година
Не!!!бсп не направи всичко "възможно" за да има правителство,тя не съумя да осигури необходимите няколко гласа за да има такова,а след това предлага същите приоритети и търси подкрепа от тези,на които е отказала такава и де факто е била против тях.И ако партиите продължават да се държат като ощипани ученички,то парламентарната демокрация ще се е изпразнила откъм съдържание и пътят към президентска форма на управление ще става по-примамлив.
24
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мале Мале те пък редовните изобщо не нанасят вреди. Цялото политическо блато нанася само щети.
23
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не колкото тия 240!
22
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БСП реве на умиране. Изгонете Нинова, ако искате да си спасите партията.
21
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Радев ще остане в историята като най- неуспешният разединител, излъгал народа и влязъл в съглашение с боко, като копира корупцията му и диктатурата му Радев= Боко
20
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кирчо излъга за гражданството, но кой го покри и остави министър и партия му направи и се гордееше с него - Радев най- голямото и корумпирано зло след промените
19
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За служебната Радева хунта и за Манолова го подкрепям на 100%.
18
6
 
19
 
! Отговори
негласуващ преди 1 година
В България избори няма!Всичко е една пародия и карикатура!Онез дето ги избирате и лепят плакати че купуването и продаването е престъпление,същите разнасят куфарите с пачки да купуват маалите!Докато право на глас имат неграмотните и неплащащи данъци чингапуци плюс няколкостотинте хиляди нямащи нищо общо с България пътурнаци в Турция,тука честни и демократични избори няма да има!Парите на държавата са в мафията и тя решава кое как да е а не безгласните и безправни робове от територията!Не го ли ра
17
5
 
19
 
! Отговори
това добре преди 1 година
До Анонимен А щетите от другите крадци колко?Или освен Герб други не са крали?
16
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-големите щети за България са включването ни във войната срещу Русия и вдигане на македонското вето.
15
7
 
25
 
! Отговори
Ха ха ха преди 1 година
Щото Кирчо и Кокорчо не нанасят щети. По-голям лъжец от Кирето няма. Още заради гражданството, трябваше да лежи в затвора. Ама нали е американски проект, прокуратурата си затвори очите. Вече да се знае, че декларацията по чл. 313 от НК има информативен характер.
14
2
 
21
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
Ама, то какво да очакваме от дупедати които 2 години писаха план за развитие, гласуваха да го подадем за разглеждане в ЕС и 2 дена след като ЕС го одобри започнаха да циврят, че трябвало да се промени защото са спали като са го гласували. КПД-то на парламента е като на тухла 4-ка на дъното на океана! Няма ни един закон които докато го приемат да не го връщат за преразглеждане защото най некадърните плондери са се натикали там по линия на кои е спал най много с колегите си от партията.
13
1
 
8
 
! Отговори
До редакцията преди 1 година
Разменили сте снимката със съседната статия
12
5
 
17
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
Някой да обясни на това подобие на дупедат, че България е ПАРЛАМЕНТАРНА РЕПУБЛИКА! С други думи служебният кабинет изпълнява това което дупедатите са гласували в парламента! Ако няма пари за нещо, то това е защото дупедатите не са го заложили в бюджета, ако няма реформи, то е защото не е гласувана промяна в парламента, ако нещо друго не им харесва, то пак е така защото не са го гласували! Служебните правителства са с изключително ограничени правомощия!