Костадинов: Няма такива долнопробни лицемери като тези пропаднали типове от ПП и ДБ

Минават всякакви граници, възмути се той
31 яну 2023 21:17, Нели Христова
197
Костадинов: Няма такива долнопробни лицемери като тези пропаднали типове от ПП и ДБ
Снимка: БГНЕС

Изключително остри и тежки обвинения отправи към "Продължаваме промяната" и "Демократична България" лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов на извънредна пресконференция в парламента. Повод за гнева му бе гласуване по време на закритото заради докладите на службите заседание, на което мнозинството реши, че срокът за предложения между първо и второ четене на НПК ще е 7, а не 3 дни.

"Гласуването бе по предложение на "Доносническа България". Те поискаха да се намалят сроковете за НПК и Закона за съдебната власт, които бяха приети на първо четене от 7 на 3 дни. Ние го подкрепяме. На гласуване от се оказа, че тези, които го предлагат не бяха в пълен състав. Не само от ДБ липсваха трима, а от ПП една трета", разгневи се Костадинов.

В зала били едва 40 от ПП, докато от "Възраждане" липсвал само един депутат, станал татко за втори път миналата седмица. И гласуването минало с 88 "за", 84 "против" и 16 въздържали се.

Няма такива долнопробни лицемери като тези пропаднали типове, продължи Костадинов, заобиколен от всичките депутати от партията си.

И няколко пъти нарече ДБ "Доносническа България" и измет, а ПП - "Прати ни посолството".

Костадинов посочи, че двете партии за втори път саботират съдебните промени - "миналата седмица заради тази неорганизирана паплач това стана с първата поправка". Според него обяснението е едно - ако се махне Гешев, тази политическа паплач нямало да има основание да съществува. Дори се пошегува, че ако при земетресение паднел Паметникът на Съветската армия, съвсем нямало да имат повод за съществуването си.

"Минават всякакви граници. Същата тази паплач от "Доносническа България", която е утайката на българската политика, непрекъснато се упражнява по наш адрес - от съдебната реформа до глобалното затопляне. Залива обществото с фалшиви новини. За втора поредна седмица проваля съдебната реформа. Надяваме се на тези избори техните избиратели да ги накажат", продължи да се ядосва Костадинов. И посочи, че партията му продължава да осигурява кворум.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


197
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
141
0
 
2
 
! Отговори
Пепито преди 1 година
Ти па си много по различен !
140
0
 
1
 
! Отговори
Ива преди 1 година
ДБ и ПП направо са заплаха за националната ни сугрност
139
1
 
1
 
! Отговори
Тишо преди 1 година
Много точно казано Коце
138
0
 
0
 
! Отговори
Дарина преди 1 година
Избирателите отдавна разбраха що за стока за ДБ и това ще си проличи на резултатите на следващите избори.
137
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-бедния електорат е на Възраждане и ДПС, бих казал и най-неграмотния.
136
6
 
2
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
До 137: че то Копейката как да не е авер на дъртия комунист разбойко? Нали за това медиите на Прасчо прес мълчат за това как мини вагнерчето на Копейката е влязъл в училище да пропагандира глупостите на баща си! Провеждал агитация за записване в доброволческите отряди на Вагнер и да ходят за пушечно месо в услуга на господаря му ***! И този пишман патриот ще бъде златен пръст като Болен докато неговите не го проумеят и не го пратят да си харчи рушветите на спокойствие!
135
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Костадинов е с Бейко и Доган. Няма такива истински приятели.
134
6
 
6
 
! Отговори
Теди преди 1 година
Не го слуша главата тоя, ама точно в този случай много добре им го е казал, хахаха, което си е така, така е.
133
4
 
5
 
! Отговори
Теди преди 1 година
Не го слуша главата тоя, ама точно в този случай много добре им го е казал, хахаха, което си е така, така е.
132
16
 
7
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
До 144: кой гласува за Костадинов и ***? Наркомани, безработни, необразовани, крадци, убийци, изнасилвачи, Абе с една дума комунисти и утайката на обществото. Нещо статия за мини вагнерчето на Копейката и кога ще го пращат да забавлява войните на господаря му?
131
5
 
29
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 1 година
Не знам какви ще ги свърши Костадинов и Възраждане, ако управляват. Но много често няма как да не се съглася с него.
130
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На изборите народът трябва да реши иска ли да бъде въвлечен във война за чужди интереси или иска мир.Аз избирам второто и затова ще гласувам за Възраждане.Добри,лоши,други няма.Всички останали са американски марионетки.
129
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абсолютно прав. Измамници пеклити зад маската на държавници
128
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
един път и този да е прав !
127
14
 
40
 
! Отговори
100% преди 1 година
Подкрепям Възраждане
126
24
 
13
 
! Отговори
Дедо преди 1 година
Възраждане е проект на варненския трибуквен холдинг
125
19
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Костя, когато Денков беше в подлеза не излезе очи в очи да му ги кадеш тия работи а прати няколко свои хрътки да му препречат пътя, а те нищо не му направиха. После се писа голям герой, а сега ръсиш тъпотии, но щом електоратът ти се кефи значи и те са с мозък колкото лешник. Сигурно сина ти повече се бие от тебе!
124
36
 
22
 
! Отговори
израждане преди 1 година
и русофилите са отпадъците на българското общество.
123
24
 
19
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Копейкин връщай партийната субсидия :)))
122
3
 
17
 
! Отговори
До Възраждане преди 1 година
Строго прилагани закони(за всички!), ефективно работещи институции и възпитаване на обществено самосъзнание от най-ранна възраст. Един-два показни ареста, намаляване числеността на държавната администрация и активна политика за развитието на децата и подстрастващите. Всеки непълнолетен трябва да чувства подкрепата на обществото и никой да не се чувства изгубен и самотен, за да не посегне към алкохола и дрогата.