Пандов, ПП: Подаваме ръка на широк кръг формации

Решението е общо за местните и за парламентарните избори
30 яну 2023 09:29, Елка Василева
68
Пандов, ПП: Подаваме ръка на широк кръг формации
Снимка: архив, БГНЕС

"Продължаваме промяната" подава ръка за обединение към широк кръг от формации и каузи, както за парламентарните, така и за местните избори. Това заяви пред БНТ доц. Васил Пандов от ПП.

Той допълни, че подкрепата за обединение с "Демократична България" е единодушна сред представителите на "Продължаваме промяната".

Според него различията между двете формации относно разходването на държавния бюджет са преодолими.

"Не се обединяваме, за да разпределяме власт, нито за оцеляване. Ние се обединяваме, за да дадем надежда. Цената, която е заложена, политическата и не само - цената за българското общество изисква експертите по бюджет от двете формации да седнат на една маса и аз вярвам, че те ще намерят правилната формула за постигане на тези политики“, каза Пандов.

„Ние протягаме ръка към широк кръг формации и каузи, които биха могли да застанат зад това обединение. Решението е общо, както за местните, така и парламентарните избори. Разбира се, при местните избори е друга технология, но общото е необходимостта от обединение и промяна", посочи доц. Васил Пандов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
0
 
! Отговори
Педерас на парапет преди 1 година
До Анонимен За да има промяна в България и да спрем да дълбаеме дъното, трябва първо да махнем ГЕРБ. --------- еми спирайте де, ГЕРБ от 2 години ги няма в управлението.
56
0
 
2
 
! Отговори
Фотограф преди 1 година
Аман от селяни с алаброси ! А стига вече !
55
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ са в изолация и това е добре за България.
54
1
 
7
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
Разследване съд затвор за шарлатаните Гешев къде си защо спиш събуди се
53
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А пък който желае,Ленчето не ръка а дупара ще му подаде!
52
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кунг фу пандов
51
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Шарлатани-циркаджии-лъжци къде сте тръгнали.
50
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 51 Сутрешните репортажи от страната действат много отрезвяващо! Днес показаха плувния комплекс на ЦСКА. Е няма такава погром! От години пропадане. Таня Богомилова ,като видя този порутляк, се разплака. Как търпим от 33 г унищожение на България и разруха???
49
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ппдб герб местан са едно и също. Лодкаря беше министър на тиквата, а след това Прокопиев му назначаваше бушоните. Сега пак - либералният интернационал в който са дпс и сдс, а пп иска да влиза там, се опитва да се легитимира. А спонсорите им в Турция и Дубай.
48
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен Няма данни за жена и деца. Така че ?????.
47
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В затвора, ръката на бай Ставри.
46
1
 
12
 
! Отговори
До Анонимен преди 1 година
Ами как ще махнете 1-та политическа сила в страната, зад която стоят най-много избиратели, ще изчегъртате и тях ли ... нали това е смисъла на Парламентарната демокрация, първата политическа сила с най-голямо представителство в обществото да управлява ... ?!
45
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тея ги е хванало амнезия. Забравиха, че са управлявали и са направили сума ти поразии. Едно и също повтарят, ГЕРБ та ГЕРБ. Само , че хората помнят и вече не мразят ГЕРБ а мразят ПП и техните тартори Кирчо и Кокорчо.
44
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За да има промяна в България и да спрем да дълбаеме дъното, трябва първо да махнем ГЕРБ. Без това България не може да върви нагоре.
43
2
 
12
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 1 година
Ами сутринта Томислав Дончев им каза че това което сбират в момента ПеПе-тата се нарича политически Башибозук /събрана набързо непрофесионална армия от различни паравоенни улични формирования /, та тази армия за пореден път ще изчегъртва ГЕРБ, въпреки че знаем докъде ни доведе това изчегъртване ... Цирка който разиграват ПеПе-тата, ДеБе-тата и паралелните им органицазии напълни държавата ни с клоуни, които първо ни разсмиваха, а сега ще почнат и да ни разплакват ... !!!
42
1
 
9
 
! Отговори
Популисти преди 1 година
Продавате ръка на кой, на ДПС? ДБ като разбраха, че няма да минат 4% много бързо се коаллираха с ПП, да не би и те да се притенсяват за 4% граница? Ако протегнат ръка към ДПС, за да предпазят ПП от изпадане, ще убият коча с лопатата!
41
1
 
11
 
! Отговори
Гледна точка преди 1 година
Глу.паците вместо да се обединят с ГЕРБ в широка силна евроатлантическа коалиция, ще се обединяват със *** и Пульо точно срещу ГЕРБ. Колко типично за ганььо и в синхрон с вица за казана в ада.
40
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Клоуните разбраха,че трябват структури и в провинцията.Сега търсят 20000 балами,които да им се хванат на въдицата.Няма от къде да намерите толкова балъци.Трябва от чужбина да си докарате такива,които не стават за нищо,освен за структури на ПП по места.Протегнатата ръка е към джоба на народа и ще бъде отрязана.
39
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Шарлтаните обединяват всички отпадъци в башибозук срещу гласа на народа.
38
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Неадекватниците са като излезли от Оруел.Наско е министър на Културата.Рашков шеф на МВР,Весела Чернева,външен министър.Кака Лена изнася секретна информация и се разпорежда с всичко,Секретарката на Пинокио е правосъден министър.Навсякъде много от същото.Неадекватници ,***,слуги на олигархията,грантаджии.Руди Гела ,спортен министър и т .н.